Kung Fu Strike: The Warrior’s Rise
Πεμ Φεβ 23, 2012 2:07 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το παίχνίδι είναι ένα 3D Fighting Brawler[Brawler = τα σπάς όλα και χρησιμοποιείς όπλα ενεντίον του αντιπάλου σου...σκεφτείτε τα Super Smash Bros,τα Power Stone] με πολεμικές τέχνες και για download only τίτλος του Xbox360[μέσω του Xbox Live] φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό.Από το τρέιλερ βγάζω ότι παρ’ότι θα είναι κάπως πάνω από το μέτριο[κανά 6,7 το βλέπω να πιάνει],για 10-15 ευρώ και download only θα είναι αρκετά διασκεδαστικό και θα αξίζει την διασκέδαση του.
Το παίχνίδι είναι ένα 3D Fighting Brawler[Brawler = τα σπάς όλα και χρησιμοποιείς όπλα ενεντίον του αντιπάλου σου...σκεφτείτε τα Super Smash Bros,τα Power Stone] με πολεμικές τέχνες και για download only τίτλος του Xbox360[μέσω του Xbox Live] φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό.Από το τρέιλερ βγάζω ότι παρ’ότι θα είναι κάπως πάνω από το μέτριο[κανά 6,7 το βλέπω να πιάνει],για 10-15 ευρώ και download only θα είναι αρκετά διασκεδαστικό και θα αξίζει την διασκέδαση του.
Απ: Kung Fu Strike: The Warrior’s Rise
Πεμ Φεβ 23, 2012 12:55 pm
Δυστηχως δεν εχω live, βεβαια και να μην το ειχα χακαρει η ιδεα οτι μια υπηρεσια(xbox live) σε αναγκαζει να την πληρωνεις για να την χρησιμοποιεις με αηδιαζει
Οκ για να κατεβασω παιχνιδια αλλα γιατι να πληρωνω που ειμαι απλα εγγεγραμενος;
Οκ για να κατεβασω παιχνιδια αλλα γιατι να πληρωνω που ειμαι απλα εγγεγραμενος;
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Kung Fu Strike: The Warrior’s Rise
Παρ Φεβ 24, 2012 6:24 pm
ωραίο φαίνεται! κρίμα που δεν είναι για pc...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης