FBBHACKER Presents for P.R.I.G. Power Rangers Samurai HD με ελληνική μεταγλώτισση!
+8
BnsGoldRanger
power24red
grvaggelis
lapo
John-Ranger
Red Forever
XameR_GT
Green Rider
12 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
FBBHACKER Presents for P.R.I.G. Power Rangers Samurai HD με ελληνική μεταγλώτισση!
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:42 am
Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο. Δείτε τι μου είπε ο φίλος μας
Περιττό να πω πως ανυπομονώ να τα δω ξανά τα επεισόδια μεταγλωττισμένα
Φίλε Green Ranger,
Κοίταζα το πρόγραμμα μια μέρα και είδα ότι έχουν βγει οι Power Rangers Samurai στα ελληνικά στο Nickelodeon κάθε Κυριακή. Οπότε αποφάσισα κάτι: να γράψω όλα τα επεισόδια μεταγλωτισμένα και να τα ανεβάσω εδώ, όχι όμως έτσι απλά (δεν ξέρω αν έχεις δει άλλες δουλειές μου με cartoon π.χ. τι κάνω) αλλά να πάρω τον ελληνικό ήχο και να το συγχρονίσω κατάλληλα σε ξένη εικόνα HD. Έγραψα το 8ο επεισόδιο την προηγούμενη Κυριακή και το έχω κάνει ήδη HD μεταγλωτισμένο και θα το ανεβάσω το βράδυ στο Megaupload. Δεν ήξερα πού να ποστάρω ότι θα αρχίσω αυτό το project για λογαριασμό αυτού του forum καθώς (δεν το κρύβω) έχω καιρό να μπω και να δω τι συμβαίνει εδώ πέρα για να δω αν υπάρχει ανταπόκριση και ζήτηση, οπότε σου στέλνω εσένα αν μπορείς να το αναφέρεις εσύ... ΘΑ σου στείλω αύριο το link και μερικά Screenshots για να τα βάλεις άμα είναι και υπάρχει ζήτηση στο εξωτερικό site.
*Ξέρω ότι δεν είναι και η πιο τέλεια σαιζόν Power Rangers, αλλά είναι καλό να υπάρχει στα ελληνικά, συμφωνείς;
Περιττό να πω πως ανυπομονώ να τα δω ξανά τα επεισόδια μεταγλωττισμένα
Απ: FBBHACKER Presents for P.R.I.G. Power Rangers Samurai HD με ελληνική μεταγλώτισση!
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:57 am
Moυ τα ειπε και εμενα το παιδι και του εδωσα και κωδικους για το εξωτερικο site.Δεν εχει κανει 100ποστ αλλα uploaders σαν και αυτον δεν υπαρχουν
Απ: FBBHACKER Presents for P.R.I.G. Power Rangers Samurai HD με ελληνική μεταγλώτισση!
Σαβ Ιαν 14, 2012 2:10 am
καλά ξηγήθηκες. Ορίστε μου έδωσε και το intro
Σαβ Ιαν 14, 2012 2:58 am
Μπράβο του παιδιού.Άριστη δουλεία. Και περισσότερη Rangers στα ελληνικά δεν είναι ποτέ κακό.
- John-RangerΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010
Σαβ Ιαν 14, 2012 10:48 am
Τέλεια νεα!!!!!!!!
Thx FBBHACKER!!!
Thx FBBHACKER!!!
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Σαβ Ιαν 14, 2012 11:37 am
ωραια , δηλαδη ομως θα τα ξεκινησει απο το επεισοδιο 4 απο κει που σταματησε φαντάζομαι.
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:01 pm
δεν θα βγάλει με υπότιτλους μεταγλωττισμένα θα τα ανεβάσει όλα
- grvaggelisPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 219
Ημερομηνία εγγραφής : 06/03/2011
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:12 pm
Μπραβο στο παιδι!!και γω ανυπομωνω να τα δω ολα στα ελληνικα....!!
Σαβ Ιαν 14, 2012 1:23 pm
ανέβηκε το 8o ήδη και υποσχέθηκε ο φίλος μας τα ανεβάσει όλα εν καιρώ
Σαβ Ιαν 14, 2012 3:17 pm
Παιδια νομιζω τα πρωτα που τα εδειχνε με υποτιτλους θα μεινουν ως εχουν.ΑΠο το 8 μαλλον ξεκινησαν τον μεταγλωτισμο, τωρα γιατι,αγνωστο...
Σαβ Ιαν 14, 2012 3:20 pm
θα αναλάβω εγώ να τα κάνω SD πάντως για όσους δεν θέλουν HD
Σαβ Ιαν 14, 2012 3:26 pm
ωραια
- John-RangerΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 146
Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010
Σαβ Ιαν 14, 2012 4:21 pm
xamergt έγραψε:Παιδια νομιζω τα πρωτα που τα εδειχνε με υποτιτλους θα μεινουν ως εχουν.ΑΠο το 8 μαλλον ξεκινησαν τον μεταγλωτισμο, τωρα γιατι,αγνωστο...
Που το πας και αυτό την άρχισαν με υποτίτλους και μετά από μερικά επεισόδια το μεταγλώττισαν μπορεί να κάνουν και τα προηγούμενα επεισόδια αλλά αυτό θα το μάθουμε μόνο αν τα ξαναβάλουν από την αρχή
- power24redΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010
Σαβ Ιαν 14, 2012 5:53 pm
Κρίμα που δεν τα έβαλαν απ την αρχή ,πάντως εσύ φίλε κάνεις φοβερή δουλεία συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε πολύ
- BnsGoldRangerΔιαχειριστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2953
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Θεσσαλονίκη,Καλαμαριά
Σαβ Ιαν 14, 2012 7:27 pm
apo to ep 5 arxisan na ta metaglwtizoun egw auto to eixa dei metaglwtismeno
Σελίδα 1 από 4 • 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης