Το 50ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 50ο επεισόδιο?
Δευ Ιουλ 23, 2012 12:56 pm
Ο Ρεν νικάει τον Οντίν και σώζει την Ερι
Ο Ασάκουρα νικάει τον Ζόλντα αλλά προς έκπληξη του ήταν ο Γκόρου
Του την είχαν στημένη οι μπάτσοι και τον σκοτώνουν μετά
Για να πάει ο Γκόρου λογικά ο Κιταόκα πέθανε αφού ούτε στο ραντεβού με την Ρέικο πήγε
Ο Σίρου ακούει την Γιούι και δεν κάνει time vent να γίνει πάλι κύκλος του χρόνου μπας και τη σώσει. Αυτή τη φορά κάθονται και ζωγραφίζουν ευχάριστα πράγματα και όχι τέρατα, έτσι όλοι οι riders ζουν ξανά μην γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο
Τελικά όλα αυτά μήπως ο Σίρου τα φανταζόνταν ή πράγματι άλλαζε τον χρόνο τόσο καιρό?
Οπώς και να'χει φανταστικό φινάλε για την καλύτερη ίσως σειρά που είδα στη ζωή μου
Ο Ασάκουρα νικάει τον Ζόλντα αλλά προς έκπληξη του ήταν ο Γκόρου
Του την είχαν στημένη οι μπάτσοι και τον σκοτώνουν μετά
Για να πάει ο Γκόρου λογικά ο Κιταόκα πέθανε αφού ούτε στο ραντεβού με την Ρέικο πήγε
Ο Σίρου ακούει την Γιούι και δεν κάνει time vent να γίνει πάλι κύκλος του χρόνου μπας και τη σώσει. Αυτή τη φορά κάθονται και ζωγραφίζουν ευχάριστα πράγματα και όχι τέρατα, έτσι όλοι οι riders ζουν ξανά μην γνωρίζοντας ο ένας τον άλλο
Τελικά όλα αυτά μήπως ο Σίρου τα φανταζόνταν ή πράγματι άλλαζε τον χρόνο τόσο καιρό?
Οπώς και να'χει φανταστικό φινάλε για την καλύτερη ίσως σειρά που είδα στη ζωή μου
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Πως σας φάνηκε το 50ο επεισόδιο?
Παρ Αυγ 31, 2012 9:46 pm
Έβαλα εξαιρετικό. άνετα έβαζα και το καλύτερο έως τώρα. Πραγματικά EPIC! Από τα καλύτερα τέλη σεζόν που έχω δει. Απίστευτη σειρά!
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Απ: Πως σας φάνηκε το 50ο επεισόδιο?
Τρι Νοε 04, 2014 2:29 pm
Ενα απο τα καλητερα τελοι σε σειρα που εχω δει θελω να δω και τα αλλα 2 να δω αμα ειναι εξισου καλα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης