Πως σας φάνηκε η ταινία JAKQ Dengekitai vs. Goranger?
JAKQ Dengekitai vs. Goranger
Πεμ Φεβ 16, 2012 11:13 am
Eίπα να δω την ταινία και να δω τι λένε οι 2 πρώτες ομάδες των SS. Μάπα τα κουστούμια σίγουρα, οι χαρακτήρες φάνηκαν ενδιαφέροντες από την άλλη. Πολύ james bond κατάσταση ρε παιδάκι μου
Χάρηκα που είδα τον Big One νέο. Τον είδα δει γέρο στο Gaoranger vs Super Sentai. Η ταινία σε γενικές γραμμές ήταν ΟΚ, το φινάλε της πάλι ότι να'ναι. Μου άρεσε που είπε σε κάποια φάση ότι διάφοροι ήρωες πολεμάνε σε διάφορα μέρη του κόσμου (ναι και riders!). Ψηφίζω καλή γιατί βλέπονταν
Χάρηκα που είδα τον Big One νέο. Τον είδα δει γέρο στο Gaoranger vs Super Sentai. Η ταινία σε γενικές γραμμές ήταν ΟΚ, το φινάλε της πάλι ότι να'ναι. Μου άρεσε που είπε σε κάποια φάση ότι διάφοροι ήρωες πολεμάνε σε διάφορα μέρη του κόσμου (ναι και riders!). Ψηφίζω καλή γιατί βλέπονταν
Απ: JAKQ Dengekitai vs. Goranger
Πεμ Φεβ 16, 2012 8:07 pm
εχώ δει σχεδόν όλες τις ταινίες των sentai και είπα να δω όσες μου έχουν ξεφύγει. Ειδικά για σειρές που δεν πρόκειται να δω άμεσα αφού δεν υπάρχουν ολόκληρες. Μου έφερε πολύ στο στυλ των showa standalone movies των Kamen Rider η συγκεκριμένη ταινία πάντως
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Απ: JAKQ Dengekitai vs. Goranger
Τετ Ιουλ 05, 2017 11:15 am
Που μπορω να τη βρω μεταφρασμενη?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης