Μetal Gear Solid 3
Πεμ Αυγ 02, 2012 1:39 am
Ρε παιδιά πως σκοτώνεται αυτός ο The Fear? Πολύ παλούκι. Δεν τον βλέπω για να τον χτυπήσω
Πείτε πως τον φάγατε εσείς γιατί ότι κάνει στο βίντεο δεν το έχω καταφέρει
Πείτε πως τον φάγατε εσείς γιατί ότι κάνει στο βίντεο δεν το έχω καταφέρει
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Μetal Gear Solid 3
Πεμ Αυγ 02, 2012 8:38 am
μμμ πάνε χρόνια και το 3 είναι το χειρότερο για μένα και δεν το θυμάμαι καθόλου. μόνο μια φορά το έχω τερματίσει.
Πεμ Αυγ 02, 2012 12:30 pm
Επρεπε απο την προηγουμενη περιοχη αυτο το εργοστασιο τι ηταν να βρεις τα κυαλια θερμικης ορασης ή νυχτος.Μετα ειναι ευκολος!Να ξερεις οτι αν τον σκοτωσεις με το οπλο που κοιμιζεις κερδιζεις το κοστουμι του!
Πεμ Αυγ 02, 2012 1:54 pm
Δεν θυμαμαι αν τον εβγαλα με αυτα, αλλα θυμαμαι καπου χρειαζονται αυτα.Θα σε δω στο boss the end που θα πολεματα σε μια τεραστια περιοχη και αυτος ολο κρυβεται!
Πεμ Αυγ 02, 2012 5:05 pm
κάτσε να περάσω πρώτα αυτόν γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...Ρε γαμώτο είχα βρει σε κάποια φάση τα γυαλιά μετά μάλλον πέθανα κάπου και ξέχασα να τα ξαναπάρω
Πεμ Αυγ 02, 2012 7:48 pm
θα ψάξω σε κανενα βίντεο να δω που είναι μπας και γίνεται να πάω. Αν είναι μέσα εκεί που πας σαν επιστήμονας μεταμφιεσμένος ΟΚ. Αν δεν είναι τόσο αναγκαστικά πρέπει να τον δηλητηριάσω
Σαβ Αυγ 11, 2012 6:45 pm
Σκότωσα τον FEAR σε 5 δευτερόλεπτα
Fake death χάπι, έρχεται κόντα, επανέρχομαι με άλλο χάπι, stun grenade και γάζωμα με το αυτόματο και άντε γεια
Καλύτερα και από το βίντεο το έκανα
Fake death χάπι, έρχεται κόντα, επανέρχομαι με άλλο χάπι, stun grenade και γάζωμα με το αυτόματο και άντε γεια
Καλύτερα και από το βίντεο το έκανα
Σαβ Αυγ 11, 2012 6:47 pm
Σε ποια δυσκολια το παιζεις?Εχει παρα πολλες απο very easy εως very hard.Θα το εβαζα αν το επαιζα τωρα normal αλλα στο very easy ειναι περιπατος, κυριολεκτικα!Στο very easy το επαιζα
Σαβ Αυγ 11, 2012 7:06 pm
normal το έχω βάλει. Εύκολο το βρίσκω. Πρώτη φορά που κόλλησα στο παιχνίδι και να φανταστείς πως το παίζω και ράμπο
Σαβ Αυγ 11, 2012 7:08 pm
Eκτιμω πολυ που αυτος ο κοτζιμα κανει τραγικα ευκολα τα παιχνιδια, δλδ υπαρχει επιλογη και δεν σε βασανιζουν οπως στα resi veronica & dmc 3
Σαβ Αυγ 11, 2012 7:28 pm
καλά κάνει. Ολά τα παιχνίδια θα έπρεπε να έχουν επιλογή δυσκολίας
Σαβ Αυγ 11, 2012 7:33 pm
Ναι.Και γιατι οι ιαπωνες κανουν τα εκτος ιαπωνιας παιχνιδια τους πιο δυσκολα ποτε δεν καταλαβα.Δλδ χαιδευουν τα αυτακια των gamers του ιδιου εθνους αλλα οχι για εκτος ιαπωνιας?Πολυ χαζο...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης