Τι τερματίσατε τελευταία?
+34
terror
tim
mckon12
Magna Defender
Gravekeeper
MelesPower
fdfbill
MCygo13
CMPunk
djstathis
bond tail
Blue Ranger
scorpios
redultimateranger
johnny_salonica
Rikku20
General_Steve_93
chrys97
Green Rider
XameR_GT
chrys
plousmike
falconara90
thomas92
Obiwan88
nolak95
DRAGONGOD
Costascss
gantonis
ninetales
antonito91
Zeo45
Red Forever
just reaper
38 απαντήσεις
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Τι τερματίσατε τελευταία?
Τετ Οκτ 02, 2013 1:29 am
Καταρχάς, δείτε όλοι τα τελευταία 3 λεπτά του δεύτερου video, μιλάει γενικά για την βιομηχανία παιχνιδιών και έχει απόλυτο δίκιο.
^Συμφωνώ και με τα δύο video εκτός από δύο πράγματα:
Πρώτων, η φωνή του Dante ήταν μια χαρά.
Δεύτερον, η βλακεία με το aquila που λέει στο πρώτο video γίνεται σε όλου τους εχθρούς που δεν είναι devil kinds.
Έχει δίκιο, το παιχνίδι απλά προσπαθεί να προκαλέσει με τα κωλοδαχτιλα και τους χαζούς διαλόγους:
^Συμφωνώ και με τα δύο video εκτός από δύο πράγματα:
Πρώτων, η φωνή του Dante ήταν μια χαρά.
Δεύτερον, η βλακεία με το aquila που λέει στο πρώτο video γίνεται σε όλου τους εχθρούς που δεν είναι devil kinds.
Έχει δίκιο, το παιχνίδι απλά προσπαθεί να προκαλέσει με τα κωλοδαχτιλα και τους χαζούς διαλόγους:
- Σπόιλερ:
- "-Fuck you
-Fuck YOU!
-No, FUCK YOU!!"
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Τόπος : Αθήνα
Τετ Οκτ 02, 2013 8:31 pm
Γιατί δεν τερματίζει τίποτα κάποιος για να μην κάνω double-post?..
Τερμάτισα επιτέλους το Red Steel (Wii) με bad ending. Την τελευταία πιστα με κωδικό γιατί το βαρέθηκα αυτό το game. Μέχρι την μέση ήταν πολύ ωραίο game αλλά αργότερα είναι απίστευτα βαρετό κυρίως γιατί έχει παραπολλές μάχες με σπαθιά που δεν είναι πολύ καλά φτιαγμένες.
Τερμάτισα επιτέλους το Red Steel (Wii) με bad ending. Την τελευταία πιστα με κωδικό γιατί το βαρέθηκα αυτό το game. Μέχρι την μέση ήταν πολύ ωραίο game αλλά αργότερα είναι απίστευτα βαρετό κυρίως γιατί έχει παραπολλές μάχες με σπαθιά που δεν είναι πολύ καλά φτιαγμένες.
- CostascssΣυντονιστής
Τετ Οκτ 02, 2013 8:57 pm
Γιατί αφήνω τα games στις τελευταίες πίστες και τυχαίνει να τα τερματίζω μαζί. Το RS το είχα αφήσει στην προτελευταία πριν το βαρεθώ.
- CostascssΣυντονιστής
Κυρ Οκτ 20, 2013 3:15 am
Μόνο εγώ τερματίζω games?
Vergil's Downfall (DMC dlc) αν και σύντομο dlc πολύ καλύτερο από το κανονικό DMC game, καλή ιστορία (μην λαμβάνοντας υπόψιν την υπόλοιπη σειρά Devil may cry) και εδιαφέρον gameplay.
Ευχαριστήθηκα πολύ τις μάχες αν και έχει πολύ λίγα combos. Δυστυχώς δεν έβαλαν τον Vergil στο bloodypalace
Vergil's Downfall (DMC dlc) αν και σύντομο dlc πολύ καλύτερο από το κανονικό DMC game, καλή ιστορία (μην λαμβάνοντας υπόψιν την υπόλοιπη σειρά Devil may cry) και εδιαφέρον gameplay.
Ευχαριστήθηκα πολύ τις μάχες αν και έχει πολύ λίγα combos. Δυστυχώς δεν έβαλαν τον Vergil στο bloodypalace
- djstathisPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 292
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2013
Τόπος : Κύπρος
Κυρ Οκτ 20, 2013 3:23 am
GTA V.
Κυρ Οκτ 20, 2013 10:39 am
off topic sory Κωστα μ προτεινε καποιος να ανταλλαξω το resi mercenaries 3d για 3ds για το one piece unlimited cruise sp για το 3ds!Αξιζει?Costascss έγραψε:Μόνο εγώ τερματίζω games?
Κυρ Οκτ 20, 2013 12:49 pm
Το Μight & Magic Class of Heroes κάπου με κούρασε και το παράτησα για την ώρα. Σε λίγες μέρες θα έχω τερματήσει το Halo 3Costascss έγραψε:Μόνο εγώ τερματίζω games?
Κυρ Οκτ 20, 2013 3:08 pm
^^ το συγκεκριμενο ηταν απο τα πρωτα μ αυθεντικα στο χ360 πριν το χακαρω!
και το μονο halo π εχω τερματησει!!
Παιχνιδαρα Τζιμ!
Βεβαια απο στορι δεν καταλαβα τπτ
Τα τελευταια επιπεδα π τρεχει με ενα αμαξι και πεφτει το εδαφος εχουν ενα απο τα καλυτερα themes
π εχω ακουσει
και το μονο halo π εχω τερματησει!!
Παιχνιδαρα Τζιμ!
Βεβαια απο στορι δεν καταλαβα τπτ
Τα τελευταια επιπεδα π τρεχει με ενα αμαξι και πεφτει το εδαφος εχουν ενα απο τα καλυτερα themes
π εχω ακουσει
Κυρ Οκτ 20, 2013 4:25 pm
εβγαλά το 3ο mission που οδηγούσες τζιπ χθες. Carmageddon τελείως το έκανα το παιχνίδι
- CMPunkSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 647
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Κυρ Οκτ 20, 2013 4:44 pm
Πηρα ολα τα trophies στο wwe '13 (εκτος απο 2 ακατορθωτα online).
Κυρ Οκτ 20, 2013 9:54 pm
Nταξει ναι fail χειρισμος με αναλογια αλλα σε πολλα κομματια θα οδηγεις!Green Rider έγραψε:εβγαλά το 3ο mission που οδηγούσες τζιπ χθες. Carmageddon τελείως το έκανα το παιχνίδι
Δευ Οκτ 21, 2013 2:03 am
^είναι λίγο παράξενος μεν αλλά τον συνήθησα. Καλύτερα οδηγάω από τους άλλους πράκτορες. Το λέω γιατί δοκίμασα να πιάσω το πολυβόλο και ο ηλίθιος ο άλλος πάτησε έναν στρατιώτη μας
καλά στην 4η αποστολή ήταν πραγματικά έπος με το τεράστιο ρομπότ αράχνη που έπρεπε να καταστρέψεις. Του άδιασα ότι μπαζούκα και πολυβόλα βρήκα και μετά βρίσκω ένα scorpion όχημα που ήταν από εχθρούς και του άλλαξα τα πετρέλαια!
καλά στην 4η αποστολή ήταν πραγματικά έπος με το τεράστιο ρομπότ αράχνη που έπρεπε να καταστρέψεις. Του άδιασα ότι μπαζούκα και πολυβόλα βρήκα και μετά βρίσκω ένα scorpion όχημα που ήταν από εχθρούς και του άλλαξα τα πετρέλαια!
- CostascssΣυντονιστής
Τρι Οκτ 22, 2013 11:11 am
Συγγνώμη που άργησα τόσο να απαντήσω.XameR_GT έγραψε:off topic sory Κωστα μ προτεινε καποιος να ανταλλαξω το resi mercenaries 3d για 3ds για το one piece unlimited cruise sp για το 3ds!Αξιζει?Costascss έγραψε:Μόνο εγώ τερματίζω games?
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Την σειρά cruise (είναι 2 παιχνίδια στην πραγματικότητα) την τερμάτισα στο wii και είναι τα καλύτερα games στο wii που έχω παίξει όχι τόσο επειδή είμαι fan της σειράς, αλλά επειδή έχει τόσα πολλά να κάνεις που σε πωρώνει. Όμως δεν ξέρω αν είναι καλό στο ds. Ο χειρισμός θα είναι σίγουρα πιο ευχαρίστως, για να καταλάβεις μια μέρα με είδε η μάνα μου να το παίζω και σχεδόν έπαθε έμφραγμα γιατί νόμιζε ότι βλέπω ταινία για ενηλίκους αν με πιάνεις.
Αν και εγώ στην θέση σου θα έκανα την ανταλλαγή δεν θέλω να σε επηρεάσω.
- djstathisPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 292
Ημερομηνία εγγραφής : 13/10/2013
Τόπος : Κύπρος
Πεμ Οκτ 24, 2013 12:06 am
pokemon black version ds emulator on pc:D
Πεμ Οκτ 24, 2013 12:59 am
Τελείωσα το Heroes Phantasia...και θέλω sequel!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης