Παιχνίδια που δεν καταλαβαίνετε τι τους βρίσκουν
+10
chrys97
scorpios
Zeo45
Costascss
XameR_GT
chrys
falconara90
plousmike
Red Forever
Green Rider
14 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Απ: Παιχνίδια που δεν καταλαβαίνετε τι τους βρίσκουν
Τρι Ιουλ 03, 2012 3:52 pm
call of duty modern warfare 2
Πεμ Ιουλ 05, 2012 12:37 pm
Green Rider έγραψε:. Α ναι και τα rpg/stradegy δεν μου αρέσουν. Π.χ. Valkyria Chronicles. Tι του βρίσκεται αυτού του παιχνιδιού, αδυνατώ να καταλάβω.
To παίρνω πίσω αυτό πολύ καλό παιχνίδι τελικά, κόλλησα. Δεν ξέρω γιατί δεν μου άρεσε την πρώτη φορά, θεόκουλο
Το 3 δεν έχει βγει στα αγγλικά ε? Να το κατεβάσω γιαπωνέζικο? Υπάρχει και 1ο παιχνίδι για τον αδερφό του ήρωα από το 2ο? Δεν το βρήκα κάπου γαμώτο
- chrysBanned
Τόπος : Κύπρος
Πεμ Ιουλ 05, 2012 12:40 pm
Ακομα ενα παιχνιδι ειναι το Pro Evolution Soccer.Εκει σιγουρα δεν καταλαβαινω τι βρισκουν.
Πεμ Ιουλ 05, 2012 12:42 pm
το είπα ξανά. Είναι σαν παίζεις ποδόσφαιρο στ'αλήθεια. Αν σου αρέσει η μπάλα και έχει παίξει μπάλα ποτέ τότε καταλαβαίνεις τη μαγεία του αφού κάνεις ότι θες σε αυτό το παιχνίδι
- chrysBanned
Πεμ Ιουλ 05, 2012 12:56 pm
Εξακολουθω να πιστευω οτι το fifa ειναι καλυτερο, ειδικα φετος.Η easports(εταιρια που φτιαχνει το φιφα) εχει πρωτοπορησει.
Πεμ Ιουλ 05, 2012 1:34 pm
με τίποτα δεν μπορώ να παίξω ξανά φίφα. Ισώς να είναι καλύτερο αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω με τίποτα από το αγαπημένο μου παιχνίδι. master league 2023 and going
Πολύ κουλό να παίζεις φίφα και να λες τι του βρίσκουν του pro
Εγώ δεν παίζω φίφα πια αλλά δεν το απαξιώ...
Πολύ κουλό να παίζεις φίφα και να λες τι του βρίσκουν του pro
Εγώ δεν παίζω φίφα πια αλλά δεν το απαξιώ...
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Πεμ Ιουλ 05, 2012 5:08 pm
jim, λες ότι το Pro είναι τόσο καλό, επειδή είναι σαν να παίζεις πραγματική μπάλα. αφού είναι έτσι, γιατί δε παίζεις πραγματική μπάλα να πιάσει και τόπο το κάψιμο?
Πεμ Ιουλ 05, 2012 7:50 pm
Green Rider έγραψε:Green Rider έγραψε:. Α ναι και τα rpg/stradegy δεν μου αρέσουν. Π.χ. Valkyria Chronicles. Tι του βρίσκεται αυτού του παιχνιδιού, αδυνατώ να καταλάβω.
To παίρνω πίσω αυτό πολύ καλό παιχνίδι τελικά, κόλλησα. Δεν ξέρω γιατί δεν μου άρεσε την πρώτη φορά, θεόκουλο
Το 3 δεν έχει βγει στα αγγλικά ε? Να το κατεβάσω γιαπωνέζικο? Υπάρχει και 1ο παιχνίδι για τον αδερφό του ήρωα από το 2ο? Δεν το βρήκα κάπου γαμώτο
Το πρώτο βγήκε μόνο στο PS3 και είναι η υπόθεση του προηγούμενου πολέμου.Το 3 δεν αξίζει και τόσο πολύ,αλλά αν θες κατέβασε το.Αρκετοί το πήραμε μόνο για την υπόθεση.
Πεμ Ιουλ 05, 2012 8:48 pm
^ΟΚ
επαιζά παλιότερα και μάλιστα το pro με είχε κάνει καλύτερο παίκτη
Ολό κάθετες μπαλιές έβγαζα
Πλέον δεν έχω φίλους που πάνε 5Χ5 και σταμάτησα. Οσό για ομάδα δεν πάω πια από το λύκειο. Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι το pro πως να το κάνουμε. Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο σου αρέσει αυτό ή το fifa ή το manager. Αν όχι λογικό να αναρωτιέσαι τι του βρίσκουν
falconara90 έγραψε:jim, λες ότι το Pro είναι τόσο καλό, επειδή είναι σαν να παίζεις πραγματική μπάλα. αφού είναι έτσι, γιατί δε παίζεις πραγματική μπάλα να πιάσει και τόπο το κάψιμο?
επαιζά παλιότερα και μάλιστα το pro με είχε κάνει καλύτερο παίκτη
Ολό κάθετες μπαλιές έβγαζα
Πλέον δεν έχω φίλους που πάνε 5Χ5 και σταμάτησα. Οσό για ομάδα δεν πάω πια από το λύκειο. Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι το pro πως να το κάνουμε. Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο σου αρέσει αυτό ή το fifa ή το manager. Αν όχι λογικό να αναρωτιέσαι τι του βρίσκουν
Σαβ Ιουλ 07, 2012 3:12 pm
Η σειρα Halo,ολα τα αρχικα επιπεδα εχουν τα ιδια οπλα.Μαλλον λογω του σεναριο κρατιεται η σειρα.
Γενικα καποιες κατηγοριες μη αρεστες σε μενα δεν θα της μπαναρω γενικα μιας και καθε κατηγορια εχει το κοινο της.Γενικα ομως δεν αντεχω να παιζω μονος μου ποδοσφαιρα και γενικα sports games!
Γενικα καποιες κατηγοριες μη αρεστες σε μενα δεν θα της μπαναρω γενικα μιας και καθε κατηγορια εχει το κοινο της.Γενικα ομως δεν αντεχω να παιζω μονος μου ποδοσφαιρα και γενικα sports games!
- chrysBanned
Δευ Ιουλ 09, 2012 9:48 pm
wwe 12.Eιλικρινα δεν καταλαβαινω τι του βρισκουν
Σαβ Ιουλ 14, 2012 12:15 am
^μόνο με παρέα αξίζουν αυτά τα παιχνίδια
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Νοε 20, 2012 6:07 pm
Τα Call of Duty μετα το 3, Pro Evolution Soccer (ένταξη καλά είναι για καμια ώρα αλλά κάποιοι τα λιώνουν), Mortal Combat, ολα τα God of war, Ninja Blade, ισως Sims και τελος τα Just Cause.
Edit: Βρήκα το όνομα του (Just Cause), το διόρθωσα πάνω.
Σαβ Ιουλ 20, 2013 3:38 pm
τι βρισκοθνε στο minecraft?
Σαβ Ιουλ 20, 2013 9:16 pm
Costascss έγραψε:Τα Call of Duty μετα το 3, Pro Evolution Soccer (ένταξη καλά είναι για καμια ώρα αλλά κάποιοι τα λιώνουν), Mortal Combat, ολα τα God of war, Ninja Blade, ισως Sims και τελος τα Just Cause.
PES-> έπαιζα μπάλα και είναι το πιο ρεαλιστικό ποδοσφαιράκι που υπάρχει. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και σε αυτό το παιχνίδι κάνω ότι πραγματικά φανταστώ και για να πεις ότι είσαι καλός στο παιχνίδι θέλει χρόνια. Αυτό βρίσκω λοιπόν προσωπικά και το λατρεύω. Αλλά πράγματι το έλιωνα τόσο από το 2003 και μετά που πλέον δεν παίζω. Αλλά αμά βγει το PES 2014 θα το λιώσω και πάλι
ΜΚ-> Aυτό και το street fighter ήταν επανάσταση όταν βγήκαν. Αυτά τα 2 γέννησαν το είδος των fighting. Για κάποιον που λατρεύει τις πολεμικές τέχνες δεν νοείται να μην γουστάρει αυτά τα παιχνίδια. Χώρια αυτά το ΜΚ για μένα έχει την πιο πλούσια και πιο ενδιαφέρουσα ιστορία. Α ναι έχει και πολλούς νίντζα που λατρεύω όσο τίποτα!
XameR_GT έγραψε:Η σειρα Halo,ολα τα αρχικα επιπεδα εχουν τα ιδια οπλα.Μαλλον λογω του σεναριο κρατιεται η σειρα.
Ητάν το πρώτο πραγματικά top class shooter σε κονσόλα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το χειριστήριο του xbox και είχε φοβερό pvp. Αυτό το βρίσκουν. Ούτε μένα με τρελαίνουν αυτά τα παιχνίδια αλλά όσες φορές έπαιξα με φίλους είχε πολύ γέλιο
Δεν το ξέρω κανsilver-ranger έγραψε:τι βρισκοθνε στο minecraft?
Κυρ Ιουλ 21, 2013 12:01 am
Α,ναι το Minecraft το ξέχασα...δεν έχω ιδέα παιδιά.
Σελίδα 2 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης