Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Uncharted 2 "Τα Μεγάλα Ψέματα" Empty Uncharted 2 "Τα Μεγάλα Ψέματα"

Παρ Φεβ 10, 2012 4:52 pm
Και συνεχίζω εδώ λοιπόν το θέμα γιατί πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολυδιαφημισμένο για τα γραφικά του.
Ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρει το gameplay και οτιδίποτε άλλο μπορεί να έχει καλό αυτό το παιχνίδι, αλλά σχολιάζω καθαρά το θέμα γραφικών για το οποίο έπεσε τόση μούφα διαφήμιση.
Πάμε λοιπόν...

Φυτά-Δέντρα: Ακίνητα, νεκρά, ούτε το μπονζάϊ του Μιγιάγκι δεν ήταν έτσι! Στο παιχνίδι δεν κουνιέται ούτε το παραμικρό φυλλαράκι!! Δεν επηρεάζονται καθόλου από τις περιβαλλοντολογικές συνθήκες...δλδ αν έχει δυνατό αέρα στο παιχνίδι, τα φυτά παραμένουν έτσι όπως είναι! Πετούσε ολόκληρο ελικόπτερο δίπλα τους και αυτά τίποτα, λες και ήταν όλα πλαστικά! Επίσης η απόδωση των σκιών ήταν πολύ ψεύτικη...μην πω ότι σε πολλά σημεία ήταν μηδενική...

Κτήρια-τοίχοι-κατασκευές: Ενώ πήγαν ωραία να παραστήσουν τις ανάγλυφες επιφάνειες, έμειναν εκεί! οι αλλαγές από τοίχο σε τοίχο, τα μπάζα, τα αντικείμενα που είναι πεταμένα και τα σκουπίδια, είναι λες και βγήκαν από την ζωγραφική των windows. καθόλου δουλειά σε θέμα γραφικών σε αυτά. έτοιμα textures και τα πετάξαν εδώ κι εκεί μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν "ατμόσφαιρα". Επίσης είναι και φαντάσματα τα μπάζα!!!! όταν πέφτουν πάνω του, απλά τον περνάνε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν μιλάω για να αλλάξουν μορφή...ούτε καν κατεύθυνση δεν αλλάζουν! Ολόκληρα τούβλα και περνούσαν από μέσα από τον χαρακτήρα λες και δεν ήταν τίποτα! Δεν μιλάω βέβαια για να αλλάξη η κίνηση του χαρακτήρα από αυτά...είναι αδιαννόητο σε αυτό το παιχνίδι!

Αμάξια: Εντάξει...το απόλυτο! Δεν είδα το παραμικρό καλό στα γραφικά που είχαν τα αμάξια! απλά ΤΙΠΟΤΑ! δεν μπορώ να το σχολιάσω καν...είναι παιδιάστικο να μου πεί κάποιος ότι του άρεσαν τα αμάξια σε αυτό το παιχνίδι, γιατί θα τον θεωρήσω τρελό, ή ότι έχει να παίξει από 1998 παιχνίδια και ξανάπαιξε τώρα, γιατί τέτοιας χρονολογίας είναι τα γραφικά που χρησιμοποίησαν!

Χαρακτήρες: Πέραν από τους βασικούς, δεν τους ένοιαξε πολύ και για τους άλλους! Οι κεντρικοί καλοί ήταν (θα μπορούσαν και καλύτεροι, μιας και διαφημιζόταν τόσο πολύ) αλλά πέραν αυτών είδα πολύ απλά γραφικά χωρίς ιδιαίτερη βάση σε χαρακτηριστικά προσώπων, κινήσεις μαλλιών-δέρματος κτλ κτλ

Γενικά: Όπου ήθελαν να κρύψουν γραφικά χρησιμοποιούσαν το γνωστό blur και τα θόλωναν με σκοπό να μην χρησιμοποιήσουν καλά γραφικά σε πολλές σκηνές του παιχνιδιού.

Αυτά θυμάμαι και αυτοί είναι οι λόγοι για μένα για τους οποίους αυτό το παιχνίδι ΔΕΝ έχει τα καλύτερα γραφικά. υπάρχουν άλλα παιχνίδια που το ξεφτιλίζουν το συγκεκριμένο, άρα ας μην προτρέχουμε ορισμένες φορές και λέμε πράγματα τα οποία δεν ισχύουν (π.χ Pro, που ακούω ορισμένους που λένε ότι έχει ΤΡΕΛΑ γραφικά)...και περισσότερο να μην εμπιστευόμαστε την διαφήμιση σε ένα πράγμα που μπορεί να αποσκοπεί σε καθαρά εμπορικούς σκοπούς και μόνο. Προσωπικά που το συγκεκριμένο παιχνίδι το έπαιξα λίγο, ξενέρωσα αφάνταστα με αυτά που είδα (για την διαφήμιση που είχε πέσει) με αποτέλεσμα να μην θέλω να το ξαναδώ στα μάτια μου ποτέ...Δεν ξέρω αν είναι καλό γενικά σαν παιχνίδι, πάντως στο θέμα γραφικών είναι απλά καλό και τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ: Τελικά μάλλον δεν είμαι ο Πάγκαλος! Very Happy Very Happy
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Uncharted 2 "Τα Μεγάλα Ψέματα" Empty Απ: Uncharted 2 "Τα Μεγάλα Ψέματα"

Παρ Φεβ 10, 2012 9:42 pm
Δεν συμωνο.Τα περιβαλλοντα αλληλεπιδρουσαν με τον Drake σε συγκεκριμενες σκηνες και εστω οσες σκηνες και αν ηταν , ηταν αψογες και games τετοιου βελινεκους δεν υπαρχουν.Το θεμα με τα δεντρα παραυπερβαλεις,το οτι η ζουγκλα ειναι τοσο αληθινη σε αφηνει αδιαφορο;Και νοιαζεσαι αν κουνιουνται τα φυλλα.Δεν εχει νοημα δεν εισαι αντικειμενικος εισαι hater του παιχνιδιου και συζητηση δεν γινεται.Δεν ξερω αν ο παγκαλος εχει τις αποψεις σου για το uncharted 2 αλλα αν τις εχει εισαι σαν αυτον!! Razz
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Uncharted 2 "Τα Μεγάλα Ψέματα" 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Παρ Φεβ 10, 2012 9:45 pm
Το topic αυτό είναι η συνέχεια από [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]...

Το έχω δει το game από κοντά αλλά δεν μου κίνησε το εδιαφέρον από γραφικά και γενικά για να το παίξω άρα δεν έχω κάποια σοβαρή άποψη πάνω στο θέμα, αλλά αν ισχύουν αυτά που λέει ο plousmikos, δεν έχει καλά γραφικά γιατί δεν έλαβαν υπόψη τους πόλους σημαντικούς τομής γραφικών.

Κύριοι gamers ζούμε στην εποχή του ψέματος. Τα τελευταία χρόνια βγάζουν "παιχνιδάρες" όπως τα αποκαλούνε στα διαφημιστικά τους τα οποια είναι ΒΛΑΚΕΙΕΣ. Δεν μιλάω για το συγκεκριμένο μια και δεν το έχω παίξει αλλά γενικά.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Παρ Φεβ 10, 2012 9:48 pm
Οσοι δεν το επαιξαν τοτε ΟΛΟΚΛΗΡΩ μη μιλανε και ειναι παγκαλοι Razz
Με demo επιπεδο και το να το "κοιτας" σε κολλητο δεν λεει κατι.
Costascss
Costascss
Συντονιστής
Συντονιστής
Uncharted 2 "Τα Μεγάλα Ψέματα" 3_zps4d69e2b4
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα

Παρ Φεβ 10, 2012 9:53 pm
Γι'αυτό είπα ότι δεν ξέρω τι ισχύει...

Παρεπιπτόντως, φοβερά τα σχόλια σου για τον Πάγκαλο! lol!

A και, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ! Crying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sadCrying or Very sad lol!
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Παρ Φεβ 10, 2012 10:17 pm
Εγω αν δεν παω γυμναστηριο θα γινω παγκαλος jr σε μεγεθος lol!
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Παρ Φεβ 10, 2012 11:10 pm
xamergt έγραψε:Και νοιαζεσαι αν κουνιουνται τα φυλλα.

Φυσικά και με νοιάζει όταν παίζω "το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά του PS3!!!!". Αν ήταν ένα απλό παιχνίδι σειράς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα μαζί του, και ίσα ίσα θα παραδεχόμουν ότι έχει καλά γραφικά. Για να στο πω πιο απλά, δεν μισώ το παιχνίδι, μισώ την διαφήμιση που έγινε για το παιχνίδι. Και όσο για το αν είμαι αντικειμενικός ή όχι, αυτά που έγραψα το αποδεικνύουν σαν αποδείξεις....τουλάχιστον ξέρω ότι ισχύουν όλα όσα έγραψα γιατί τα είδα με τα μάτια μου εγώ ο ίδιος. και θες να δείς αληθοφανές δάσος...παίξε το dirt3...και σύγκρινε μόνος σου...Το νερό που ξέχασα να αναφέρω πριν, δεν ανήκει στα καλύτερα γραφικά...θες να δεις καλύτερο? just cause...μην μιλήσω για elder scrolls. Εν κατακλείδι λέω και δηλώνω ότι το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται στην διαφήμιση που δέχτηκε...δεν ξέρω ποιοί το αξιολόγησαν και γιατί το αξιολόγησαν έτσι, αλλά για μένα είναι άσχετοι από γραφικά όσοι πιστεύουν ότι αυτά είναι τα καλύτερα...
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Σαβ Φεβ 11, 2012 12:06 am
Δημοκρατια εχουμε και οι αποψεις μας θα διίστανται Wink
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Σαβ Φεβ 11, 2012 12:28 am
φυσικά! Αλίμονο αν δεν ακούγαμε και δεν σεβόμασταν όλες τις απόψεις! τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο οφείλουμε να κρατάμε την δημοκρατία! αλλά αν θες ψάξτο κι εσύ, με ότι παραδείγματα θες, πόσταρέ τα εδώ για να συνεχίσουμε την συζήτηση και να πούνε και άλλα μέλη την γνώμη τους, αν το έχουν δεί το παιχνίδι.
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή

Σαβ Φεβ 11, 2012 11:14 am
Εγω εχω φτασει στο 22 chapter και κολλησα στην πολη που εψαχναν μιας και οι ιθαγενεις παρα ειναι ντουκια.Το χω και στο easy Razz και μου μοιαζει δυσκολο.Αλλα οσο εχω παιξει που ουσιαστικα στα τελειωματα ειμαι το θεωρω το καλυτερο exclusive που εχω ως τωρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης