Το 1ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
Τετ Μάης 02, 2012 11:30 am
3,000 years ago, the Space Pirates Barban invaded Earth. The Starbeasts and the first Gingaman, warriors of the Ginga Forest, fought them with the mystical power called Earth and eventually were able to imprison them. Now, the ceremony to choose the 133rd incarnation of the Gingaman has begun just as the space pirates escape their imprisonment.
Nτάξει απίστευτα πράγματα. Οι Gingaman ζούνε στο δάσος σε παράλληλη διάσταση κάπως που δεν τους βλέπει το ανθρώπινο μάτι, έχουν δυνάμεις Earth (φωτιά,αέρας,νερό,ηλεκτρισμός και φυτών) και γίνονται Gingaman όταν οι πειρατές του διαστήματος απελευθερώνονται. Ο αδερφός του Χιούγκα που ήταν να γίνει ο Gingared χάνεται μέσα στην γη που άνοιξε στα 2. Για να δούμε θα γίνει το ίδιο που είχε με τον Magna Defender? Οπώς και να'χει εξαιρετικό επεισόδιο, καμία σχέση με τους Lost Galaxy
Απ: Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
Τετ Μάης 02, 2012 12:02 pm
Θα ειναι πορωση να βλεπεις μια σεζον σενται αφου εχεις δει την αντιστοιχη rangers σεζον.Νομιζω βγαζεις καλυτερη ακρη τι ειναι κλεμμενο τι οχι και εχεις πιο καθαρη εκτιμηση για καθε σεζον.Σιγουρα μπαινεις στο τρυπακι αυτο και ειναι ωραιο!
Τετ Μάης 02, 2012 12:29 pm
οπώς το λες. Αυτό με κάνει να μην έχω σταματημό. Πλέον μόνο Kakuranger,Ohranger,GoGoV δεν έχω δει επεισόδια
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Αυγ 01, 2015 7:27 pm
Πολύ ωραία η αρχή,και οι επιθέσεις ανάλογα με το στοιχείο του καθενός αρκετά εντυπωσιακές,θα πρεπε στους lg να τις εκμεταλλευτούν,ειδικά η επίθεση με τους κεραυνούς...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης