Top 5 χειρότερων σεζόν
4 απαντήσεις
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Top 5 χειρότερων σεζόν
Παρ Μάης 04, 2012 4:42 pm
για τους Go-busters το κόβω κι εγώ να έχω την ίδια άποψη. Οι Goseiger...απλά δεν έχουν καθόλου στόρυ (όσα έχω δει μέχρι στιγμής). Παραξενεύομαι πολύ για τους Go-onger...επειδή μου άρεσαν πάρα πολύ οι RPM.
Παρ Μάης 04, 2012 4:45 pm
Green Ranger έγραψε:
4.Boukenger
5.Abaranger
Eσυ ειχες πει οτι τους Boukenger τους ειχε πετσοκοψει η disney στους oo και πως ειναι καλη σεζον!Επισης οι aba ειναι χειροτεροι των dino thunder?
Τρι Φεβ 12, 2013 2:28 pm
^Mην μπερδεύεσαι. Το ότι ανήκει στο τοπ 5 των χειρότερων σεζόν το δικό μου δεν πάει να πει ότι είναι κακή σεζόν. Σημαίνει πως από τις 18 που έχω δει ολόκληρες μου άρεσε λιγότερο από κάποιες άλλες απλά. Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως δεν αξίζει να τη δει κάποιος. Δεν γίνεται ωστόσο όλες να είναι τέλειες σειρές, έχουν τα ελλατώματα τους και οι Boukenger είχαν κάποια.
update με Go-Busters. Οριστικά στην 1η θέση της χειρότερη sentai σειράς που έχω δει.
update με Go-Busters. Οριστικά στην 1η θέση της χειρότερη sentai σειράς που έχω δει.
Τετ Μαρ 05, 2014 11:11 pm
Update
πιάσαν κορυφή οι Ressha Sentai ToQger και ας είμαστε στο 2ο επεισόδιο. Δεν βλέπω πως θα καταφέρει αυτή η σειρά να μου αλλάξει άποψη. Αθλιες στολές, mecha, βλακώδης υπόθεση. Δεν ευχαριστιέμαι καθόλου να τους βλέπω για την ώρα. Επίσης έβαλα στην 5η θέση του Bioman που είναι μια μετριότητα. Ισώς αν τις τελειώσω και τις 2 να αλλάξω άποψη γι'αυτές θα δείξει.
πιάσαν κορυφή οι Ressha Sentai ToQger και ας είμαστε στο 2ο επεισόδιο. Δεν βλέπω πως θα καταφέρει αυτή η σειρά να μου αλλάξει άποψη. Αθλιες στολές, mecha, βλακώδης υπόθεση. Δεν ευχαριστιέμαι καθόλου να τους βλέπω για την ώρα. Επίσης έβαλα στην 5η θέση του Bioman που είναι μια μετριότητα. Ισώς αν τις τελειώσω και τις 2 να αλλάξω άποψη γι'αυτές θα δείξει.
- RaphPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 115
Ημερομηνία εγγραφής : 31/08/2015
Δευ Σεπ 21, 2015 1:32 pm
Abaranger
Boukenger
Boukenger
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης