X Blades : Blades of Time
5 απαντήσεις
X Blades : Blades of Time
Πεμ Φεβ 23, 2012 2:10 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Και εδώ βλέπουμε πια το reboot του X Blades κοντά στα τελειώματα.Παρ’ότι ακούγεται κλισεδιάρικο του κερατά,φαίνεται οτι το έχουν κάνει καλύτερο από το 1ο παιχνίδι.
Προσωπικά μου άρεσε το προηγούμενο και ας έφτανε με το ζόρι την μετριότητα[το 5,ίσα που το έφτανε],είχε φοβερή πλάκα και το σχεδιαστικό στυλ του παιχνιδιού μου άρεσε πολλύ.
Και εδώ βλέπουμε πια το reboot του X Blades κοντά στα τελειώματα.Παρ’ότι ακούγεται κλισεδιάρικο του κερατά,φαίνεται οτι το έχουν κάνει καλύτερο από το 1ο παιχνίδι.
Προσωπικά μου άρεσε το προηγούμενο και ας έφτανε με το ζόρι την μετριότητα[το 5,ίσα που το έφτανε],είχε φοβερή πλάκα και το σχεδιαστικό στυλ του παιχνιδιού μου άρεσε πολλύ.
Απ: X Blades : Blades of Time
Πεμ Φεβ 23, 2012 9:59 am
ωραίο φαίνεται. Πρώτη φορά ακούω το όνομα αυτό πάντως
Πεμ Φεβ 23, 2012 3:17 pm
Δεν εκπλήσομαι.Λόγω της κακής δημοτικότητας που είχε,παρέμεινε άγνωστο,αλλά τουλάχιστον ήταν φοβερά διασκεδαστικό.
Να ένα βίντο του πρώτου παιχνιδιού :
Να ένα βίντο του πρώτου παιχνιδιού :
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Φεβ 24, 2012 7:01 pm
όντως φαίνεται πολύ καλό!
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Δευ Ιουλ 27, 2015 10:21 pm
To x blade το επαιξα για λιγο διαστιμα μεχρει της 2 zone δεν μου αρεσε και πολυ δεν ειχε καλα κονβο και το στορυ δεν αξηζε αλλα αμα θες να παιξεις καλο games ειναι το DarkSiders
- just reaperΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 641
Ημερομηνία εγγραφής : 23/05/2010
Τρι Ιουλ 28, 2015 5:56 pm
Είχα παίξει και εγώ το Xblade. Δεν μπορώ να πω ότι με είχε ενθουσιάσει.
- giannhsgrPower Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 192
Ημερομηνία εγγραφής : 12/09/2014
Τόπος : αγρινιο
Τρι Ιουλ 28, 2015 6:01 pm
ενταξει εχει λιγα καλα πραγματα καλα κονβο αλλα προσοπικα δεν με τρελενει σαν παιχνιδι εκεινι την εποχει αν εξερεσεις ειναι 2012 games τοτε υπειρχανε καλυτερα παιχνιδια να παιξεις
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης