Ερωτήσεις για το Jak and Daxter The Lost Frontier
Τετ Μαρ 14, 2012 1:01 am
Σκέφτομαι να πιάσω το Jak and Daxter LF του PSP,αλλά θα ήθελα να ξέρω κάποια πράγματα πρώτα...
1)Πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι περίπου[βασικά αν έχει κάποιυ είδους New Game + ή συνέχεια ακόμα και μετά τον τελικό];
2)Ποιοι είναι οι χειρισμοί και αν μπορούν να αλλαχθούν πλήρως;
3)Πέραν από πλατφόρμα,έχει και άλλα στοιχεία[πχ RPG-levels,upgrades κλπ];
4)Είναι εύκολο ή δύσκολο;
1)Πόσο μεγάλο είναι το παιχνίδι περίπου[βασικά αν έχει κάποιυ είδους New Game + ή συνέχεια ακόμα και μετά τον τελικό];
2)Ποιοι είναι οι χειρισμοί και αν μπορούν να αλλαχθούν πλήρως;
3)Πέραν από πλατφόρμα,έχει και άλλα στοιχεία[πχ RPG-levels,upgrades κλπ];
4)Είναι εύκολο ή δύσκολο;
Απ: Ερωτήσεις για το Jak and Daxter The Lost Frontier
Τετ Μαρ 14, 2012 2:42 am
ΕΙμαι hardcore φαν της σειρας!Το εχω τελειωσει μια στο psp και μια στο ps2.
Aν θες την γνωμη μου βρες την ps2 εκδοση μιας και εχει 2ο στικακι που συνεπαγεται καλυτερος ελεγχος καμερας.Το παιχνιδι διαρκει ενα 10ωρο αν ασχοληθεις μεπαραπλευρες αποστολες!Αλλιως καπου 7 ωρες.Το παιχνιδι αυτο ειναι platform με λιγο shooting και ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου σε βαζει σε αεροπλανα ο ελεγχος των οποιων ειναι αρτιος!Γενικα ειναι το χειροτερο του franchise αλλα παιζεται!
Aν θες την γνωμη μου βρες την ps2 εκδοση μιας και εχει 2ο στικακι που συνεπαγεται καλυτερος ελεγχος καμερας.Το παιχνιδι διαρκει ενα 10ωρο αν ασχοληθεις μεπαραπλευρες αποστολες!Αλλιως καπου 7 ωρες.Το παιχνιδι αυτο ειναι platform με λιγο shooting και ενα μεγαλο μερος του παιχνιδιου σε βαζει σε αεροπλανα ο ελεγχος των οποιων ειναι αρτιος!Γενικα ειναι το χειροτερο του franchise αλλα παιζεται!
Τετ Μαρ 14, 2012 2:45 am
Το παιχνιδι δεν θυμαμαι ακριβως αλλα αν το τερματισεις μπορεις να προσπαθησεις να βρεις ολα τα precursor orbs και να αγορασεις το hero mode που ειναι το new game+.
Ο ελεγχος ειναι αρτιος δεν χρειαζεται "πειραγμα" και δεν θυμαμαι να γινεται.Αν και μαλλον θα γινεται.Εχει upgrades οπλων και καποιων ικανοτητων του Jak επισης!
Ο ελεγχος ειναι αρτιος δεν χρειαζεται "πειραγμα" και δεν θυμαμαι να γινεται.Αν και μαλλον θα γινεται.Εχει upgrades οπλων και καποιων ικανοτητων του Jak επισης!
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Σαβ Οκτ 21, 2017 5:57 pm
Γι'αυτό λες?:
Τωχα παίξει πιο παλια ηταν ωραιο
- Σπόιλερ:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Τωχα παίξει πιο παλια ηταν ωραιο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης