Game Progress - Που βρίσκετε στα παιχνίδια που παίζετε?
+7
just reaper
chrys97
tim
Combusto Dragon
plousmike
XameR_GT
Green Rider
11 απαντήσεις
Απ: Game Progress - Που βρίσκετε στα παιχνίδια που παίζετε?
Παρ Σεπ 19, 2014 12:21 am
Τερμάτισα Strider 1 & 2 τελείως και ξεκλείδωσα τα πάντα, καθώς και τερμάτισα το Double Dragon για το Neo Geo(μέσω PSOne Classics) και τώρα φαρμάρω κάποιους χαρακτηρες στο Warriors Orochi για να ξεκλειδώσω τα πάντα.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Δεκ 30, 2014 1:39 pm
Γενικά έχω το ελάττωμα να παρατάω όλα τα games μόλις φτάνω στην μέση τους, να τα πιάνω μετά για λίγο και μετά το ίδιο, αλλά θα πω τα πιο πρόσφατα:
Trine (pc) -> Στο παλάτι του βασιλιά (50%)
Trine: Enchated Edition (PC) -> Νομίζω στην τελευταία πίστα (έχω αγοράσει και τις δύο εκδόσεις)
Final Fantasy XIII (pc) -> Κεφάλαιο 11
Lego: Lord of the Rings (ωίϊ) -> Στην τελευταία πίστα (η μάχη στην Black Gate) (το έχω παρατήσει)
DMC Devil May Cry (pc) -> Βασικά το έχω νικήσει σε όλες τις δυσκολίες αλλά μου μένει το achievment για SSS στο Nephelim.
Muramasa The Demon Blade (wii) -> Πέμπτη πίστα
Έχω να γράψω κι άλλα αλλά variemai και δεν θέλω να γεμίσω το post.
Trine (pc) -> Στο παλάτι του βασιλιά (50%)
Trine: Enchated Edition (PC) -> Νομίζω στην τελευταία πίστα (έχω αγοράσει και τις δύο εκδόσεις)
Final Fantasy XIII (pc) -> Κεφάλαιο 11
Lego: Lord of the Rings (ωίϊ) -> Στην τελευταία πίστα (η μάχη στην Black Gate) (το έχω παρατήσει)
DMC Devil May Cry (pc) -> Βασικά το έχω νικήσει σε όλες τις δυσκολίες αλλά μου μένει το achievment για SSS στο Nephelim.
Muramasa The Demon Blade (wii) -> Πέμπτη πίστα
Έχω να γράψω κι άλλα αλλά variemai και δεν θέλω να γεμίσω το post.
Τετ Δεκ 31, 2014 12:13 am
ακριβώς τα ίδια και χειρότερα κάνω ειδικά στο steam και ο Ηλίας δικαίως με βρίζει μετά. Δύσκολο να μην ξεμυαλιστείς με κάτι άλλο στο steam σε αντίθεση με τις κονσόλες. Αν και κει το κακόμοιρο το FFXIII πάλι έχω να το πιάσω δυο βδομάδες πάνω που είπα θα το τερματίσω επιτέλους και αυτό λόγω torchlight 2 που έλιωσα
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Δεκ 31, 2014 3:25 pm
^Στο ps2 αυτά που λυπάμαι πιο πολύ είναι τα Final Fantasy XII το Persona 4 και το Wild Arms 5, είναι τα games που έχω παρατήσει και έχω ξαναξεκινήσει πιο πολύ από όλα τα games και τελικά δεν έχω τερματίσει ακόμα.
Καλά το wild arms 5 είναι και πολύ πολύ πολύ ΒΑΡΕΤΟ, πως καταφέρνουν να γαμ@^& τόσο ωραίες σειρές παιχνιδιών δεν έχω καταλάβει ακόμα. Αν δεν ξέρετε τι λέω τα WA είναι μια σειρά rpg σαν τα FF που από 1-4 είναι άριστα (10/10) και το 5 είναι
Καλά το wild arms 5 είναι και πολύ πολύ πολύ ΒΑΡΕΤΟ, πως καταφέρνουν να γαμ@^& τόσο ωραίες σειρές παιχνιδιών δεν έχω καταλάβει ακόμα. Αν δεν ξέρετε τι λέω τα WA είναι μια σειρά rpg σαν τα FF που από 1-4 είναι άριστα (10/10) και το 5 είναι
Yawwwnn
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Δεκ 31, 2014 9:06 pm
Final fantasy vii - μόλις έπεσα στην εκκλησία που είναι η Aerith με τον ίδιο τρόπο που έπεσε και ο Zack- το πάω πολύ αργά
Wipeout hd πάω στο τρίτο τουρνουά
Yugioh gx tag force 2 στο τουρνουά των slifer μόλις μπήκα
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 01, 2015 2:38 pm
Έχεις παίξει ξανά το FF7? Αν ναι φαντάζομαι ότι ξέρεις για το φάντασμα της Aeris και την σπηλιά της Lucretia (Την χαραχτήρα από το Final Fantasy VII Dirge of Cerberus).redlegend έγραψε:Final fantasy vii - μόλις έπεσα στην εκκλησία που είναι η Aerith με τον ίδιο τρόπο που έπεσε και ο Zack- το πάω πολύ αργά
Άσχετο αλλά το FF7 είναι το FF που πραγματικά είχε ανάγκη από sequels με τόσα ερωτηματικά που σου αφήνει η ιστορία του, δεν ευθύνεται μόνο η επιτυχία του που έχει 2 games και 2 ταινίες.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιαν 01, 2015 3:36 pm
Το μόνο που έχω παίξει και τερματίσει απο το 7 είναι το crisis core. To κανονικo 7 το πείρα πριν κανα μήνα οπου το είχε με έκπτωση στο psn αλλά δεν έχω παίξει πολύ ακόμα γιαυτό είμαι και στην αρχή.Costascss έγραψε:Έχεις παίξει ξανά το FF7? Αν ναι φαντάζομαι ότι ξέρεις για το φάντασμα της Aeris και την σπηλιά της Lucretia (Την χαραχτήρα από το Final Fantasy VII Dirge of Cerberus).redlegend έγραψε:Final fantasy vii - μόλις έπεσα στην εκκλησία που είναι η Aerith με τον ίδιο τρόπο που έπεσε και ο Zack- το πάω πολύ αργά
Άσχετο αλλά το FF7 είναι το FF που πραγματικά είχε ανάγκη από sequels με τόσα ερωτηματικά που σου αφήνει η ιστορία του, δεν ευθύνεται μόνο η επιτυχία του που έχει 2 games και 2 ταινίες.
Οι ταινίες τελικά δυο είναι; μονο την advent child ήξερα
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 01, 2015 6:49 pm
Είναι και το OVA Last Order, αλλά δεν αξίζει να το δεις.redlegend έγραψε:Το μόνο που έχω παίξει και τερματίσει απο το 7 είναι το crisis core. To κανονικo 7 το πείρα πριν κανα μήνα οπου το είχε με έκπτωση στο psn αλλά δεν έχω παίξει πολύ ακόμα γιαυτό είμαι και στην αρχή.Costascss έγραψε:Έχεις παίξει ξανά το FF7? Αν ναι φαντάζομαι ότι ξέρεις για το φάντασμα της Aeris και την σπηλιά της Lucretia (Την χαραχτήρα από το Final Fantasy VII Dirge of Cerberus).redlegend έγραψε:Final fantasy vii - μόλις έπεσα στην εκκλησία που είναι η Aerith με τον ίδιο τρόπο που έπεσε και ο Zack- το πάω πολύ αργά
Οι ταινίες τελικά δυο είναι; μονο την advent child ήξερα
Όσο για τα άλλα που έλεγα:
Το φάντασμα της εκκλησίας: Στην μέση του παιχνιδιού (2 ο cd στο ps1) όποτε πηγαίνεις στην εκκλησία που γνώρισες της Aeris βλέπεις ένα φάντασμα, πολλοί λένε ότι εμφανίζεται πολύ σπάνια αλλά στο ps1 (που το έπαιξα) εμφανιζόταν συχνά, έμπαινα και αν δεν ήταν έβγαινα και έμπαινα ξανά και ήταν εκεί. Είναι πολύ ωραίο για την ιστορία και ταιριάζει με την ταινία Advent Children. Δεν σου λέω άλλα.
Lucrecia: Μόλις πάρεις το υποβρύχιο (sorry για το spoiler) αν ανεβείς σε ένα ποτάμι αν θυμάμαι καλά και καταδυθείς φτάνεις σε μια σπηλιά που μια κοπέλα που πιο μετά γίνεται άγαλμα σε ρωτάει αν έχεις δει το παιδί της, δεν σου λέω πιο είναι αυτό για να μην στο χαλάσω. Στο Dirge of Cerberus (ps2) αναλύεται η ιστορία της, το όνομα της αν θυμάμαι καλά είναι Lucrecia Crescent.
Στον παρακάτω χάρτη τη έχει την σπηλιά σαν Lucrecia Cave (???)
- Final Fantasy VII Map:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Πεμ Ιαν 01, 2015 10:06 pm
^ Ευχαριστώ για της πληροφορίες, θα έχω το νου μου, αφού το φάντασμα είναι στην Μέση θα υπολογίσω γύρω στο
20ωρο μιας που το έχω σε digital και είναι ενα. Τώρα για το υποβρύχιο θα προσπαθήσω και εκεί αλλά τα πάω τόσο χάλια στον προσανατολισμό που ο ζορο μπροστά μου κάνει για χαρτογραφος ή όπως λέγετε τελος πάντων)
Επίσης Ένας φίλος μου είπε ότι αν βρω τους γονείς του Ζακ τους μιλήσω και μετά βρω ένα δωμάτιο θα μου δείξει μια σκηνή με τον θάνατο του. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά θέλω πολύ να την δω, αν και μου μοιάζει πολύ περίπλοκο
Το Dirge of Cerberus είναι καλό; Έχω ακούσει ότι χρησιμοποιεί πολύ το στοιχείο του shooter καθ μου φαίνεται παράξενο για παιχνίδι ff αν δεν κάνω λάθος είναι στο τέλος βάση ιστορίας έτσι;
Υπάρχει και ένα άλλο πριν το crisis core συγκεκριμένα "before crisis" που είναι για κινητά, πριν λίγο το έμαθα σκσκέφτομαι να το αρχίσω στα διαλύματα
- CostascssΣυντονιστής
Παρ Ιαν 02, 2015 7:37 pm
^Αυτό με τους γονείς του Zack το είχα ξεχάσει, αλλά αν έχεις παίξει το Crisis core πρώτα (όπως εγώ) του βρίσκεις άνετα χωρίς να στο έχουν πει.
Το DOC είναι shooter με στοιχεία rpg, λογικό γιατί ο μόνος χαραχτήρας που ελέγξεις είναι ο αινιγματικός Vincent και το έκαναν γιατί δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου στο 7. Η ιστορία ξεκινάει λίγο πριν το τέλος του 7.
Το before crisis το είχα ξεχάσει γιατί το έψαχνα παλιά και δεν το έβρισκα πουθενά, αλλά δεν φαντάζομαι ένα παιχνίδι κινητού να προσθέτει τίποτα στην ιστορία.
Το DOC είναι shooter με στοιχεία rpg, λογικό γιατί ο μόνος χαραχτήρας που ελέγξεις είναι ο αινιγματικός Vincent και το έκαναν γιατί δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου στο 7. Η ιστορία ξεκινάει λίγο πριν το τέλος του 7.
Το before crisis το είχα ξεχάσει γιατί το έψαχνα παλιά και δεν το έβρισκα πουθενά, αλλά δεν φαντάζομαι ένα παιχνίδι κινητού να προσθέτει τίποτα στην ιστορία.
Σαβ Ιαν 03, 2015 12:04 am
Τους γονείς του Ζακ νομίζω τους είχα βρει αφού ξανάπαιξα το 7 μετά το crisis core. Πάντως ενώ παλιά είχα στεναχωρηθεί για Aeris που πέθανε, μετά το crisis core είπα καλά να πάθει η παλιομπιπ
Ετσί απλά ξέχασε τον Ζακ? Πολύ μου την έσπασε ειλικρινά και επίτηδες την έκλασα κανονικά αυτή τη φορά. Σαφέστατα ήταν άλλο παιχνίδι τελειώς. Ο Vincent ειδικά έγινε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας με το τόσο γαμάτο στόρυ που είχε με τη γυναίκα που δεν είχα ιδέα πως υπήρχε κρυμμένο παλιότερα.
Σκοπεύω να το παίξω ξανά στο προσεχές διάστημα στο steam όπως και τα 3,4,8 που επίσης έχω πάρει εκεί. Στους τωρινούς μου στόχους έχω να τερματίσω πρώτα απ'όλα το Torchlight 2. Πότε πότε θα παίζω silent hill homecoming, borderlands, τα 2 guilty gear που πήρα και το blazblue. To Βioshock αργότερα θα το ξαναπιάσω. Το FFXIII στο xbox πάλι να δω πότε. Γενικώς το 360 το κόβω να αράζει για λίγο καιρό αν και έχω πολλές παιχνιδάρες και κει. Αλλά πρέπει να λιώσουμε λίγο στο steam με τόσο διαμάντια που έχω μαζέψει
Ετσί απλά ξέχασε τον Ζακ? Πολύ μου την έσπασε ειλικρινά και επίτηδες την έκλασα κανονικά αυτή τη φορά. Σαφέστατα ήταν άλλο παιχνίδι τελειώς. Ο Vincent ειδικά έγινε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας με το τόσο γαμάτο στόρυ που είχε με τη γυναίκα που δεν είχα ιδέα πως υπήρχε κρυμμένο παλιότερα.
Σκοπεύω να το παίξω ξανά στο προσεχές διάστημα στο steam όπως και τα 3,4,8 που επίσης έχω πάρει εκεί. Στους τωρινούς μου στόχους έχω να τερματίσω πρώτα απ'όλα το Torchlight 2. Πότε πότε θα παίζω silent hill homecoming, borderlands, τα 2 guilty gear που πήρα και το blazblue. To Βioshock αργότερα θα το ξαναπιάσω. Το FFXIII στο xbox πάλι να δω πότε. Γενικώς το 360 το κόβω να αράζει για λίγο καιρό αν και έχω πολλές παιχνιδάρες και κει. Αλλά πρέπει να λιώσουμε λίγο στο steam με τόσο διαμάντια που έχω μαζέψει
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιαν 03, 2015 9:21 am
Αυτόν τον μαγικό κωδικό τον ξέρεις; [spoiler][ /spoiler] παρακαλώ μην πετάτε σημαντικά πράγματα που δεν έχω φτάσει ακόμα χωρίς προειδοποίησηGreen Rider έγραψε:Τους γονείς του Ζακ νομίζω τους είχα βρει αφού ξανάπαιξα το 7 μετά το crisis core. Πάντως ενώ παλιά είχα στεναχωρηθεί για Aeris που πέθανε, μετά το crisis core είπα καλά να πάθει η παλιομπιπ
Πάντως αν τον ξέχασε όντος καλά να πάθει
- CostascssΣυντονιστής
Σαβ Ιαν 03, 2015 10:45 pm
Καλά το post του Green Rider είναι γεμάτο spoilers
Ξέχασα να πω ότι στο DOC μπορείς να βάλεις ποντίκι και πληκτρολόγιο αν δεν είσαι καλός στα shooters με μοχλό (όπως εγώ).
Ξέχασα να πω ότι στο DOC μπορείς να βάλεις ποντίκι και πληκτρολόγιο αν δεν είσαι καλός στα shooters με μοχλό (όπως εγώ).
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Ιαν 03, 2015 11:03 pm
^Ποντίκι στο ps2; Δεν ήξερα ότι γίνεται, θα χρειαστώ και πληκτρολόγιο όμως έτσι;
Σαβ Ιαν 03, 2015 11:21 pm
ουπς νόμιζα πως τα ήξερες sorry
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Ιαν 04, 2015 3:53 pm
Ναι αλλά μόνο αν δεν σε βολεύει το joystick τους ps2 controller.redlegend έγραψε:^Ποντίκι στο ps2; Δεν ήξερα ότι γίνεται, θα χρειαστώ και πληκτρολόγιο όμως έτσι;
Εγώ το ήξερα αλλά μην χαλάμε την ιστορία για τον Red που δεν το έχει παίξει. Πάντως διαφωνώ για αυτό που λες για την Aeris, δεν τον ξέχασε όλο για αυτόν μιλάει στον Cloud. Όσο για τον Vincent μου άρεσε και εμένα η γενική ιστορία του στο DOC αλλά στο 7 ούτε που φαίνεται καθόλου, είναι σαν να τον έβαλαν τελευταία στιγμή για να είναι πιο πολλοί οι χαραχτήρες (λες και το χρειαζόταν να έχει 9 ήρωες).Green Rider έγραψε:ουπς νόμιζα πως τα ήξερες sorry
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης