Death Note
+4
thomas92
Green Rider
Costascss
XameR_GT
8 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Death Note
Πεμ Ιαν 19, 2012 1:24 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
To άνιμε λεει την ιστορια του Yagami Light,ενος πανεξυπνου μαθητη που οταν πεφτει στα χερια του το death note,αποφασιζει να γινει ο θεος ενος νεου κοσμου απαλαγμενου απο εγκληματιες.Το death note του δινει τη δυνατοτητα να σκοτωσει οποιανου το ονομα ειναι γραμμενο στο death note,αρκει να ξερει το προσωπο του ατομου αυτου αφου το γραψει!Τι να πεις.Το ακουγα σε φορουμς πριν καν το κατεβασω,και που το κατεβασα το ειδα μετα απο 3 χρονια , περσι(2011) το δεκεμβρη στις διακοπες το ειδα και απλα το θεωρω οτι πιο τοπ υπαρχει απο ανιμε.Ξεπερνα και τα dbz και ολα.Εχει ΥΠΟΘΕΣΗ,ΑΓΩΝΙΑ και τελειους χαρακτηρες .Βλεποντας το νιωθω πιο εξυπνος
Εβλεπα 5 επεισοδια τη μερα οχι γιατι βιαζομουν ,αλλωστε 37 επεισοδια δεν ειναι πολλα, αλλα επειδη η πλοκη σε μαγνητιζει.Ε στα σχεδια του Light μπαινει ενα εξυπνος ντεντεκτιβ, που θελει να ξεσκεπασει και να εμποδωσει τον Light.
Jim δεν ξερω αν το ξερεις αλλα αν δεις στη ζωη σου ενα ανιμε μονο,δες ΑΥΤΟ!!!
To άνιμε λεει την ιστορια του Yagami Light,ενος πανεξυπνου μαθητη που οταν πεφτει στα χερια του το death note,αποφασιζει να γινει ο θεος ενος νεου κοσμου απαλαγμενου απο εγκληματιες.Το death note του δινει τη δυνατοτητα να σκοτωσει οποιανου το ονομα ειναι γραμμενο στο death note,αρκει να ξερει το προσωπο του ατομου αυτου αφου το γραψει!Τι να πεις.Το ακουγα σε φορουμς πριν καν το κατεβασω,και που το κατεβασα το ειδα μετα απο 3 χρονια , περσι(2011) το δεκεμβρη στις διακοπες το ειδα και απλα το θεωρω οτι πιο τοπ υπαρχει απο ανιμε.Ξεπερνα και τα dbz και ολα.Εχει ΥΠΟΘΕΣΗ,ΑΓΩΝΙΑ και τελειους χαρακτηρες .Βλεποντας το νιωθω πιο εξυπνος
Εβλεπα 5 επεισοδια τη μερα οχι γιατι βιαζομουν ,αλλωστε 37 επεισοδια δεν ειναι πολλα, αλλα επειδη η πλοκη σε μαγνητιζει.Ε στα σχεδια του Light μπαινει ενα εξυπνος ντεντεκτιβ, που θελει να ξεσκεπασει και να εμποδωσει τον Light.
Jim δεν ξερω αν το ξερεις αλλα αν δεις στη ζωη σου ενα ανιμε μονο,δες ΑΥΤΟ!!!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Απ: Death Note
Πεμ Ιαν 19, 2012 12:24 pm
Είναι πώρωση πραγματικά αυτή η σειρά με fans σε όλο τον κόσμο.
Στη αρχή που έβλεπα εικόνες της νόμιζα ότι ήταν βλακεία μέχρι που είδα το πρώτο επεισόδιο...μετά δεν μπορούσα να αντέξω χωρίς να δω τουλάχιστον 3 επεισόδια τη μέρα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι πολύ πωρωτικο !
Μια και έχουμε θέμα με Death Note θα βάλω αυτό το βιντεάκι:
Στη αρχή που έβλεπα εικόνες της νόμιζα ότι ήταν βλακεία μέχρι που είδα το πρώτο επεισόδιο...μετά δεν μπορούσα να αντέξω χωρίς να δω τουλάχιστον 3 επεισόδια τη μέρα.
Αυτό γίνεται επειδή αν γράψεις το όνομα χωρίς να σκέφτεσαι το πρόσωπο του μπορεί να σκοτωθεί οποιοσδήποτε άλλος έχει αυτό το όνομα.xamergt έγραψε:Το death note του δινει τη δυνατοτητα να σκοτωσει οποιανου το ονομα ειναι γραμμενο στο death note,αρκει να ξερει το προσωπο του ατομου αυτου αφου το γραψει!Τι να πεις.
Αυτό πάθαινα και εγώ. Τα πράγματα δεν πάνε ποτέ όπως περιμένεις. Στην ουσία όλο το έργο είναι η μάχη μεταξύ δύο ιδιοφυών...οπότε φανταστείτε .xamergt έγραψε:Βλεποντας το νιωθω πιο εξυπνος
Συμφωνώ.xamergt έγραψε:Jim δεν ξερω αν το ξερεις αλλα αν δεις στη ζωη σου ενα ανιμε μονο,δες ΑΥΤΟ!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι πολύ πωρωτικο !
Μια και έχουμε θέμα με Death Note θα βάλω αυτό το βιντεάκι:
Πεμ Ιαν 19, 2012 1:11 pm
το έχω κατεβασμένο χρόνια τώρα. Οντώς πρέπει επιτέλους να το δω. Που να δείτε τι κάνει ο τυπάς στο mugen
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 1:33 pm
A [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]xamergt ξέχασα να σε ρωτήσω, είδες τον L στο τελευταίο επεισόδιο
- Σπόιλερ:
- όταν πεθαίνει ο Light
- thomas92Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 280
Ημερομηνία εγγραφής : 18/07/2011
Πεμ Ιαν 19, 2012 2:40 pm
'Οντως αυτό το anime είναι πολύ ωραίο και πάρα πολυ έξυπνο!!
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Πεμ Ιαν 19, 2012 10:44 pm
κι εγώ το έχω στα υπόψιν...
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 10:51 pm
Λίγοι το προσέχουν. Εγώ το πρόσεξα μόνο όταν μου το είπαν (το έβλεπα και με χάλια ανάλυση).xamergt έγραψε:Δεν θυμαμαι Κωστα καν.Πρεπει να το ξαναδω.
Πεμ Ιαν 19, 2012 10:55 pm
Eγω παλι
- Σπόιλερ:
διαβασα στο death note wiki.Γιατι η Ρεμ σκοτωσε τον Λ.Στο ανιμε δεν το καταλαβα.Τον σκοτωσε μιας και ο Λαιτ την κοροιδεψε λεγοντας της οτι αν συνεχιζει να ζει ο Λ η ζωη Της Μισα κινδυνευει!Επισης ενα αλλο που διαβασα και δεν προσεξα ειναι οτι οταν πεθαινε ο Λ,ειδε το χαμογελο του Λαιτ και ακαριαια καταλαβε οτι ειναι ο Κιρα.Επισης στη στεγη με τη βροχη ο Λ μιλαγε στον Λαιτ λες και ηξερε οτι οσονουπω θα τα τυναξει
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 11:09 pm
Μάλλον δεν θα τα θυμάσαι γιατί μέχρι και εγώ που δεν είμαι καθόλου παρατηρητικός τα έχω προσέξει αυτά. Δεν ξέρω μόνο για αυτό με την ταράτσα που είπες γιατί δεν το θυμάμαι καθόλου.xamergt έγραψε:Eγω παλι
- Σπόιλερ:
διαβασα στο death note wiki.Γιατι η Ρεμ σκοτωσε τον Λ.Στο ανιμε δεν το καταλαβα.Τον σκοτωσε μιας και ο Λαιτ την κοροιδεψε λεγοντας της οτι αν συνεχιζει να ζει ο Λ η ζωη Της Μισα κινδυνευει!Επισης ενα αλλο που διαβασα και δεν προσεξα ειναι οτι οταν πεθαινε ο Λ,ειδε το χαμογελο του Λαιτ και ακαριαια καταλαβε οτι ειναι ο Κιρα.Επισης στη στεγη με τη βροχη ο Λ μιλαγε στον Λαιτ λες και ηξερε οτι οσονουπω θα τα τυναξει
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 11:21 pm
??? Den to thimame....
Πεμ Ιαν 19, 2012 11:38 pm
Ναι σα gay κατασταση μου φανηκε
Καλα πριν ποσα χρονια το ειδες;
Εγω το δεκεμβριο.
edit:του σκουπιζε με πετσετα πιο σωστα.
Καλα πριν ποσα χρονια το ειδες;
Εγω το δεκεμβριο.
edit:του σκουπιζε με πετσετα πιο σωστα.
- CostascssΣυντονιστής
Πεμ Ιαν 19, 2012 11:46 pm
Νομίζω πριν 2-3 χρόνια.
Edit:Κάτι μου θυμίζει αλλά μετά από τόσα χρόνια...
Edit:Κάτι μου θυμίζει αλλά μετά από τόσα χρόνια...
Παρ Ιαν 20, 2012 12:05 am
Ρε φιλε ειναι πολλα.Και καποια σημεια που μου ειπες απορω πως τα θυμασαι.Costascss έγραψε:Νομίζω πριν 2-3 χρόνια.
Edit:Κάτι μου θυμίζει αλλά μετά από τόσα χρόνια..
Σελίδα 1 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης