Top 5 συγκινητικές στιγμές σε βιντεοπαιχνίδια
+2
XameR_GT
Red Forever
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Top 5 συγκινητικές στιγμές σε βιντεοπαιχνίδια
Δευ Φεβ 13, 2012 8:06 pm
Για μένα θα ήταν :
1&2 : Το τέλος του Fate / Stay Night Unlimited Blade Works route και τα τέλη του Final Fantasy Type-0
3 : To τέλος του Kishin Hishou Demonbane και οι στιγμές αυτόγνωσίας του κάθε χαρακτήρα[μέρος του τέλους].
4 : Το τέλος του Ocarina of Time...όμως και το τέλος του Majora's Mask θα μπορούσε να μπεί εδώ πέρα...απλά είναι τόσο συγκηνιτικά
5 : το τέλος του Megaman Zero 4
Πιο είναι το δικό σας top 5 συγκηνιτικών στιγμών στα βιντεοπαιχνίδια;
1&2 : Το τέλος του Fate / Stay Night Unlimited Blade Works route και τα τέλη του Final Fantasy Type-0
3 : To τέλος του Kishin Hishou Demonbane και οι στιγμές αυτόγνωσίας του κάθε χαρακτήρα[μέρος του τέλους].
4 : Το τέλος του Ocarina of Time...όμως και το τέλος του Majora's Mask θα μπορούσε να μπεί εδώ πέρα...απλά είναι τόσο συγκηνιτικά
5 : το τέλος του Megaman Zero 4
Πιο είναι το δικό σας top 5 συγκηνιτικών στιγμών στα βιντεοπαιχνίδια;
Απ: Top 5 συγκινητικές στιγμές σε βιντεοπαιχνίδια
Δευ Φεβ 13, 2012 8:15 pm
Συγνωμη το ιδιο τοπικ δεν εφτιαξε και ο JIM??
Δευ Φεβ 13, 2012 8:28 pm
Που;Μόνο εγώ δεν το βρίσκω;
Δευ Φεβ 13, 2012 8:34 pm
Βασικα ο Κωστα το εφτιαξε και απλα εχει στα εγγλεζικα τον τιτλο σου
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Τρι Φεβ 14, 2012 12:03 am
Βασικά Unlock.Θα σας μαλώσω. Το θέμα που έφτιαξε ο Κώστας είναι Top 5 Saddest game moments δηλαδή και για να χρησιμοποιήσω και τα λόγια του
Αυτό που έκανα εγώ είναι Top 5 συγκινητικές στιγμές σε βιντεοπαιχνίδια δηλαδή στα αγγλικά Top 5 moving / sentimental moments in videogames.
Μπορεί κάποιος να λυπηθεί από συγκινηση,αλλά δεν σημαίνει ότι κάποιος που συγκινήτε είναι απαραίτητα θλιμμένος.Αρκετές φορές,η συγκίνηση προκαλείτε από κάτι ευχάριστο και μαγευτικό,πχ έναν γάμο ή μια βάφτιση.
Μετά το μάθημα αγγλικών ,επιστρέφουμε.
.Η κορυφαία πεντάδα πιο λυπητερών στιγμών σε βίντεο παιχνίδια
Αυτό που έκανα εγώ είναι Top 5 συγκινητικές στιγμές σε βιντεοπαιχνίδια δηλαδή στα αγγλικά Top 5 moving / sentimental moments in videogames.
Μπορεί κάποιος να λυπηθεί από συγκινηση,αλλά δεν σημαίνει ότι κάποιος που συγκινήτε είναι απαραίτητα θλιμμένος.Αρκετές φορές,η συγκίνηση προκαλείτε από κάτι ευχάριστο και μαγευτικό,πχ έναν γάμο ή μια βάφτιση.
Μετά το μάθημα αγγλικών ,επιστρέφουμε.
Τρι Φεβ 14, 2012 12:13 am
Εγω διαφωνω ιδια ειναι ,τι λυπητερων,τι συγκινητικων, τι μονο ending παιχνιδιων.
Μην καταχραζεις την adminikh σου δυναμη
Δεν εχει νοημα η υπαρξη 2 τοπικ για το ιδιο θεμα.
Μην καταχραζεις την adminikh σου δυναμη
Δεν εχει νοημα η υπαρξη 2 τοπικ για το ιδιο θεμα.
Τρι Φεβ 14, 2012 1:06 am
Λυπηρό :
Συγκινητικό :
Η ελληνική γλώσσα,διαφωνεί μαζί σου Δημήτρη. Όσο για τα δικά,οκ έτυχε να είναι τέλη,δεν σημαίνει οτι ολονών σας οι στιγμές θα είναι απαραίτητα τέλη.Εγώ στο άλλο ας πούμε,έχω δύο σκηνές που δεν είναι τέλη,ούτε καν κοντά σε αυτό.
Πάλι καλά που δεν είναι ο Αντουάν εδώ,να κάναμε ομάδα γραμματικής να μας έτρεμαν όλοι.
Συγκινητικό :
Η ελληνική γλώσσα,διαφωνεί μαζί σου Δημήτρη. Όσο για τα δικά,οκ έτυχε να είναι τέλη,δεν σημαίνει οτι ολονών σας οι στιγμές θα είναι απαραίτητα τέλη.Εγώ στο άλλο ας πούμε,έχω δύο σκηνές που δεν είναι τέλη,ούτε καν κοντά σε αυτό.
Πάλι καλά που δεν είναι ο Αντουάν εδώ,να κάναμε ομάδα γραμματικής να μας έτρεμαν όλοι.
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Τρι Φεβ 14, 2012 1:17 am
Ω, δύσκολο θέμα για να απαντήσεις. Είναι τόσες πολλές..
Τρι Φεβ 14, 2012 9:43 am
Το τέλος του FFX ήταν και συγκινητικό και στενάχωρο επίσης όπως και του Χ-2
- ninetalesΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 997
Ημερομηνία εγγραφής : 01/11/2010
Τόπος : αθηνα
Τρι Φεβ 14, 2012 11:05 am
δεν τα εχω παιξει για να μπορω να απαντησω
Τρι Φεβ 14, 2012 11:21 am
E πες οτι εχεις παιξει εσυ, δεν απαντας αν εχεις παιξει αλλων παιχνιδια!!
Τρι Φεβ 14, 2012 11:48 am
Green Ranger έγραψε:Το τέλος του FFX ήταν και συγκινητικό και στενάχωρο επίσης όπως και του Χ-2
Πιο απ’όλα του X-2;Εγώ τα δύο τελευταία ending τα βρήκα συγκινητικά αλλά όχι τόσο λυπητερά,περισσότερο χαρούμενα μου φανήκαν.
Τρι Φεβ 14, 2012 11:55 am
Eγω ακομα να το διαχωρισω.Σε πιο απο τα δυο θεματα να γραψω τι.Τα βρισκω ιδια μιας και τη λυπη την συγκινηση την εκφραζουν και τα 2 θεματα.παντος λυπη ,λυπη πχ θανατος πρωταγωνιστη και γενικα μαυρο υελος δεν εχω πετυχει και αν υπαρχει, πεθαινει καποιος δευτερος χαρακτηρας.γενικα σε παιχνιδι δεν εχω κλαψει.Μονο σε σειρα/ταινια.Σε παιχνιδι εχω συγκινηθει,πχ στο okami στο τελος.
Τρι Φεβ 14, 2012 11:59 am
στενάχωρο ήταν το κακό τέλοςRed Forever έγραψε:Green Ranger έγραψε:Το τέλος του FFX ήταν και συγκινητικό και στενάχωρο επίσης όπως και του Χ-2
Πιο απ’όλα του X-2;Εγώ τα δύο τελευταία ending τα βρήκα συγκινητικά αλλά όχι τόσο λυπητερά,περισσότερο χαρούμενα μου φανήκαν.
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης