The Sopranos
+2
Green Rider
LunaWoD
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
The Sopranos
Πεμ Μάης 03, 2012 2:08 pm
Είναι πολύ διάσημη και επιτυχημένη σειρά στην Αμερική. Που είδα την 1η σεζόν δεν τρελάθηκα.. Την έχετε δει;
Απ: The Sopranos
Πεμ Μάης 03, 2012 2:51 pm
Με τη μαφία. Οι Sopranos είναι μια οικογένεια μαφιόζων με ιταλική καταγωγή που ζουν στην Αμερική. Νομίζω αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι δεν έχει ένα "στόχο" αυτή η σειρά. Δηλαδή δεν ξέρεις ποιος είναι ο σκοπός όλου αυτού που βλέπεις.
Και μου κάνει εντύπωση γιατί σε πολλές ταινίες και άλλες σειρές γίνεται αναφορά σε αυτή τη σειρά. Ειδικά όταν πρόκειται για ψυχολόγο, επειδή ο κεντρικός χαρακτήρας πηγαίνει σε ψυχολόγο..
Και μου κάνει εντύπωση γιατί σε πολλές ταινίες και άλλες σειρές γίνεται αναφορά σε αυτή τη σειρά. Ειδικά όταν πρόκειται για ψυχολόγο, επειδή ο κεντρικός χαρακτήρας πηγαίνει σε ψυχολόγο..
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Μάης 03, 2012 3:12 pm
το έχω ακούσει κι εγώ αλλά δεν το έχω δει....
Πεμ Μάης 03, 2012 3:46 pm
χλωμό γιατί θα το δείξουν αργάμισι αν το δείξουν...LunaWoD έγραψε:Αν το δείξει στον αντ1?
Πεμ Μάης 03, 2012 4:33 pm
περιεργο που δεν το εδειξαν ποτε.btw αρχισε ο 3ος κυκλος του lost στον αντ1.Εκει ειχα αφησει τη σειρα!Θα την ξαναξεκινησω απο αυτον τον κυκλο γιατι δεν θυμαμαι πολλα απο αυτον.
Πεμ Μάης 03, 2012 5:09 pm
εχω ακουσει για πολικες αρκουδες και χοροχρονικα!Αντε να δω απο τον 4ο και μετα επιτελους!
Πεμ Μάης 03, 2012 5:30 pm
όσο πάει μπερδεύεται η κατάσταση
θα έχεις 100 αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος
θα έχεις 100 αναπάντητα ερωτήματα στο τέλος
Πεμ Μάης 03, 2012 5:40 pm
πρέπει να είμαι από τους λίγους μη-φαν του lost. Είχα δει μερικά επεισόδια και δεν μου άρεσε καθόλου
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης