DC Showcase: Green Arrow
+2
plousmike
Green Rider
6 απαντήσεις
To DC Showcase: Green Arrow μου φάνηκε...
DC Showcase: Green Arrow
Τετ Μάης 23, 2012 12:12 am
Count Vertigo hires Merlyn to assassinate Princess Perdita, Vertigo's niece. Princess Perdita is now the queen of Vlatava due to the king, Perdita's Father, being assassinated by Vertigo. While Princess Perdita is at an airport in America, Merlyn attacks her. Green Arrow is also at the airport waiting on the arrival of an apparent fellow Justice League member. Green Arrow discovers the Vertigo's plan and is forced to intervene. Green Arrow dispatches several henchmen of Merlyn while keeping Princess Perdita safe before having to duel Merlyn himself. After Merlyn is defeated, Vertigo steps in and attempts to kill both the hero and Perdita, only to be defeated when Black Canary (revealed to be the arriving Justice League member) arrives and knocks him unconscious with her "Canary Cry". After the battle with Vertigo, Green Arrow proposes marriage to Black Canary with Princess Perdita's eager support. Black Canary accepts Green Arrow's proposal.
Προσωπικά δεν είχα ξαναδεί κάτι ούτε είχα διαβάσει κάτι για αυτόν το ήρωα. Καλό ήταν σε γενικές γραμμές. Δεν τρελάθηκα κιόλας
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: DC Showcase: Green Arrow
Τετ Μάης 23, 2012 12:37 am
Καλό έβαλα κι εγώ. Σαν απλό επεισοδιάκι ήταν, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Μάης 23, 2012 1:55 am
εγώ έβαλα πολύ καλό γιατί δούλεψαν πολύ καλά τη περσόνα του green arrow και του oliver queen. ένας από τους λόγους που έβαλα αυτή τη βαθμολογία είναι γιατί είδαμε μια απ' τις σημαντικότερες στιγμές του χαρακτήρα και γιατί έδειξαν τόσους χαρακτήρες που σχετίζονται με αυτόν (Merly, Count Vertigo και Black Canary) χωρίς να το αφοδεύσουν το θέμα και χωρίς να γίνει φορτικό. μπορεί επίσης, ένας από τους λόγους που μου άρεσε τόσο, να είναι το γεγονός ότι έκανα εγώ τη μετάφραση, οπότε όσο να 'ναι το πονάω περισσότερο
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τετ Μάης 23, 2012 5:55 am
συμφωνώ για την παρουσίαση και των έξτρα χαρακτήρων, μου άρεσε κι εμένα. Btw Ι LOVE GREEN ARROW! πιστεύω δεν πιάνει μία ο hawkeye μπροστά του!
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τετ Μάης 23, 2012 1:24 pm
εννοείται green arrow. πρώτα βγήκε ο green arrow και μετά εμφανίστηκε ο hawkeye. άσε που ο hawkeye παίζει πολύ με κοινά βέλη, ενώ ο green arrow χρησιμοποιεί πιο πολύ τα trick arrows.
- kenosgrPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 228
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2014
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Πεμ Φεβ 20, 2014 12:32 pm
αγαπημενος ο Γκρην Αροου και πολυ καλο μελος της λεγεωνας των υπερηρωων , αρκετο καλο και το Σοκε'ι'ς του !!
- kenosgrPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 228
Ημερομηνία εγγραφής : 25/01/2014
Τόπος : ΑΘΗΝΑ
Σαβ Απρ 04, 2015 6:55 pm
Θελω πολυ μετα απο την σειρα να δω ταινια με σουπερ μπατζετ και τον Αμελ φυσικα να πρωταγωνιστει !
- kotsidasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2013
Κυρ Μάης 03, 2015 3:31 am
καλο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης