Αγοράζετε comics?
+9
CMPunk
chrys97
plousmike
falconara90
MCygo13
Red Forever
XameR_GT
lapo
Green Rider
13 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Απ: Αγοράζετε comics?
Τρι Μαρ 13, 2012 4:48 pm
παλια ναι αγοραζα οτι εβγαινε τωρα αγοραζω αν βγαινει κανενα καλο graphic novel. και αγοραζα και ξενα.
Τρι Μαρ 13, 2012 4:55 pm
μικρός διάβαζα
ποπαυ
αλμανακο
ironman
spiderman
σαινια
μικυ μαους
χελωνονιντζακια
γκαρφιλντ
mighty morphin power rangers
και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι γιατί τα έχασα και στη μετακόμιση
εχώ σταματήσει από το γυμνάσιο να αγοράζω. δηλαδή πολλά χρόνια
ποπαυ
αλμανακο
ironman
spiderman
σαινια
μικυ μαους
χελωνονιντζακια
γκαρφιλντ
mighty morphin power rangers
και διάφορα άλλα που δεν θυμάμαι γιατί τα έχασα και στη μετακόμιση
εχώ σταματήσει από το γυμνάσιο να αγοράζω. δηλαδή πολλά χρόνια
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Τρι Μαρ 13, 2012 4:58 pm
εγω ακομα τα εχω οσα αγορασα. τωρα αν θελω κανενα ξενο τα κατεβαζω απο τορρεντ
Τρι Μαρ 13, 2012 5:06 pm
Τωρα αγοραζω μονο Μικυ Μυστηριο.Εχω οσα αγοραζα παλια(Μικυ Μαους,αλμανακο,κλασικα,ντοναλτ,περιπετεια,τζινι)!3 μεγαλες χαρτονενιες κουτες μου εχουν πιασει!!
Λεω να ξαναρχισω το "Περιπετεια" με το λοχαγο Μαρκ.Ειναι ενα πολυ σοβαρο κομικ τυπου Μπλεκ αλλα τουλαχιστον ο Μαρκ ειναι πραγματικος, ο Μπλεκ ειναι Ραμπο
Λεω να ξαναρχισω το "Περιπετεια" με το λοχαγο Μαρκ.Ειναι ενα πολυ σοβαρο κομικ τυπου Μπλεκ αλλα τουλαχιστον ο Μαρκ ειναι πραγματικος, ο Μπλεκ ειναι Ραμπο
Τρι Μαρ 13, 2012 5:09 pm
Παλιά :
Τα Σαίνια,Αλμανάκο,Κόμιξ,Γκάρφιλντ,Αστεριξ και Οβελίξ,Λούκυ Λούκ,Ουμπά-Πα,Μικυ Μάους,Κλασσικά,Το Ρόδι,Σπάιντερμαν,Μπάτμαν,Μίκυ Μυστήριο και καμιά φορά και κανένα περίεργο από δω και από’κει[εκείνα τα έξι τέυχη των Rangers με τους Vr Troopers και άλλα τέτοια] με συλλογές πολλών Σάγκα της Ντίσνεϋ[Τα Μεγάλα Μυστήρια,Διαστημική όπερα...πως λεγόταν,αυτό που ο Μίκυ και οι παρέα του κάναν σήριαλ σε στύλ Star Wars / Treck...κλπ].
Μετά έπαιρνα για μια περίοδο Supergirl και Power Girl από το κομικσάδικό που πήγαινα,αλλά σταμάτησα,γιατί ποια τα λεφτά δεν ήταν τόσα πολλά.
Τώρα ποια κατεβάζω τα κόμικς που θέλω[που είναι DC και Marvel...κάποιοι κόμικς ηρώων μόνο που ακόμα με ενδιαφέρουν].
Βέβαια,τα κόμικς δεν είναι με τίποτα πεταγμένα,αλλά φυλαγμένα.
Τα Σαίνια,Αλμανάκο,Κόμιξ,Γκάρφιλντ,Αστεριξ και Οβελίξ,Λούκυ Λούκ,Ουμπά-Πα,Μικυ Μάους,Κλασσικά,Το Ρόδι,Σπάιντερμαν,Μπάτμαν,Μίκυ Μυστήριο και καμιά φορά και κανένα περίεργο από δω και από’κει[εκείνα τα έξι τέυχη των Rangers με τους Vr Troopers και άλλα τέτοια] με συλλογές πολλών Σάγκα της Ντίσνεϋ[Τα Μεγάλα Μυστήρια,Διαστημική όπερα...πως λεγόταν,αυτό που ο Μίκυ και οι παρέα του κάναν σήριαλ σε στύλ Star Wars / Treck...κλπ].
Μετά έπαιρνα για μια περίοδο Supergirl και Power Girl από το κομικσάδικό που πήγαινα,αλλά σταμάτησα,γιατί ποια τα λεφτά δεν ήταν τόσα πολλά.
Τώρα ποια κατεβάζω τα κόμικς που θέλω[που είναι DC και Marvel...κάποιοι κόμικς ηρώων μόνο που ακόμα με ενδιαφέρουν].
Βέβαια,τα κόμικς δεν είναι με τίποτα πεταγμένα,αλλά φυλαγμένα.
Τρι Μαρ 13, 2012 5:23 pm
Σολων γινεται να μου πεις με ποιο προγραμμα βλεπω κομκς;Εχω κατεβασει κομκς του batman αλλα δεν ξερω με ποιο αρχειο ανοιγει
cd display νομιζω εχει ακρωνυμο.
cd display νομιζω εχει ακρωνυμο.
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Τόπος : Athena
Τρι Μαρ 13, 2012 6:12 pm
Αλμάνακο έπαιρνα.Ήταν και γαμώ!
Τρι Μαρ 13, 2012 6:30 pm
Δημήτρη,εγώ τα κατεβάζω σε JPG,JPEG,bitmap και PNG και τα βλέπω με το Windows...συλλογή φωτογραφιών των windows το λέει το λαπτόπ μου.Τώρα,για άλλα φορμάτ...δεν έχω ιδέα.
Τρι Μαρ 13, 2012 6:58 pm
έπαιρνα των rangers τα τελευταία χρόνια όσο έβγαινε όπως έχω ξαναπεί. Πριν 2 χρόνια πήρα 2 τόμους 1 Essential Avengers No5 & 1 Justice League. Ωρά να τα διαβάσω
Ητάν πρώτη φορή που πήγα σε κομιξάδικο και πήρα κάτι στην Αθήνα. Εδώ δεν έχει δυστυχώς αλλιώς θα σου λεγα με τις πωρώσεις που έχω τώρα. Γενικώς δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν προλάβαινα ποτέ κάποια πράγματα παλιά comics,manga,anime. Η μάλλον γιατί δεν ασχολιούμουν τότε και με έπιασε τώρα η τρέλα ότι είναι ανεξερεύνητος κόσμος?
Θυμήθηκα πως μικρός αγόραζα και μπαγκς μπάνυ κάτι τόμους που έβγαιναν,θεεικά
Γιατί κόψανε τον Γκάρφιλντ ρε γαμώτο?
Ητάν πρώτη φορή που πήγα σε κομιξάδικο και πήρα κάτι στην Αθήνα. Εδώ δεν έχει δυστυχώς αλλιώς θα σου λεγα με τις πωρώσεις που έχω τώρα. Γενικώς δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν προλάβαινα ποτέ κάποια πράγματα παλιά comics,manga,anime. Η μάλλον γιατί δεν ασχολιούμουν τότε και με έπιασε τώρα η τρέλα ότι είναι ανεξερεύνητος κόσμος?
Θυμήθηκα πως μικρός αγόραζα και μπαγκς μπάνυ κάτι τόμους που έβγαιναν,θεεικά
Γιατί κόψανε τον Γκάρφιλντ ρε γαμώτο?
Τρι Μαρ 13, 2012 7:08 pm
Νομίζω γιατί το σταμάτησε πια και ο Τζιμ Ντέιβις και αποσύρθηκε[ε,καιρός πια να βγει και στην σύνταξη ο άνθρωπος].
Τώρα για τα κόμικς...παιδία,το demonoid είναι θεόσταλτο με όλη την έννοια της λέξης,ενώ mangafox και mangareader.net θα είναι οι αιώνιοι φίλοι σας όπως είχα πει σε θέματα για τον Kamen Rider.
Τώρα για τα κόμικς...παιδία,το demonoid είναι θεόσταλτο με όλη την έννοια της λέξης,ενώ mangafox και mangareader.net θα είναι οι αιώνιοι φίλοι σας όπως είχα πει σε θέματα για τον Kamen Rider.
Τρι Μαρ 13, 2012 7:11 pm
αν είναι σε jpg τα παίζει το psp χαλαρά. Κάνεις ένα φάκελο και τα διαβάζεις
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τρι Μαρ 13, 2012 8:45 pm
δηλώνω συλλέκτης κόμικς από το καλοκαίρι του '96. αν κάτσω να γράψω τι έπερνα παλιά..... του χρόνου τον Αύγουστο!!! οπότε θα παραθέσω τι πέρνω αυτό το καιρό από ξένες και ελληνικές εκδόσεις:
Μίκυ Μάους
Αλμανάκο
Amazing Spider-Man (Anubis)
Avengers (Anubis)
Flashpoint (Anubis)
Justice League
Green Lantern
TMNT
Project Superpowers
σημείωση: δε τα μπορώ καθόλου τα ψηφιακά κόμικς. σαν την έντυπη έκδοση δεν έχει...
συνήθως τα κόμικς στο ίντερνετ, είναι σε μορφή cbr. αλλάζεις το αρχείο από cbr σε rar με μετονομασία και το ξεζιπάρεις. τα νέα αρχεία θα είναι jpg ή jpeg και θα ανοίγουν με το προεγκατεστημένο πρόγραμμα των windows.
Μίκυ Μάους
Αλμανάκο
Amazing Spider-Man (Anubis)
Avengers (Anubis)
Flashpoint (Anubis)
Justice League
Green Lantern
TMNT
Project Superpowers
σημείωση: δε τα μπορώ καθόλου τα ψηφιακά κόμικς. σαν την έντυπη έκδοση δεν έχει...
συνήθως τα κόμικς στο ίντερνετ, είναι σε μορφή cbr. αλλάζεις το αρχείο από cbr σε rar με μετονομασία και το ξεζιπάρεις. τα νέα αρχεία θα είναι jpg ή jpeg και θα ανοίγουν με το προεγκατεστημένο πρόγραμμα των windows.
Τρι Μαρ 13, 2012 10:52 pm
^Ωραίος Φάλκον,τέλεια εξήγηση.Αυτό για τα έντυπα,όντως,η αίσθηση αυτή δεν υπάρχει,αλλά προσωπικά δεν με χαλά και να τα διαβάζω μέσω του υπολογιστή,σε αντίθεση με τα βιβλία,που τα θέλω καθαρά σε έντυπη μορφή.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης