Mεταγλωττίζεται για την Ιαπωνία η σειρά!
+2
MCygo13
Green Rider
6 απαντήσεις
Mεταγλωττίζεται για την Ιαπωνία η σειρά!
Τρι Μάης 01, 2012 2:22 pm
First posted by Mr. Yellow:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Babelfish translation:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μετά τους SPD παίρνουν σειρά οι mystic force απ'ότι φαίνεται!
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Απ: Mεταγλωττίζεται για την Ιαπωνία η σειρά!
Τρι Μάης 01, 2012 5:05 pm
Με ποια λογική αν έχουν ίδια τέρατα και ίδιες στολές?!Λίγο βλακεία μου ακούγεται...
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Μάης 01, 2012 5:06 pm
νομίζω έχει γίνει το ίδιο και στον Dragon Knight αν δεν κάνω λάθος.
Τρι Μάης 01, 2012 5:26 pm
Η Ιαπωνία,όσο περίεργο και αν ακούγεται,λατρεύει τους Power Ranger.Μετά τος SPD,που λάτρεψε το Ιαπωνικό κοινό και τον Dragon Knight,γίνεται μια συνειδητή προσπάθεια να φέρουν όλες τις σειρές και στην Ιαπωνία...αναρωτιέμαι μόλις τελειώσουν με τις καινούργιες και πιάσουν τις παλιές[Mighty Morphin' κλπ] τι θα πουν.
Τρι Μάης 01, 2012 5:47 pm
με τη λογική ότι οι χαρακτήρες είναι εντελώς διαφορετικοί από των magiranger. Και το σενάριο διαφέρει αρκετά. Το βασικότερο όλων δεν είναι αδέρφια σαν τους magiranger και άλλα που δεν πρέπει να πω λόγω spoiler. Γι'αυτό και οι SPD έκαναν επιτυχία. Ούτε αυτοί ήταν αντιγραφή όσον αφορά τους χαρακτήρες, άσε που είχαν και αποκλειστικό κακό τον GruumMCygo13 έγραψε:Με ποια λογική αν έχουν ίδια τέρατα και ίδιες στολές?!Λίγο βλακεία μου ακούγεται...
Τρι Μάης 01, 2012 6:21 pm
^ιδίως στις πιο παλιές Τζιμ,που δεν έχουν σχεδό τίποτα κοινό,καμιά φορά ούτε τα ίδια θέματα[In Space πχ],θέλω να δώ εκεί λατρεία.Αφού και ο τυπάς που έκανε τον Ban ντύθηκε για event των Power Rangers SPD όχι για τους Dekaranger στο Akibaranger.Σκέψου λατρεία οι τύποι...μήπως αυτό μας αυξάνει τις πιθανότητες να λάβουμε βιντεοπαιχνίδι Power Rangers από την Ιαπωνία,όπως παλιά;
Τρι Μάης 01, 2012 6:26 pm
Πραγματικά ώρες ώρες οι Saban και η Disney είχαν απίστευτες αποκλειστικότητες. Αυτό που δεν το χωράει ο νους μου είναι γιατί δεν μεταγλώττισαν τους ZEO ενώ το έκαναν για όλες τις υπόλοιπες απ'ότι μου είπαν
Οriginally Posted by Ryan Steele (εγώ είμαι αυτός)
Before SPD were they dubbing Power Rangers in Japan?
Μιας και μιλάμε για αποκλειστικότητες δείτε και αυτό το παλιότερο θέμα->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οriginally Posted by Ryan Steele (εγώ είμαι αυτός)
Before SPD were they dubbing Power Rangers in Japan?
MMPR, Turbo, Space, Lost Galaxy, and Lightspeed were dubbed. Zeo was skipped, and they did the weirdest things with LR where only 25 episodes were dubbed.
Μιας και μιλάμε για αποκλειστικότητες δείτε και αυτό το παλιότερο θέμα->[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Μάης 01, 2012 7:26 pm
Ισχυει για τους mmpr,το ηξερα.Αν θυμαστε στο τοπικ "μεταμορφωση σε πολλες γλωσσες" απο mmor,ειχε και dub στα ιαπωνικα, επισης η ταινια mmpr the movies μεταγλωτιστηκε στα ιαπωνικα.Τους δικαιολογω απολυτα να τους μεταγλωτιζουν.Οπως εμεις βλεπουμε και σενται και rangers ετσι και αυτοι εχουν δικαιωμα να θελουν το ιδιο.
- bruce wayne tasosPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 265
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2015
Τόπος : αμφισσα
Κυρ Μάης 03, 2015 11:31 am
παιδια οι rangers ειναι αγαπητοι σε ολο τον κοσμο και οπως φαινεται δεν θα αφησουν τιποτα οι ιαπωνες
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Sequel της σειράς στην Ιαπωνία!
- Kαθε πότε προβάλονται οι Gokaigers στην Ιαπωνία?
- Γιατί τα γυρίσματα των Σαμουράι γίνονται στην Ιαπωνία;
- Τέκνομαν Μπλέϊντ[Tekkaman Blade στην Ιαπωνία]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης