Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Review: Engine Sentai Go-Onger - Σελίδα 3 Empty Απ: Review: Engine Sentai Go-Onger

Παρ Ιαν 13, 2012 10:15 pm
Εγω αναλογως Razz
power24red
power24red
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 415
Ημερομηνία εγγραφής : 17/02/2010

Review: Engine Sentai Go-Onger - Σελίδα 3 Empty Απ: Review: Engine Sentai Go-Onger

Τετ Ιαν 18, 2012 10:26 am
Σενάριο 9 : Το σεναριο μου αρέσε αρκέτα και είδικα το πως ξεκήνησε οπου τα Εnige είδαν το θάρρος των ηρώων μας και τους έδωσαν της δυνάμεις τους πολύ καλό

Ήρωες 7: Εμένα παραδόξως για διαφορετικούς λόγους μου αρέσαν όλοι ,συμπαθεία μου ο Ρέν και η Σούκι με το smile smile smile άλλα στην δράση Χιρότο και Μίου με Σούσκε

Κακοι 7: Ναι δεν με τρέλαναν ιδιαιτέρως αλλά ήταν έξυπνο το ότι ήταν από άλλη διάσταση μόνο ο big bad ήταν πολύ καλός και ο γίος του που δεν θυμάμαι το όνομα του

Ζords 10:Τα Ζόρντς μου άρεσαν πάρα πολύ εν΄με χαλάνε να μιλάνε (όπως γινέται συνήθως στους Σεντάι ) εδώ μου άρεσαν παρά πολύ αφου να φανταστείτε στεναχωρήθηκα που δεν κράτησαν και τα samurai emige Sad

Οπλα 8: Τα όπλα ήταν φαντάστικα και μου αρέσε και μένα το ότι ο καθένας είχε το δικό του final wave

Στολες 10: Από τις πιο ωραίες στολές που έχουμε δει. Γούσταρα που έβγαζαν τα κράνη λες και ήταν ραλλίστες Αυτό το αφήνω ακριβώς όπως το είπε ο Δημήτρης αυτό ήταν το ποροτικό

Εισαγωγή 7: Εγώ δεν έπαθα σοκ είχα διαβάσει το review σου Δημήτρη και απ την άλλη περίμενα να δω κάτι στα πλαίσια που μας εχουν συνηθίσει οι σενται όποτε ούτε απογοητευτικά ούτε ξετρελάθηκα ήταν αξιοπρεπέστατη εισαγωγή

Τελος 9: Όντως τα τελευταία 5 επεισόδια τα είδα σαν ταινία εχτές το βράδυ και ήταν όλα τα λεφτά κρατάω στην ψήφο το 9

Μουσική 8: Η Εισαγωγή ήταν αρκετά καλή και μέσα στο ύφος που υποτίθεται είχε η seson το ending πάλι μας θύμισε αυτόν τον μεγάλο μοβ δεινόσαυρο που έδειχνε στο σταρ

Γενικη βαθμολογια 8: H σειρά ήταν αξιοπρεπέστατη οι χαρακτήρες για πρώτη φορά δεν ήταν τόσο υπερβολικοί όσο άλλες σεζόν που βλέπεις αρκετό κόσμο να θυμίζει τον Γκάι απο τους γκοκάι οι κακοί ήταν και αυτοί αρκετά καλά στημένοι , ο Σούσκε μας στο έπαιξε λίγο όσο πατάει ο ελέφαντας Τσάκ Νόρις αλλά του πήγαινε ενώ αγαπημένοι μου ήταν ο Χιρότο και η Μίου

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παιδιά η πρώτη σεζόν που ολοκλήρωσα συνήθως της παρατάω γύρω στο 15 επεισόδιο Embarassed συνεχίζω με τους Shinkenger ελπίζω να την ολοκληρώσω και αυτή και μετά θα πιάσω απ την αρχή να δω τους Jetman
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Παρ Μάης 18, 2012 11:23 pm
Τελικα πρεπει να τη δει και κανας αλλος(εγω ισως) να δουμε τελικα αν ολοι τη βλεπουμε ως μετρια-καλη σεζον.
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης