Δυσκολεύομαι όταν κάνω review στις kamen rider σειρές!
Δευ Ιουν 25, 2012 10:18 pm
Αυτό έχω διαπιστώσει. Είναι τόσο τέλειες όλες οι σειρές που χαλαρά θα μπορούσα να βάλω φουλ του 10 στα πάντα. Αρχίζω να καταλαβαίνω τον Σόλωνα...
Απ: Δυσκολεύομαι όταν κάνω review στις kamen rider σειρές!
Δευ Ιουν 25, 2012 10:36 pm
Εγω απορω Jim πως λιωνεις τις σειρες χωρις διαλειμμα!!Δλδ δεν βαρεθηκες να κανεις κανα διαλειμμα?
Τρι Ιουν 26, 2012 11:27 am
οχί γιατί κάθε σειρά έχει διαφορετικό στυλ και στους riders και στους sentai. Βασικά αν δεν τις δω όλες δεν πρόκειται να σταματήσω. Από το να βλέπω αηδίες που βάζει η τηλεόραση προτιμώ να βλέπω toku. Οταν βαριέμαι βλέπω κάποιο επεισόδιο από cartoon ή anime έτσι για αλλαγή
Πάντως για την διαφορά μεταξύ sentai & riders. Στους sentai που είναι 5-6 οι ήρωες όλο και κάποιος είναι αδιάφορος, μπορεί τα ζορντς τους να μην λένε και πολλά, μπορεί κάποιος να μην έχει ενδιαφέρον όπλο, άνετα δεν πέφτουν δεκάρια. Στους riders πάλι δεν έχεις τόσες παραμέτρους και δυσκολεύεσαι τρελά να βρεις ψεγάδια
Πάντως για την διαφορά μεταξύ sentai & riders. Στους sentai που είναι 5-6 οι ήρωες όλο και κάποιος είναι αδιάφορος, μπορεί τα ζορντς τους να μην λένε και πολλά, μπορεί κάποιος να μην έχει ενδιαφέρον όπλο, άνετα δεν πέφτουν δεκάρια. Στους riders πάλι δεν έχεις τόσες παραμέτρους και δυσκολεύεσαι τρελά να βρεις ψεγάδια
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Ιουν 26, 2012 8:05 pm
συμφωνώ. το έχω παρατηρήσει κι εγώ αυτό στους riders.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης