Gundam Unicorn
4 απαντήσεις
Gundam Unicorn
Παρ Ιαν 20, 2012 9:44 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
To νέο παιχνίδι της σειράς Gundam,το Gundam Unicorn,βασισμένο στην πιο τελευταία σειρά OVA και βιβλίων της σειράς που το φτιάχνει η From Software[Armoured Core,Dark Souls,Tenchu etc].Το παιχνίδι παίρνει μέρος στα 3 πρώτα επεισόδια του OVA,δηλαδή πάνω κάτω στα 5 από τα 12 βιβλία,οπότε καλύπτει αρκετά.Την ιστορία την βλέπει κανείς από την μεριά όχι μόνο του πρωταγωνιστή,αλλά και από 4 άλλων ατόμων,με πολλές διαφορές ο καθένας,μιας και καθένας έχει διαφορετική οπτική γωνία στην υπόθεση.
Το παιχνίδι θυμίζει υπερβολικά πολλύ Another Century's Episode,μια σειρά της Banpresto,παρακλάδι των Super Robot Wars που φτιάχνουν μαζί με την From.Το παιχνίδι πρακτικά είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι τα δύο καινούργια A.C.E. που βγήκαν τα τρία τελευταία χρόνια.Δείτε και πωρωθείτε.
Update # 1 :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σας αρέσουν τα Gundam?Ωραία γιατι σκέφτονται να ανεβάσουν δωρεάν DLC αρκετά Gundam!ΔΩΡΕΑΝ!
To νέο παιχνίδι της σειράς Gundam,το Gundam Unicorn,βασισμένο στην πιο τελευταία σειρά OVA και βιβλίων της σειράς που το φτιάχνει η From Software[Armoured Core,Dark Souls,Tenchu etc].Το παιχνίδι παίρνει μέρος στα 3 πρώτα επεισόδια του OVA,δηλαδή πάνω κάτω στα 5 από τα 12 βιβλία,οπότε καλύπτει αρκετά.Την ιστορία την βλέπει κανείς από την μεριά όχι μόνο του πρωταγωνιστή,αλλά και από 4 άλλων ατόμων,με πολλές διαφορές ο καθένας,μιας και καθένας έχει διαφορετική οπτική γωνία στην υπόθεση.
Το παιχνίδι θυμίζει υπερβολικά πολλύ Another Century's Episode,μια σειρά της Banpresto,παρακλάδι των Super Robot Wars που φτιάχνουν μαζί με την From.Το παιχνίδι πρακτικά είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι τα δύο καινούργια A.C.E. που βγήκαν τα τρία τελευταία χρόνια.Δείτε και πωρωθείτε.
Update # 1 :
Σας αρέσουν τα Gundam?Ωραία γιατι σκέφτονται να ανεβάσουν δωρεάν DLC αρκετά Gundam!ΔΩΡΕΑΝ!
Απ: Gundam Unicorn
Παρ Ιαν 20, 2012 10:11 pm
Ωραίος.Προτίνω αυστηρά το 3,μιας και είναι μακράν το καλύτερο και ένα από τα αριστουργήματα της Koei και των Beat'Em Up.Αυτό βέβαια είναι εντελώς διαφορετικό είδος από εκείνα,μιας και αυτό είναι Mecha Simulation,σαν το Macross UF.
Πεμ Φεβ 09, 2012 12:46 pm
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Φεβ 09, 2012 5:45 pm
δεν έχω δεί τίποτα. ούτε καν ξέρω το στόρυ, πάντως ξέρω ότι προς τιμήν του έφτιαξαν ένα τεράστιο Gundam στην Ιαπωνία!! φαντάζομαι πόσος κόσμος έχει φανατιστεί!
Πεμ Φεβ 09, 2012 7:02 pm
Φανατισμός δεν είναι τίποτα.Οι παγκόμσιες στρατιωτικές δυνάμεις σκέφτονται να αρχίσουν να φτιάχνουν VOTOMS μπας και φτάσουν κάποτε στο επίπεδο των Gundam.Άντε γειά.
Πεμ Φεβ 09, 2012 7:31 pm
plousmike έγραψε:δεν έχω δεί τίποτα. ούτε καν ξέρω το στόρυ, πάντως ξέρω ότι προς τιμήν του έφτιαξαν ένα τεράστιο Gundam στην Ιαπωνία!! φαντάζομαι πόσος κόσμος έχει φανατιστεί!
παρομοίως δεν ήξερα. Επαιξα κάποια παιχνίδια στο PSP λόγω Σόλων και μου άρεσαν
Πεμ Φεβ 09, 2012 8:00 pm
Αρκετά αξίζει να τα δείτε με τα χίλια.Κακά τα ψέματα πάντως,υπερεκτιμημένη μέχρι αηδίας η σειρά,αν και όπως είπα κάποια αξίζουν[Protip : ποτέ,ΜΑ ΠΟΤΕ μην δείτε όχι απλά Gundam,αλλά γενικότερα κάτι από τον Yoshiyuki Tomino...θα σιχαθείτε τα άνιμε].
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης