Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
+15
Costascss
plousmike
Zeo45
falconara90
Obiwan88
MCygo13
lapo
thomas92
ninetales
gantonis
Vergil13
antonito91
XameR_GT
Red Forever
Green Rider
19 απαντήσεις
Απ: Tί σκέφτεστε αυτή τη στιγμή? (Παλιο-Δεν επιτρεπονται αλλα ποστς)
Τρι Ιαν 17, 2012 3:52 pm
δεν μας φτάνει η κρίση έχουμε και χειρότερα πράγματα συνέχεια..
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Ιαν 17, 2012 7:34 pm
Το πορνό στην Ιαπωνία εννοώ ρε Δημήτρη...(xamergt)
Τρι Ιαν 17, 2012 8:54 pm
^Αστά να πάνε Πέτρο,γενικότερα,στις τ***** δεν υπάρχει φυσιολογικό και αφύσικο πια έτσι πως τα έχουν κάνει στο διαδίκτυο... ...τι ακούνε τα αυτάκια μου κάθε μέρα,από τους γύρω μου...και να βλέπαν και άνιμε να πώ πάει στον κόρακα,αλλά αυτοί το έχουν φτάσει το γυφταρίο σε άλλο επίπεδο...διαγαλαξιακό.
Δεν με νοιάζει τι λέτε,η Κotoha,η Kasumi Tachibana και η Saki είναι δικές μου. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! ...δεν θα έλεγα όχι βέβαια και στην Emily βέβαια. Θα έλεγα και καμιά Sakurako και Miho,αλλά φοβάμαι μην έρθουν και με πλακώσουν ο Yusuke και ο Shinji .
Δεν με νοιάζει τι λέτε,η Κotoha,η Kasumi Tachibana και η Saki είναι δικές μου. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!! ...δεν θα έλεγα όχι βέβαια και στην Emily βέβαια. Θα έλεγα και καμιά Sakurako και Miho,αλλά φοβάμαι μην έρθουν και με πλακώσουν ο Yusuke και ο Shinji .
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Ιαν 17, 2012 9:05 pm
μόνο την Natsumi μη μου πάρεις γιατί θα σφαχτούμε!!!! θα χυθεί αίμα!!!
Τρι Ιαν 17, 2012 9:38 pm
Ουτέ καν με νοιάζει...οι μόνες γυναίκες που δέχομαι να μου πιέζουν τα διάφορα pressure points είναι η Rinrei και η Holy Mother Anzhu.
Τώρα που το σκέφτομαι,καλύτερα να παλέψουμε για την Natsumi,παρά να με κυνηγάνε ο Rofu και ο Rei για την Rinrei και ο Kasumi Kenshiro για την μάνα του[Anzhu],με τον μπαμπά του.
Τώρα που το σκέφτομαι,καλύτερα να παλέψουμε για την Natsumi,παρά να με κυνηγάνε ο Rofu και ο Rei για την Rinrei και ο Kasumi Kenshiro για την μάνα του[Anzhu],με τον μπαμπά του.
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Ιαν 17, 2012 9:40 pm
δεν τις ξέρω τις κυρίες!! Natsumi RULES!! Natsumi και τα μυαλά στα κάγκελα ένα πράμα!!
Τρι Ιαν 17, 2012 10:32 pm
all I wanted for Christmas was those two
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τρι Ιαν 17, 2012 11:30 pm
Ρε Πετρο πως να μην το παρεξηγησουν οταν τα πιο ανωμαλα που μπορεις να σκεφτεις οι ιαπωνες τα γυριζουν για να εμπλουτισουν τα χιλιαδες διαστροφικα πορνο τους.Ασχετα αν καποια μας αρεσουν.Τα πιο "περιεργα" εκει τα βρισκεις.
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Τρι Ιαν 17, 2012 11:39 pm
αυτο που σκεφτομαι είναι πως θα κατεβαζω και πως θα στελνω υποτιτλους εδώ, οταν θα παω Γερμανία μετα το Πασχα ; Γιατι από ότι εμαθα τελικα αν κατεβαζεις, μονο εδω δεν ισχυει ακομα ευτυχως, εχει φυλακη για 2-5 χρονια. Δεν ειναι μονο τορρεντ τελικά. αντε να βρω λυση τελικα.
Τετ Ιαν 18, 2012 12:47 am
Φωτιές που μας ανάβεις Τζίμ,θεός! [Και την Μίου μόνο να είχα...]
Ω΄χ...αυτό θα πρέπει να πονάει...και οι φίλοι μου στο εξωτερικό έχουν πρόβλημα...αλλά δεν έχω και κανέναν στην Γερμανία για να μου πεί τι γίνεται...πάντως,αφού θα μπαίνεις σε ελληνικό σάιτ,δεν θα υπάρχει πρόβλημα,όμως έτσι;Η όχι;
Ω΄χ...αυτό θα πρέπει να πονάει...και οι φίλοι μου στο εξωτερικό έχουν πρόβλημα...αλλά δεν έχω και κανέναν στην Γερμανία για να μου πεί τι γίνεται...πάντως,αφού θα μπαίνεις σε ελληνικό σάιτ,δεν θα υπάρχει πρόβλημα,όμως έτσι;Η όχι;
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Τετ Ιαν 18, 2012 1:33 am
οτι θα μπαινω σε ελληνικο σαιτ οχι. οτι θα κατεβαζω απο το εξωτερικο σαιτ και απο αλλα σαιτ θα εχω προβλημα. αυτο θα το ρωτησω στον Internet Provider οταν θα κανω εκει συνδεση. α απο τι ειδα μεχρι 5 χρονια αν κατεβαζεις για χρηση δικια σου δηλαδη ιδιωτικη. και μεχρι 20 για εμπορικη χρηση . Τελειως κουφο. Ασε που θα εχω προβλημα αν παρω τους εξωτερικους σκληρους με αυτα που εχω μαζι με τα cd και το λαπτοπ, μπορει να με πιασουνε κατευθειαν ποτε δεν ξερεις.
Τετ Ιαν 18, 2012 1:58 am
Π0υ$τ14...σόρρυ για την έκφραση,αλλά αυτό είναι...καλά,ότι πιο άθλιο.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τετ Ιαν 18, 2012 2:07 am
Όταν υποστήριζα την άποψη στη γυνέντευξη του redranger ότι δεν συμφωνώ με τη μετανάστευση... Ορίστε τώρα! Πώς θα μας φτιάχνεις υπότιτλους; Ούτε να τα βλέπεις στο megavideo σε αφήνουν οι γερμαναράδες;
Σκέφτομαι ότι έχει πάει δύο το βράδυ, δεν έχω τελειώσει ακόμη τα μαθήματα και πρέπει να τελειώσω τη δουλειά για το πρότζεκτ... Πάλι καλά τουλάχιστον που αποδείχθηκε οφέλιμο το μάθημα και πάλι καλά που διάλεξα αυτό το θέμα. Ωστόσο, με διαπερνάει διαρκώς τώρα μια ανατριχίλα που λόγω του κομματιού της γραπτής εργασίας που ανέλαβα αναγκάστηκα και είδα ξανά μερικά παραδείγματα υποσυνείδητων μηνυμάτων και ψάχνοντας, έπεσα και σε πλήθος φωτογραφιών από εκτρώσεις... Να δω πώς θα κοιμηθώ μόλις κλείσω το φως και πότε θα το κλείσω με τις ασκήσεις στα μαθηματικά, τα αρχαία και την ιστορία...
Σκέφτομαι ότι έχει πάει δύο το βράδυ, δεν έχω τελειώσει ακόμη τα μαθήματα και πρέπει να τελειώσω τη δουλειά για το πρότζεκτ... Πάλι καλά τουλάχιστον που αποδείχθηκε οφέλιμο το μάθημα και πάλι καλά που διάλεξα αυτό το θέμα. Ωστόσο, με διαπερνάει διαρκώς τώρα μια ανατριχίλα που λόγω του κομματιού της γραπτής εργασίας που ανέλαβα αναγκάστηκα και είδα ξανά μερικά παραδείγματα υποσυνείδητων μηνυμάτων και ψάχνοντας, έπεσα και σε πλήθος φωτογραφιών από εκτρώσεις... Να δω πώς θα κοιμηθώ μόλις κλείσω το φως και πότε θα το κλείσω με τις ασκήσεις στα μαθηματικά, τα αρχαία και την ιστορία...
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Παρ Ιαν 20, 2012 6:00 pm
Πάλι ραντεβού με τις δίδυμες...τι ιστορία και αυτή!Μια κρύο,μια ζέστη!
- plousmikeΣυντονιστής
Παρ Ιαν 20, 2012 6:48 pm
ποιός κάνει αύριο υπηρεσία μετά από 26 μέρες άδεια...
- lapoBoηθός Διαχειριστή
Παρ Ιαν 20, 2012 7:10 pm
σε καταλαβαινω και εγω ετσι ημουν οταν ημουν στο στρατο. τωρα που ειμαι ανεργος ολη μερα αδεια εχω
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης