Παρουσιασει του 5ου τευχους του περιοδικου για Power Rangers που κυκλοφορουσε!
Σαβ Απρ 21, 2012 2:33 am
Eγώ το έπαιρνα ανελλειπώς. Εχώ καμιά 30ριά τεύχη
Απ: Παρουσιασει του 5ου τευχους του περιοδικου για Power Rangers που κυκλοφορουσε!
Σαβ Απρ 21, 2012 9:45 am
Νταξει ο καθε ενας εχει τα γουστα του!Τουλαχιστον στο τελευταιο τευχος σας ειχε κανενα αποχαιρετηστηριο μνμ?
Απ: Παρουσιασει του 5ου τευχους του περιοδικου για Power Rangers που κυκλοφορουσε!
Σαβ Απρ 21, 2012 11:33 am
μπα...ΟΚ συμφωνώ ότι δεν ήταν σούπερ αλλά και μόνο που ήταν των rangers μου ήταν υπεραρκετό
Σαβ Απρ 21, 2012 3:38 pm
To κατανοω αυτο οποτε εμεις οι νοσταλγοι το δοκιμασαμε, αυτο εκανα αλλα επειδη ηταν μετριο δεν ηθελα να δινω 3 ευρω τσαμπα...
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Σαβ Απρ 21, 2012 3:53 pm
Και εγώ το έπαιρνα,έχω μέχρι το τεύχος 28 αλλά μετά το βαρέθηκα,κυρίως το ότι στις κάρτες ήταν μερικές φορές τα ίδια πράγματα με διαφορετικές φιγούρες.
Κατά τα άλλα ήταν μετριότατο.
Κατά τα άλλα ήταν μετριότατο.
Σαβ Απρ 21, 2012 3:57 pm
Πετρο δες και το αλλο θεμα με τη συλλογη rangers dvd που εφτιαξα!
- tsironickPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 222
Ημερομηνία εγγραφής : 23/12/2011
Κυρ Μαρ 15, 2015 11:49 am
εγω το κομικ επαιρνα!
- Παρουσιασει του 1ου τευχους απο την συλλογη "Power Rangers σε dvd"
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
- Review - Power Rangers Dino Charge/Power Rangers Dino Super Charge
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης