Batman Mask of the Phantasm
+9
gazakias1970_
BATNICK
Darkman16
Green Rider
rainbow_326
falconara90
plousmike
XameR_GT
Red Forever
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Το Batman Mask of the Phantasm μου φάνηκε...
Batman Mask of the Phantasm
Παρ Ιουν 01, 2012 4:28 pm
Batman: Mask of the Phantasm (also known as Batman: The Animated Movie) is a 1993 American animated superhero mystery film based on the fictional DC Comics character Batman, and is a spin-off of the Emmy Award-winning Batman: The Animated Series. Eric Radomski and Bruce Timm directed the film, which features the voices of Kevin Conroy, Mark Hamill, Hart Bochner, Abe Vigoda, Dana Delaney, Efrem Zimbalist, Jr. and Jeff Bennett. The film's storyline introduces Andrea Beaumont, an old love interest of Bruce Wayne's, who returns to Gotham City, restarting their romance. At the same time, a mysterious killer begins systematically eliminating Gotham's crime bosses, and due to the person's dark appearance, he is mistaken for Batman. Now on the run from the police, Batman must apprehend the killer, clear his name, and deal with the romance between him and Andrea.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Απλά εξαιρετική.Η πρώτη μου επαφή με τον Batman και η πρώτη μου κασέτα εκτός Disney.Ακόμα μου αρέσει και ο μάγος ο Bruce Timm απλά δείχνει την ιδιοφυία του.Για μένα είναι μια από τις τέσσερις ταινίες της DC που κάθονται στην κορυφή όλων των DC animated movies.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Batman Mask of the Phantasm
Σαβ Ιουν 02, 2012 3:53 pm
την είδα πάλι στα αγγλικά. Ψιλοβαρετή μου φάνηκε. Απλά καλή βάζω.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Σαβ Ιουν 02, 2012 4:41 pm
πίστεψε με, μόνο βαρετή δεν είναι. σε αυτή τη ταινία, ο Bruce Timm δείχνει ένα διαφορετικό origin για τον Batman και το Joker και διαφοροποιεί μια για πάντα, το DCU από το DCAU.
Σαβ Ιουν 02, 2012 4:48 pm
^Καλά,εμείς οι δύο πρέπει να βρεθούμε για να καούμε σε αυτά κάποια στιγμή.
Σαβ Ιουν 02, 2012 11:21 pm
Εγω ολες τις ταινιες animation batman τις κατεβαζω στα ελληνικα γιατι εχουν κανει καλη δουλεια στη μεταγλωτιση!!Με πορωσατε και θα κατεβασω και εγω οσες σειρες/ταινιες μου λειπουν!!
- rainbow_326Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 296
Ημερομηνία εγγραφής : 18/02/2010
Κυρ Ιουν 03, 2012 4:00 am
Και γω την είχα αγοράσει σε κασέτα, πολύ καλή ταινία!!
Κυρ Ιουν 03, 2012 4:08 am
xamergt έγραψε:Εγω ολες τις ταινιες animation batman τις κατεβαζω στα ελληνικα γιατι εχουν κανει καλη δουλεια στη μεταγλωτιση!!Με πορωσατε και θα κατεβασω και εγω οσες σειρες/ταινιες μου λειπουν!!
και τα βρίσκεις που? Δώσε κανένα link και σε μένα τον άμοιρο που δεν έχω τίποτα από όλα αυτά
Κυρ Ιουν 03, 2012 10:20 am
στο greektoons, πατα στο google και θα το βρεις!
Κυρ Ιουν 03, 2012 1:36 pm
όντως και απ'ότι είδα είναι από τον FFBHACKER και έχει ανεβασμένες όλες τις ταινίες σχεδόν. Δεν είδα αν δουλεύουν να links ωστόσο και κάποια ήταν σε rapidshare που δεν πρόκειται με την καμία να κάθομαι να κατεβάζω με 30kb/s από την κωλοεταιρεία. Πάντως lapo για ρίξε μια ματιά και βάλε τα link στο site αν δουλεύουν
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Κυρ Ιουν 03, 2012 2:15 pm
Red Forever έγραψε:^Καλά,εμείς οι δύο πρέπει να βρεθούμε για να καούμε σε αυτά κάποια στιγμή.
όποτε θες! αν θες κάνε με και add στο fb να τα λέμε άνετα την οποιαδήποτε στιγμή.
Κυρ Ιουν 03, 2012 2:46 pm
^Δεν έχω fb,για αυτό και μπαίνω εδώ πέρα σχεδόν όλη την ώρα. Θα τα πούμε μέσω PM.
Κυρ Ιουν 03, 2012 2:51 pm
Green Ranger έγραψε:όντως και απ'ότι είδα είναι από τον FFBHACKER και έχει ανεβασμένες όλες τις ταινίες σχεδόν. Δεν είδα αν δουλεύουν να links ωστόσο και κάποια ήταν σε rapidshare που δεν πρόκειται με την καμία να κάθομαι να κατεβάζω με 30kb/s από την κωλοεταιρεία. Πάντως lapo για ρίξε μια ματιά και βάλε τα link στο site αν δουλεύουν
To batman vs dracula που το εχει μεταγλωτισμενο δεν λειτουργει σε αυτο το πρωτο λινκ, ειναι dead.Ολες οι αλλες ταινιες κανονικα εχουν "ζωντανα" λινκς και ναι ο FBB ειναο εγγυηση!!
- Darkman16Power Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 105
Ημερομηνία εγγραφής : 03/07/2012
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κυρ Σεπ 16, 2012 2:29 am
i tainia auti einai mia apo tis korifaies me supsence kai istoria misous kai agapis ostsos nomziw oti 8a borouse na tan kai kaliteri apo oti itan alla tecpa
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης