Ο πρώτος Batman!
+5
chrys
gantonis
falconara90
Green Rider
plousmike
9 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Απ: Ο πρώτος Batman!
Τρι Μάης 29, 2012 8:09 pm
ωραια τα βιντεος!!!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Μάης 29, 2012 8:13 pm
Σε ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μέχρι στιγμής έχω κατεβάσει τα Batman TAS, Batman The Brave And The Bold, Batman Beyond και όλες τις ταινίες. Και ψάχνω τα πρώτα του.
Πάντως με παραξένεψε, η αλήθεια είναι, στο Batman Beyond που βλέπω τώρα, ότι πλέον δεν είναι ο Bruce Wayne, αλλά ένας εντελώς άσχετος, για Batman. Έχει ξανασυμβεί ή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε άλλον χαρακτήρα, εκτός του Bruce Wayne, στον ρόλο του Batman?
Πάντως με παραξένεψε, η αλήθεια είναι, στο Batman Beyond που βλέπω τώρα, ότι πλέον δεν είναι ο Bruce Wayne, αλλά ένας εντελώς άσχετος, για Batman. Έχει ξανασυμβεί ή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε άλλον χαρακτήρα, εκτός του Bruce Wayne, στον ρόλο του Batman?
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Μάης 29, 2012 8:36 pm
Αρκετές φορές, ναι, αλλά στα κόμικ, στη σειρά μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ.
Στα κόμικ τώρα (όσα μπορώ να σκεφτώ):
-Στο #666, λόγω του αριθμού, βλέπουμε στο μέλλον (πολύ μετά τα γεγονότα του Batman Beyond) έναν από τους γιους του Μπρους, τον Ντάμιαν, να έχει πουλήσει την ψυχή του στον διάολο για να πάρει δύναμη και να πολεμήσει το κακό (ξέρω, είναι κουλό ):
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
-Στα πρόσφατα Batman R.I.P. -καταλαβαίνεις από τον τίτλο τι γίνεται- του Γκραντ Μόρισον τη θέση του Μπρους παίρνει ο Ντικ (Νάιτγουινγκ) και Ρόμπιν γίνεται ο Ντάμιαν (που μόλις ανέφερα γι΄ αυτόν). Βέβαια, απ' όσο ξέρω, η DC βρήκε έναν τρόπο να αναστήσει τον Μπρους και τώρα κυκλοφορούν και οι δύο σειρές παράλληλα:
-Όταν ο Μπρους είχε χτυπηθεί πάρα πολύ άσχημα από τον Μπέιν στη μέση του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει και να είναι στο καροτσάκι, τη θέση του πήρε ένας άλλος, o Azrael, που τελικά ονομάστηκε Batman 2:
Απ' ό,τι βλέπω, έχει κάποια εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Στα κόμικ τώρα (όσα μπορώ να σκεφτώ):
-Στο #666, λόγω του αριθμού, βλέπουμε στο μέλλον (πολύ μετά τα γεγονότα του Batman Beyond) έναν από τους γιους του Μπρους, τον Ντάμιαν, να έχει πουλήσει την ψυχή του στον διάολο για να πάρει δύναμη και να πολεμήσει το κακό (ξέρω, είναι κουλό ):
-Στα πρόσφατα Batman R.I.P. -καταλαβαίνεις από τον τίτλο τι γίνεται- του Γκραντ Μόρισον τη θέση του Μπρους παίρνει ο Ντικ (Νάιτγουινγκ) και Ρόμπιν γίνεται ο Ντάμιαν (που μόλις ανέφερα γι΄ αυτόν). Βέβαια, απ' όσο ξέρω, η DC βρήκε έναν τρόπο να αναστήσει τον Μπρους και τώρα κυκλοφορούν και οι δύο σειρές παράλληλα:
-Όταν ο Μπρους είχε χτυπηθεί πάρα πολύ άσχημα από τον Μπέιν στη μέση του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει και να είναι στο καροτσάκι, τη θέση του πήρε ένας άλλος, o Azrael, που τελικά ονομάστηκε Batman 2:
Απ' ό,τι βλέπω, έχει κάποια εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Μάης 29, 2012 8:46 pm
Μάλιστα...αρκετά ενδιαφέρον! Θέλω να δω τί λέει ο γιός του Bruce! (και φυσικά με ποιαν τον έκανε!!!). Πάντως για sidekick ο Robin έγραψε γενικά δικιά του ιστορία και ξέφυγε αρκετά από τον ρόλο του σαν βοηθός του Batman.
Τρι Μάης 29, 2012 9:15 pm
Για τον Ντάμιαν θα βρεις εδώ: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μητέρα του Ντάμιαν είναι η Τάλια, κόρη του Ραζ α Γκουλ (αν δεν τον ξέρεις από τα κόμικ, είναι ο κακός στο Batman Begins).
O Μπρους, επίσης, έκανε μία κόρη, την Έλενα (Huntress), με τη Σελίνα (Catwoman). [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Η τηλεοπτική σειρά Birds of prey ασχολείται μόνο με αυτήν και την Μπάρμπαρα (Batgirl), όταν η τελευταία όμως πλέον ήταν στο αναπηρικό καροτσάκι.
Στο Justice League (τα κινούμενα σχέδια) αποκαλύφθηκε ότι ο Τέρυ, ο Μπάτμαν του μέλλοντος, είναι κι αυτός βιολογικός γιος του Μπρους.
Επίσης, ο Μπρους υιοθέτησε και τους τρεις Ρόμπιν (Ντικ, Τζέισον, Τιμ).
Και νομίζω ότι σε ένα από τα παλιά κόμικ, τον έδειχνε να έχει αποκτήσει γιο με τη Batwoman.
Οπότε πάει μακριά το πράγμα...
Μητέρα του Ντάμιαν είναι η Τάλια, κόρη του Ραζ α Γκουλ (αν δεν τον ξέρεις από τα κόμικ, είναι ο κακός στο Batman Begins).
O Μπρους, επίσης, έκανε μία κόρη, την Έλενα (Huntress), με τη Σελίνα (Catwoman). [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Η τηλεοπτική σειρά Birds of prey ασχολείται μόνο με αυτήν και την Μπάρμπαρα (Batgirl), όταν η τελευταία όμως πλέον ήταν στο αναπηρικό καροτσάκι.
Στο Justice League (τα κινούμενα σχέδια) αποκαλύφθηκε ότι ο Τέρυ, ο Μπάτμαν του μέλλοντος, είναι κι αυτός βιολογικός γιος του Μπρους.
Επίσης, ο Μπρους υιοθέτησε και τους τρεις Ρόμπιν (Ντικ, Τζέισον, Τιμ).
Και νομίζω ότι σε ένα από τα παλιά κόμικ, τον έδειχνε να έχει αποκτήσει γιο με τη Batwoman.
Οπότε πάει μακριά το πράγμα...
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Μάης 29, 2012 9:22 pm
χαχαχαχα όλο ταρζανιές έκανε ο Bruce! H Huntress ήταν με το μέρος των κακών ή κάνω λάθος?
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τρι Μάης 29, 2012 9:24 pm
κάνεις λάθος. η Huntress είναι ηρωίδα και διάδοχος του ρόλου του Batman.
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Μάης 29, 2012 9:29 pm
Γιατί στο Young Justice λέει ότι η μητέρα της Artemis είναι η Huntress και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι είναι μια "ex-con" δλδ πρώην κατάδικος...Δεν ήξερα ότι τελικά είναι με τους καλούς. Δλδ στην ουσία η Artemis είναι εγγονή του Batman?
Τρι Μάης 29, 2012 9:41 pm
καμία σχέση. δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί στο Young Justice, οπότε δε ξέρω τι είναι η Artemis. πάντως στα κόμιξ, δεν έχουν καμία σχέση.
Τρι Μάης 29, 2012 9:43 pm
Μέχρι τώρα ήξερα πως υπήρχαν δύο διαφορετικές Huntresses, αλλά τώρα είδα στη Βικιπαίδεια αυτό:
It is revealed at the end of the 2011 Huntress miniseries that the
Helena Bertinelli was Helena Wayne all along; similarly in the first
issue of [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
it is revealed that Helena Wayne adopted the identity of the real
Helena Bertinelli (deceased prior to the beginning of the series).
Οπότε λογικά αυτή η Άρτεμις (δεν την ξέρω την κυρία) είναι εγγονή του Μπρους, όπως λες.
Όσο για τις «ταρζανιές», απλά δες εδώ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
(ενδιάμεσα παρεμβάλλονται και οι ταρζανιές του Ντικ -άλλος από 'κει...-, δηλαδή και αυτές που αναφέρει στο in other media είναι του Μπρους)
Και ύστερα λες εμένα μοναχοφάη, που ζήτησα μόνο μια Νατσούμι, μια Σακουράκι και μια [πώς τη λέγαν την άλλη από τον Αγκίτω; ]!
It is revealed at the end of the 2011 Huntress miniseries that the
Helena Bertinelli was Helena Wayne all along; similarly in the first
issue of [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
it is revealed that Helena Wayne adopted the identity of the real
Helena Bertinelli (deceased prior to the beginning of the series).
Οπότε λογικά αυτή η Άρτεμις (δεν την ξέρω την κυρία) είναι εγγονή του Μπρους, όπως λες.
Όσο για τις «ταρζανιές», απλά δες εδώ:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
(ενδιάμεσα παρεμβάλλονται και οι ταρζανιές του Ντικ -άλλος από 'κει...-, δηλαδή και αυτές που αναφέρει στο in other media είναι του Μπρους)
Και ύστερα λες εμένα μοναχοφάη, που ζήτησα μόνο μια Νατσούμι, μια Σακουράκι και μια [πώς τη λέγαν την άλλη από τον Αγκίτω; ]!
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Μάης 29, 2012 9:45 pm
Ok. Thanks για τις πληροφορίες. Όταν το δείς το συγκεκριμένο, πες μας αν τελικά είναι δύο διαφορετικές Huntress ή παίζει καμιά περίεργη μίξη.
edit: Αντώνη Thanks για τις πληροφορίες!!!! Νά σου και η εγγονή τελικά ε!
edit: Αντώνη Thanks για τις πληροφορίες!!!! Νά σου και η εγγονή τελικά ε!
Τρι Μάης 29, 2012 9:48 pm
Έθνος ολόκληρο θα γεννηθεί από αυτόν έτσι όπως το πάνε!
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Μάης 29, 2012 9:50 pm
Πόπο τον τύπο! Την Άρτα και τα Γιάννενα έχει γ....σει! Τηλεόραση δεν έχει στην σπηλιά του?!
Τρι Μάης 29, 2012 10:29 pm
δε το κάνει επίτηδες το παλικάρι. δε το επιδιώκει. απλά συμβαίνει. να δεις που φταίει η μάσκα. να επισημάνουμε ότι ο Nightwing είναι ο χαρακτήρας που έχει βιασθεί τρεις φορές από διαφορετικές γυναίκες!
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Μάης 29, 2012 10:30 pm
falconara90 έγραψε:δε το κάνει επίτηδες το παλικάρι. δε το επιδιώκει. απλά συμβαίνει. να δεις που φταίει η μάσκα. να επισημάνουμε ότι ο Nightwing είναι ο χαρακτήρας που έχει βιασθεί τρεις φορές από διαφορετικές γυναίκες!
πάλι καλά που δεν ήθελε!!!
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης