Το 15ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 15ο επεισόδιο?
Τρι Ιαν 31, 2012 8:22 am
O Doreiku o αρχηγός των κακών έχοντας μείνει μόνος αποφασίζει να κάνει το τελικό ντου. Ενά διαστημόπλοιο κατευθύνεται υπό τις εντολές του στη γη και ταυτόχρονα ρουφάει όλο το οξυγόνο. Αν σκάσει μάλιστα στη γη αντίο ανθρωπότητα
Τελικά οι Goseiger σώζουν τον κόσμο. Το καλύτερο ως τώρα είναι γεγονός
Για να δούμε τώρα τη νέα φουρνιά κακών που θα έρθει
Τελικά οι Goseiger σώζουν τον κόσμο. Το καλύτερο ως τώρα είναι γεγονός
Για να δούμε τώρα τη νέα φουρνιά κακών που θα έρθει
Απ: Πως σας φάνηκε το 15ο επεισόδιο?
Τετ Φεβ 01, 2012 4:53 pm
Eιδα τη θαβεις τη σειρα
Θα συνεχισεις να τη βλεπεις;
Θα συνεχισεις να τη βλεπεις;
Τετ Φεβ 01, 2012 6:11 pm
ναι. είμαι αντικειμενικός όπως πάντα. έχει καλά επεισόδια και μάπα επεισόδια. Προς το παρόν η υπόθεση χτυπάει 5άρι/10
Δεν στέκουν/ταιριάζουν πολλά πράγματα σε αυτή τη σειρά αλλά δεν τη παρατάω με τίποτα, ποτέ δεν το έκανα για να το κάνω τώρα. Ισώς γίνει κανά μπαμ παρακάτω ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά είναι γεγονός πως για πρώτη φορά αποφάσισα να βλέπω παράλληλα και άλλη σειρά Kamen Rider γιατί βαριέμαι να βλέπω πάνω από 2-3 επεισόδια. Και κάτι λέει αυτό μετά από 16 σειρές που έχω δει για την ποιότητα της...μακράν η χειρότερη που έχω δει ως τώρα με διαφορά. Αλλά αυτό το επεισόδιο τα έσπασε, έχει και αναλαμπές
Δεν στέκουν/ταιριάζουν πολλά πράγματα σε αυτή τη σειρά αλλά δεν τη παρατάω με τίποτα, ποτέ δεν το έκανα για να το κάνω τώρα. Ισώς γίνει κανά μπαμ παρακάτω ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά είναι γεγονός πως για πρώτη φορά αποφάσισα να βλέπω παράλληλα και άλλη σειρά Kamen Rider γιατί βαριέμαι να βλέπω πάνω από 2-3 επεισόδια. Και κάτι λέει αυτό μετά από 16 σειρές που έχω δει για την ποιότητα της...μακράν η χειρότερη που έχω δει ως τώρα με διαφορά. Αλλά αυτό το επεισόδιο τα έσπασε, έχει και αναλαμπές
Τετ Φεβ 01, 2012 6:57 pm
Ωραια το σεναρο μαπα.οι χαρακτηρες;Ο αγαπημενος σου Αλατι;
Τετ Φεβ 01, 2012 8:46 pm
παντελώς αδιάφορος όπως και οι υπόλοιποι πλην goseiblue
Τετ Φεβ 01, 2012 9:04 pm
ωραια πραγματα
θα δεις 50 επεισοδια με αδιαφορους!
θα δεις 50 επεισοδια με αδιαφορους!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Μάης 24, 2012 10:36 am
Πολύ καλό, αν και δεν το περίμενα ότι θα τελείωνε τόσο γρήγορα. Γενικά πάντως η σεζόν δεν έχει στόρυ καθόλου και είναι αρκετά βαρετή.
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Παρ Δεκ 27, 2013 10:54 pm
Θα ελεγα το καλητερο ως τωρα αλλα ειχαι αυτα τα παιδια που το κατεστρεφαν αλλα εξαιρετικο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης