Πως σας φάνηκε το 40ο επεισόδιο της σειράς Power Rangers In Space??
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
6x40 The Impenetrable Web
Δευ Ιαν 02, 2012 9:34 pm
Ο Darkada στέλνει ένα μνμ βοήθειας στους Rangers κάνοντας έναν χτυπημένο αστροναύτη σε έναν πλανήτη. Οι Rangers πάνε για να βρουν τον υποτιθέμενο αστροναύτη και μόλις φεύγουν από το σκάφος η Astronema το καταλαμβάνει.
Η Astronema στέλνει τον Darkada για να πιάσει τους Rangers και τον Ecliptor για να καταλάβει τον έλεγχο του σκάφους. Ο κακομοίρης ο Alpha έχει να αντιμετωπίσει τον Ecliptor. O Ecliptor βρίσκει την τοποθεσία του Mega Voyager και η Astronema τον στέλνει να το βρεί και να το καταστρέψει.
Ο Zhane σώζει τους Rangers από τον Darkada. O Ecliptor καταστρέφει τον Delta Megazord.
Πολύ καλό επεισόδιο.
Η Astronema στέλνει τον Darkada για να πιάσει τους Rangers και τον Ecliptor για να καταλάβει τον έλεγχο του σκάφους. Ο κακομοίρης ο Alpha έχει να αντιμετωπίσει τον Ecliptor. O Ecliptor βρίσκει την τοποθεσία του Mega Voyager και η Astronema τον στέλνει να το βρεί και να το καταστρέψει.
Ο Zhane σώζει τους Rangers από τον Darkada. O Ecliptor καταστρέφει τον Delta Megazord.
Πολύ καλό επεισόδιο.
Απ: 6x40 The Impenetrable Web
Τρι Ιαν 03, 2012 12:04 pm
Οντώς πολύ καλό. Αυτός ο Νταρκόντα μεγάλο φίδι...
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Παρ Ιουλ 27, 2012 11:59 pm
Πολυ καλο επεισοδιο.Μου αρεσε ο Εκπλιπτορ που καταλαβε το σκαφος.Μου αρεσε και ο Αλφα και ο τροπος που τον αντιμετωπισε.Μου αρεσε ο Ζειν με το αυτοκινητο του που εσωσε τους rangers.
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Πεμ Απρ 05, 2018 4:33 pm
Ο αναβαθμισμένος Ecliptor δημιούργησε πολλά προβλήματα στους Rangers και έδειξε πόσο υπολογίσιμος αντίπαλος είναι.
Στα θετικά του επεισοδίου ο Alpha και η DECA που είχαν πιο ενεργό ρόλο από οτι συνήθως.
Στα θετικά του επεισοδίου ο Alpha και η DECA που είχαν πιο ενεργό ρόλο από οτι συνήθως.
- Greek MarinePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2021
Τρι Φεβ 09, 2021 8:53 pm
ωραίο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης