Πως σας φάνηκε το 3ο επεισόδιο της σειράς Power Rangers Dino Thunder??
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
12x03 Wave Goodbye
Κυρ Απρ 01, 2012 11:33 pm
Conner resigns his position as the Red Dino Ranger when his Ranger duties interfere with his dreams of being a soccer star and cause him to miss an important try-out. However, he reconsiders after saving a little girl from harm and defeating Mesogog's Birdbrain mutation with a little help from his fellow Rangers and the Raptor Riders given to the Rangers by Tommy. Meanwhile, Mesogog kidnaps Tommy to force him to unleash the power from within a stone.
Τελικά ο Conner αποφασίζει να μείνει στην ομάδα. Και στο τέλος απαγάγουν οι κακοί τον Tommy! Πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο κι αυτό!
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Απ: 12x03 Wave Goodbye
Δευ Απρ 02, 2012 3:13 am
τα κλισέ δε τα γλυτώνεις. σ' αυτό το επεισόδιο κατάλαβα ότι δε μου αρέσει ο Conner ως κόκκινος ranger.
Πεμ Ιουν 07, 2012 1:13 am
Κλισε ξεκλισε το βρηκα πολυ καλο.Εγω νομιζω Γιωργο απλα ειναι ισαξιος με τον Ηθαν και Κιρα και δεν βγαζει το αρχηγηλικη!!Δεν τον συγκρινω με τον Τομμυ αλλα απλα αν το παιζει αρχηγος στα επομενα ως τωρα δεν βγαζει αυτο.
Φωναρα η Κιρα και Ο Τομμι πολυ καλος.Πολυ σοφη επιλογη του Φρανκ να ξαναρθει δινει τον καλυτερο του εαυτο
Φωναρα η Κιρα και Ο Τομμι πολυ καλος.Πολυ σοφη επιλογη του Φρανκ να ξαναρθει δινει τον καλυτερο του εαυτο
- MelesPowerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 315
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2014
Τόπος : KΥΠΡΟΣ
Κυρ Φεβ 11, 2018 9:02 pm
Δεν μου φαίνεται για αρχηγός ο Conner. Εξαιρετικό επεισοδιο!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης