- rainbow_326Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
Χρώματα μελών στο forum
Σαβ Ιουν 02, 2012 8:50 pm
Απλά κοιτούσα την κεντρική σελίδα και έβλεπα το όνομά μου που ήταν το μόνο κίτρινο Πρέπει να είμαι απ τα λίγα κανονικά και απλά μέλη!!
Πραγματικά θα αρχίσω να αισθανομαι πολυ ξεχωριστός εδώ, χαχα!! Όλοι σας έχετε φανταχτερά χρώματα και είστε Moderator, Super Moderator, Global Moderator, Admin κα
Πραγματικά θα αρχίσω να αισθανομαι πολυ ξεχωριστός εδώ, χαχα!! Όλοι σας έχετε φανταχτερά χρώματα και είστε Moderator, Super Moderator, Global Moderator, Admin κα
Απ: Χρώματα μελών στο forum
Σαβ Ιουν 02, 2012 9:15 pm
στα 100 posts σου'ρχεται και σένα το χρωματάκι μην ανησυχείς
- rainbow_326Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
Σαβ Ιουν 02, 2012 9:33 pm
Τέλεια, τέλεια !! Είδες στο fb έχουμε 5 κοινούς φίλους Πού τον ξέρεις τον μυκονιάτη (τον Παναγιωτακόπουλο λέω, απλά έτσι τον λέγαμε εμείς στο Βόλο το Δημήτρη) εσύ ? Και τον Αριστείδη ? Και την Ειρήνη ? Σε λίγο θα μου πεις πως ξέρεις και τον Πόλο (τον Χρηστάρα) χαχαχα Ξέρω κι άλλα παιδιά από Μύκονο
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Σαβ Ιουν 02, 2012 11:29 pm
Αν ανεβασεις επεισοδια οπως μου ειπες θα παρεις μπλε χρωμα
Κυρ Ιουν 03, 2012 4:06 am
rainbow_326 έγραψε:Τέλεια, τέλεια !! Είδες στο fb έχουμε 5 κοινούς φίλους Πού τον ξέρεις τον μυκονιάτη (τον Παναγιωτακόπουλο λέω, απλά έτσι τον λέγαμε εμείς στο Βόλο το Δημήτρη) εσύ ? Και τον Αριστείδη ? Και την Ειρήνη ? Σε λίγο θα μου πεις πως ξέρεις και τον Πόλο (τον Χρηστάρα) χαχαχα Ξέρω κι άλλα παιδιά από Μύκονο
Καλά πλάκα κάνεις...ξέρεις όλους αυτούς?
Συμμαθητές της αδερφής μου όλοι όσοι είπες!!!!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Ιουν 03, 2012 11:53 am
σε λίγο θα γίνεις μοβ!!!
Σαβ Αυγ 11, 2012 7:30 pm
Οι βαθμοί εξηγούνται εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μπορείς αν θες να παίρνεις συνεντεύξεις από νέα μέλη σαν Forum Supporter. Μελλοντικά βλέπουμε για άλλη θέση
Μπορείς αν θες να παίρνεις συνεντεύξεις από νέα μέλη σαν Forum Supporter. Μελλοντικά βλέπουμε για άλλη θέση
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης