Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+19
tim
GEOHERO
XameR_GT
Green Rider
plousmike
Costascss
Obiwan88
Neo-RedRanger
alex743
evagelia_sentai
DRAGONGOD
just reaper
chrys97
gtsiombos
gantonis
lapo
Red Forever
MCygo13
chrys
23 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (2)(Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Πεμ Ιαν 31, 2013 3:28 am
Δεν το πιστεύω! Επειδή έχω σταματήσει να μπαίνω σε forums για anime δεν κατάλαβα πότε βγήκε το τελευταίο επεισόδιο Hellsing Unlimited...
Αύριο πρωί πρωί θα το δω.
Αύριο πρωί πρωί θα το δω.
Πεμ Ιαν 31, 2013 12:09 pm
τα νεύρα μου με τα και καλά SD encode που κάνουν κάποιοι στο tv-nihon που δεν παίζουν ούτε στο dvd ούτε στη TV
Πεμ Ιαν 31, 2013 1:59 pm
αργη συνδεση στο Internet
Πεμ Ιαν 31, 2013 2:18 pm
Green Rider έγραψε:τα νεύρα μου με τα και καλά SD encode που κάνουν κάποιοι στο tv-nihon που δεν παίζουν ούτε στο dvd ούτε στη TV
Καλά,αυτή η αηδία που κάνουν με τα "SD Encodes" που είναι MP4 με τρελά προβλήματα,είναι πανηλίθιο,αλλά αφού οι φαν τους θέλουν να βλέπουν τα επεισόδια στο PS3 τους...αχ.Για να λυθούν τα προβληματα,κατέβασε τα SD και μετά βάλτε τα στο Any Video Converter στα AVI setting.Μπορείτε να το βρείτε...εμ...εδώ :
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Πεμ Ιαν 31, 2013 2:30 pm
αυτό ακριβώς κάνω. Ασέ από χθες το βράδυ κάνει μετατροπή το πρόγραμμα. Τι τραβάει το καημένο το pc με τους ηλίθιους
Πεμ Ιαν 31, 2013 3:30 pm
Red Forever έγραψε:
Μην χάνεις το κουράγιο σου Τζιμ.Δυνατά με τσαμπουκά. Πάντως,ο τυπάς τα πάει καλά για το ανώτατο επίπεδο δυσκολίας.Εγώ έχασα δύο φορές πριν το καταφέρω.
Το παιχνίδι έχει αρκετές δυσκολίες,δοκίμασε Normal ή easy πρώτα,αν και το παιχνίδι το ίδιο,λόγω του νέου συστήματος,είναι πιο εύκολο από τα προηγούμενα,γιατί απλά ο παίχτης δεν έχει τόσα περιθόρια πια,κάτι που λατρεύω με πάθος.
Tα κατάφερα τελικά. Οριακά μεν σε σημείο που αν έτρωγε άλλο χτύπημα ο ένας ήρωας που είχε μείνει να έκανα game over αλλά υγεία
Level 3 ήταν οι ήρωες μου και δεν είχα ούτε ένα potion πάνω μου
Πεμ Ιαν 31, 2013 3:35 pm
Κρυο σημερα
Πεμ Ιαν 31, 2013 3:45 pm
Green Rider έγραψε:Red Forever έγραψε:
Μην χάνεις το κουράγιο σου Τζιμ.Δυνατά με τσαμπουκά. Πάντως,ο τυπάς τα πάει καλά για το ανώτατο επίπεδο δυσκολίας.Εγώ έχασα δύο φορές πριν το καταφέρω.
Το παιχνίδι έχει αρκετές δυσκολίες,δοκίμασε Normal ή easy πρώτα,αν και το παιχνίδι το ίδιο,λόγω του νέου συστήματος,είναι πιο εύκολο από τα προηγούμενα,γιατί απλά ο παίχτης δεν έχει τόσα περιθόρια πια,κάτι που λατρεύω με πάθος.
Tα κατάφερα τελικά. Οριακά μεν σε σημείο που αν έτρωγε άλλο χτύπημα ο ένας ήρωας που είχε μείνει να έκανα game over αλλά υγεία
Level 3 ήταν οι ήρωες μου και δεν είχα ούτε ένα potion πάνω μου
Πολύ καλος. Τώρα που θα προχωράς και θα αποκτάς περισσότερες ικανότητες και δυνάμεις θα δείς κάτι φοβερές τακτικές που μπορείς να κάνεις.Αν σε βοηθάει,άλλαξε τους χειρισμούς όπως σε βολεύει,το παιχνίδι το επιτρέπει αυτό και μπορείς να σώσεις οποιαδήποτε στιγμή εκτός από τους αρχηγούς.Χρησιμοποίησε αυτό το τελευταίο προς όφελός σου,είναι τέλειο για τους πρωτάρηδες της σειράς.
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Πεμ Ιαν 31, 2013 3:58 pm
gia Ποιο παιχνιδι λετε;
Πεμ Ιαν 31, 2013 7:12 pm
Ys 7.
Πεμ Ιαν 31, 2013 8:33 pm
ισώς αλλάξω το κουμπί που αλλάζεις χαρακτήρα. Πωρώθηκα πάντως. Θα πάρω σβάρνα και τα άλλα της σειράς μετά
Πεμ Ιαν 31, 2013 9:36 pm
επιτέλους πήρα smartphone
Πεμ Ιαν 31, 2013 9:47 pm
Δεν μπορεσα να φτιαξω βιντεο σημερα.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Φεβ 02, 2013 12:05 am
Πρέπει να δείρω πρωί πρωί τον κολλητό μου. Χωρίς πλάκα! Έχει την μανία να βοηθάει τους πάντες για τα πάντα, έτσι σήμερα βοηθησε έναν γείτονα, γνωστό ρεμάλι και κλέφτη από οικογένεια κλεφτών, να μεταφέρει κάτι πράγματα που δεν ήξερε τι είναι απλά γιατί του το ζήτησαν. Τώρα τον κατηγορούν για κλέφτη και ακούγεται μέχρι και ότι θα φωνάξουν την αστυνομία. Αφού τον δείρω πάλι εγώ θα πρέπει να τον ξεμπλέξω αλλά έχω κουραστεί!
Σαβ Φεβ 02, 2013 9:29 am
Ο Στελιος Καλαθας θα ερθει στο σχολειο μου να μιλησει.(Εκανε την φωνη του wes οταν οι power rangers time force παιχτηκαν στον Αντ1)Να τον ρωτησω αν εχει μεταγλωτισμενα επεισοδια των time force?
Σαβ Φεβ 02, 2013 2:12 pm
Τοξοβόλος εγκληματίας λένε οι ειδήσεις. Κάποιος είναι φαν του Arrow
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης