Manhunt 2(ps2,psp,wii)
Τρι Ιαν 10, 2012 9:32 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ενα πολυ βιαιο videogame που εκανε ντορο πριν καν κυκλοφορησει.Η rockstar αναγκαστηκε να το λογοκρινει σε δολοφονικες σκηνες μεσω μια θολουρας.Στο internet υπαρχει η λογοκριμενη και η μη λογοκριμενη εκδοση.Το κατεβασα στο wii και παρα το ψυχασθενικο περιβαλλον του ειναι καλο παιχνιδι.Το κατεβαζω να το παιξω στο psp μιας και στο wii εχω καλυτερα παιχνιδια να παιξω.Κατι γιατο στορι,ειστε ενα ψυχακιας που δραπετευει απο το ψυχιατρειο και μεχρι να το σκασετε δολοφονητε οτι βρεθει στο δρομο σας.Το προτεινω φυσικα μονο σε ατομα ανω των 18.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ενα πολυ βιαιο videogame που εκανε ντορο πριν καν κυκλοφορησει.Η rockstar αναγκαστηκε να το λογοκρινει σε δολοφονικες σκηνες μεσω μια θολουρας.Στο internet υπαρχει η λογοκριμενη και η μη λογοκριμενη εκδοση.Το κατεβασα στο wii και παρα το ψυχασθενικο περιβαλλον του ειναι καλο παιχνιδι.Το κατεβαζω να το παιξω στο psp μιας και στο wii εχω καλυτερα παιχνιδια να παιξω.Κατι γιατο στορι,ειστε ενα ψυχακιας που δραπετευει απο το ψυχιατρειο και μεχρι να το σκασετε δολοφονητε οτι βρεθει στο δρομο σας.Το προτεινω φυσικα μονο σε ατομα ανω των 18.
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Απ: Manhunt 2(ps2,psp,wii)
Δευ Ιαν 16, 2012 5:42 pm
δεν έχει βγει για pc ε? γιατί σίγουρα θα το είχα παίξει αν είχε βγει..
Δευ Ιαν 16, 2012 7:24 pm
είχα παίξει λίγο το 1 στο psp δεν μου είχε κάνει αίσθηση. Θα το πιάσω ξανά ωστόσο αφού λέτε ότι αξίζει, θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία
Δευ Ιαν 16, 2012 8:50 pm
το 1 δεν εχει βγει σε psp,μονο το 2.Βασικα εχει καλη υποθεση.
- xxxristosssPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 220
Ημερομηνία εγγραφής : 30/12/2018
Τόπος : Αθήνα
Σαβ Μαρ 09, 2019 8:40 pm
Το manhunt 1 ειχε πιο ωραια ατμοσφαιρα και ηταν πιο σκοτεινο.Βεβαια το 2 εχει πολλες εκτελεσεις και ειναι κι αυτο πολυ καλο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης