καινούρια Lara
+2
gantonis
just reaper
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
καινούρια Lara
Δευ Ιουλ 09, 2012 4:46 pm
Πως σας φαίνεται η καινούρια Lara Croft;
Εμένα μου αρέσει, αρκετά μπορώ να πω, απλώς είχα συνηθίσει την παλιά και μου είναι κάπως τώρα. Δλδ τόσα χρόνια την έχω συνηθίσει με άλλο πρόσωπο. Αισθάνομαι όπως όταν αλλάζει ο ηθοποιός που παίζει τον πρωταγωνιστή σε μια σειρά ταινιών. Εν το μεταξύ είναι πιο γλυκούλα κατά την γνώμη μου από την παλιά. Την είχα συνηθίσει σαν πιο Bad ass
Εμένα μου αρέσει, αρκετά μπορώ να πω, απλώς είχα συνηθίσει την παλιά και μου είναι κάπως τώρα. Δλδ τόσα χρόνια την έχω συνηθίσει με άλλο πρόσωπο. Αισθάνομαι όπως όταν αλλάζει ο ηθοποιός που παίζει τον πρωταγωνιστή σε μια σειρά ταινιών. Εν το μεταξύ είναι πιο γλυκούλα κατά την γνώμη μου από την παλιά. Την είχα συνηθίσει σαν πιο Bad ass
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: καινούρια Lara
Δευ Ιουλ 09, 2012 8:00 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αυτή; Είναι η μόνη Λάρα που μου αρέσει μόνο εμφανισιακά. Σε όλα τα άλλα μου άρεσε και η εμφάνισή της και η υπόθεση. Η Crystal Dynamics με έχει απογοητεύσει...
Αυτή; Είναι η μόνη Λάρα που μου αρέσει μόνο εμφανισιακά. Σε όλα τα άλλα μου άρεσε και η εμφάνισή της και η υπόθεση. Η Crystal Dynamics με έχει απογοητεύσει...
Δευ Ιουλ 09, 2012 9:54 pm
Η νεα λαρα ειναι [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] σαν φωνη και μορφη !Λεγεται Camilla Luddington και εχει εμφανιστει γυμνη και σε σειρες οπως το Californication.Στο spoiler ακολουθει ενα 18+ βιντεακι με αυτη
Μακρια αντωνη
Μακρια αντωνη
- Σπόιλερ:
- just reaperΣυντονιστής
Τρι Ιουλ 10, 2012 10:53 am
Ενδιαφέρον!!!!
Πάντως εμένα από εμφάνιση μου αρέσει, απλώς δεν ξέρω όταν θα παίξω πως θα μου χτυπήσει
Πάντως εμένα από εμφάνιση μου αρέσει, απλώς δεν ξέρω όταν θα παίξω πως θα μου χτυπήσει
Τρι Ιουλ 10, 2012 3:33 pm
Θα σου χτυπησει σαν τον θυλικο nathan drake απο uncharted.Ναι η naughty dog που εφτιαξε το uncharted δανειστηκε το εικαστικο των Tomb Raider και τωρα η ιδια η Λαρα τον αντιγραφη!!!
Σαβ Ιουλ 14, 2012 12:05 am
ντάξει αν τα νέα παιχνίδια είναι με σύστημα μάχης αλλά type-0,3d birthday με εξερεύνηση θα τα σπάει νομίζω. Επιτέλους χρειάζονταν μια αλλαγή. Βαριέμαι πλέον να παίζω τα παλιά παιχνίδια
- just reaperΣυντονιστής
Τρι Αυγ 21, 2012 10:07 am
Green Rider έγραψε:ντάξει αν τα νέα παιχνίδια είναι με σύστημα μάχης αλλά type-0,3d birthday με εξερεύνηση θα τα σπάει νομίζω. Επιτέλους χρειάζονταν μια αλλαγή. Βαριέμαι πλέον να παίζω τα παλιά παιχνίδια
Βασικά εγώ θα το δω σαν ξεχωριστό παιχνίδι. Όχι σαν Tomb Raider. Καλή δουλεια φαίνεται να έχουν κάνει.
Τρι Αυγ 21, 2012 3:30 pm
XameR_GT έγραψε:Θα σου χτυπησει σαν τον θυλικο nathan drake απο uncharted.Ναι η naughty dog που εφτιαξε το uncharted δανειστηκε το εικαστικο των Tomb Raider και τωρα η ιδια η Λαρα τον αντιγραφη!!!
δεν πιστεύω να είναι σε αυτό το στυλ το παιχνίδι. Να δεις που θα είναι σαν να παίζεις final fantasy xiii, final fantasy type-0 ή parasite eve 3d birthday. Στάνταρ θα έχει αυτό το στυλ γραφικών και gameplay. Σίγουρα όπως λέει ο Ηλίας δεν θα νιώθεις ότι παίζεις tomb raider. Είμαι σιγουρός γι'αυτό. Οπώς και στο parasite eve 3d birthday δεν ένιωθες ότι παίζεις parasite eve
- just reaperΣυντονιστής
Τρι Αυγ 21, 2012 3:43 pm
Καταρχάς την έχουν αλλάξει και πολύ σαν χαρακτήρα αν δεις. Κυκλοφορούν Gameplay στο youtube
Τρι Αυγ 21, 2012 6:00 pm
Kαλα που κολλα ο συσχετισμος αυτων των rpg με το νεο adventure της Λαρας?Μαλλον δεν εχεις δει gameplay για αυτο το λες.Ολόιδιο uncharted ειναι...Green Rider έγραψε:XameR_GT έγραψε:Θα σου χτυπησει σαν τον θυλικο nathan drake απο uncharted.Ναι η naughty dog που εφτιαξε το uncharted δανειστηκε το εικαστικο των Tomb Raider και τωρα η ιδια η Λαρα τον αντιγραφη!!!
δεν πιστεύω να είναι σε αυτό το στυλ το παιχνίδι. Να δεις που θα είναι σαν να παίζεις final fantasy xiii, final fantasy type-0 ή parasite eve 3d birthday. Στάνταρ θα έχει αυτό το στυλ γραφικών και gameplay. Σίγουρα όπως λέει ο Ηλίας δεν θα νιώθεις ότι παίζεις tomb raider. Είμαι σιγουρός γι'αυτό. Οπώς και στο parasite eve 3d birthday δεν ένιωθες ότι παίζεις parasite eve
Τρι Αυγ 21, 2012 9:07 pm
και τα άλλα το ίδιο στυλ έχουν στον χειρισμό και στις μάχες
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τετ Αυγ 22, 2012 7:55 pm
που είναι η παλιά καλή Λάρα ΟΕΟ?
Πεμ Αυγ 23, 2012 8:55 am
Oυσιαστηκα η παλια λαρα εμφανιστηκε εως το angel of darkness.Πατατα game και πηρε τα ηνια η crystal dynamics.Εκανε reboot και εβγαλε 3 games + καποια dlc games.Τωρα παλι reboot...
- just reaperΣυντονιστής
Πεμ Αυγ 23, 2012 10:26 am
XameR_GT έγραψε:Oυσιαστηκα η παλια λαρα εμφανιστηκε εως το angel of darkness.Πατατα game και πηρε τα ηνια η crystal dynamics.Εκανε reboot και εβγαλε 3 games + καποια dlc games.Τωρα παλι reboot...
Λιποθυμω.....
Help. Δλδ στο Legend , Anniversary και Underworld ή κάπως έτσι είναι Reboot; Οπότε και με το καινούριο θα πάμε για τρίτο reboot;
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης