Διαβάστε το manga online
Τρι Μάης 08, 2012 1:03 am
Το βρήκα εδώ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Διαβάστε το manga online
Τρι Μάης 08, 2012 6:03 am
έχει αρκετά από λίγο που το είδα.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Μάης 08, 2012 10:26 pm
Το site που έβαλες είναι γνωστό αλλά για manga συνήθως χρησιμοποιείται το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] και για διαμοιρασμό το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.].
Αν ασχοληθείτε πιο σοβαρά μπορείτε να κατεβάσετε το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (freeware), το οποίο δεν είναι μόνο για manga (εγώ το χρησιμοποιώ για τα μαθήματα μου - πχ σημειώσεις), που σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις το χάρτινο βιβλίο μπροστά σου. (εγώ προτιμώ την παλιά version του)
Αν ασχοληθείτε πιο σοβαρά μπορείτε να κατεβάσετε το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (freeware), το οποίο δεν είναι μόνο για manga (εγώ το χρησιμοποιώ για τα μαθήματα μου - πχ σημειώσεις), που σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις το χάρτινο βιβλίο μπροστά σου. (εγώ προτιμώ την παλιά version του)
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Δευ Μάης 28, 2012 6:20 am
ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ για κατέβασμα comics? batman, superman, spiderman κτλ?
Δευ Μάης 28, 2012 5:15 pm
καλό θα είναι να το ρωτήσεις στην κατάλληλη ενότητα αυτό και κακώς γενικεύσαμε τόσο σε αυτό το θέμα για τα manga.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης