- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Tι μου θυμίζει το closing theme των Goseiger
Κυρ Φεβ 26, 2012 5:38 pm
Δὲ μπορῶ νὰ πῶ πὼς μοιάζουν, ἀλλὰ ἐντάξει, ὁ καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Πάντως προτιμῶ τὸ τραγούδι τῶν Γκοσέτζα ἀπὸ αὐτὸ ποὺ ἔβαλες.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Φεβ 26, 2012 7:02 pm
Pourquoi tu ecrit en ancien Grecque?
Κυρ Φεβ 26, 2012 7:55 pm
gantonis έγραψε:Δὲ μπορῶ νὰ πῶ πὼς μοιάζουν, ἀλλὰ ἐντάξει, ὁ καθένας σκέφτεται διαφορετικά. Πάντως προτιμῶ τὸ τραγούδι τῶν Γκοσέτζα ἀπὸ αὐτὸ ποὺ ἔβαλες.
Mοιάζουν τα ρεφραίν αρκετά
Κυρ Φεβ 26, 2012 8:04 pm
Και σε αυτό φέρνει το ρεφραίν μου φαίνεται
Κυρ Φεβ 26, 2012 8:26 pm
Μου αρέσει να χρησιμοποιώ (ακόμα και στο σχολείο) πού και πού το πολυτονικό σύστημα. Εντάξει όμως, όχι και αρχαία! Μέχρι το 1974 (αν θυμάμαι καλά την ημερομηνία) γίνονταν χρήση του. Και εγώ συνεχίζω την παράδοση που ξεκίνησε κατά τους ελληνιστικούς χρόνους μετά το θάνατο του Αλεξάνδρου! Όχι, εντάξει, αυτό είναι παρατραβηγμένο. Μου πρωτοέκανε εντύπωση που το είδα σε χρήση στην εφημερία Εστία (νομίζω έτσι λέγονταν) και το σχολίασαν δημοσιογράφοι θετικά στην τηλεόραση σε μια πρωινή εκπομπή. Ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ και εγώ στην αρχή για να κάνω πιο όμορφο το γραπτό κείμενο (όσο να `ναι, είναι πιο όμορφο από μια οξεία μόνο), μου άρεσε, και πέρσι ανακάλυψα πως υπάρχει κίνημα των πολιτών για την επαναφορά του πολυτονικού συστήματος! Και εδώ που τα λέμε, δίκιο έχουν, αυτές τις βλακείες έκανε το Πασόκ (χωρίς να θέλω να κομματικοποιήσω το θέμα ή να υποστηρίξω άλλο κόμμα) τότε που το κατάργησε και έκανε τις αλλαγές στην εκπαίδευση (μεικτά σχολεία κ.λ.π.), αυτές κάνει και τώρα με το μνημόνιο και έχουμε χάσει την εθνική συνείδηση και κυριαρχία, και πάμε να χάσουμε και τη γλώσσα για να γίνουμε έρμαια της παγκοσμιοποίησης... Τέλος πάντων, εντάξει, ξέφυγα, αλλά είναι πολύ ωραίο να το χρησιμοποιῇς (αφού το συνηθίσεις, στην αρχή είναι λίγο δύσκολο). Και προς μεγάλη μου έκπληξη, βλέπω πως υπάρχει ένα γενικότερο «φιλοπολυτονικό» ρεύμα. Από τις πινακίδες ολοκαίνουργιων σχεδόν μαγαζιών έως και εκδόσεις (νέων) βιβλίων. Προχθές πάλι, έμεινα άναυδος όταν ανακάλυψα πως μια από τις διαθέσιμες γλώσσες προβολής του wordpress είναι η Ελληνική πολυτονική! Άσε, έχω πωρωθεί! Αφού μέχρι και υπότιτλους για τον Κούγκα έφτιαξα σε πολυτονικό!plousmike έγραψε:Pourquoi tu ecrit en ancien Grecque?
Κυρ Φεβ 26, 2012 8:35 pm
ο καθένας με την κάψα του εδώ μέσα
Κυρ Φεβ 26, 2012 8:52 pm
Τὸ μόνο σίγουρο εἶναι αὐτό!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Φεβ 26, 2012 10:03 pm
είναι που είναι από μόνη της δύσκολη η ελληνική γλώσσα, άμα γυρίσουμε και στο πολυτονικό...πάει...την βάψαμε!! εδώ υπάρχουν ακόμα (δυστυχώς) άτομα που δεν ξέρουν καν να γράφουν. Όχι ότι εγώ είμαι κάνας Master της ορθογραφίας και σύνταξης αλλά τουλάχιστον, θέλω να πιστεύω δλδ, την παλεύω...Με πολυτονικό ορισμένοι άνθρωποι δεν θα μπορούν πλέον να ξαναγράψουν τπτ στη ζωή τους!!
+ ότι μου τη σπάει απίστευτα γιατί ποτέ μου δεν γούσταρα τα αρχαία!!!
+ ότι μου τη σπάει απίστευτα γιατί ποτέ μου δεν γούσταρα τα αρχαία!!!
Κυρ Φεβ 26, 2012 11:50 pm
ΟΚ, σεβαστή και λογική η άποψή σου.
Υ.Γ.: Πίσω στο θέμα παρακαλώ!
Υ.Γ.: Πίσω στο θέμα παρακαλώ!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης