Το 37ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 37ο επεισόδιο?
Κυρ Δεκ 25, 2011 7:54 pm
Πόπο τι λές τώρα
Ο Kou(kibaranger) είναι κοντά στο να γίνει Gourma, αφού έχει πατέρα από αυτούς και μάνα από τους Dai. Οσό δεν τη βρίσκουν κιόλας κάηκαν...
O Akumaru επιστρέφει, τα ξέρει όλα αυτά και βάλτε και ότι επέστρεψε από την κόλαση για να το κάνει πραγματικότητα
Μισεί τον πατέρα του και αυτός από την μεριά του προσπαθεί ο ίδιος να κάνει τον Kou Gourma πιο γρήγορα για να κάνει αυτός κουμάντο. Ο Κou γίνεται white ranger with evil και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η αντίστοιχη Σερπεντίρα να έρχεται στην γη να την καταστρέψει!!!!
Το καλύτερο ως τώρα...δεν περιγράφω άλλο...φέρτε το επόμενο ρε!!!!!!!!!!!!
Ο Kou(kibaranger) είναι κοντά στο να γίνει Gourma, αφού έχει πατέρα από αυτούς και μάνα από τους Dai. Οσό δεν τη βρίσκουν κιόλας κάηκαν...
O Akumaru επιστρέφει, τα ξέρει όλα αυτά και βάλτε και ότι επέστρεψε από την κόλαση για να το κάνει πραγματικότητα
Μισεί τον πατέρα του και αυτός από την μεριά του προσπαθεί ο ίδιος να κάνει τον Kou Gourma πιο γρήγορα για να κάνει αυτός κουμάντο. Ο Κou γίνεται white ranger with evil και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η αντίστοιχη Σερπεντίρα να έρχεται στην γη να την καταστρέψει!!!!
Το καλύτερο ως τώρα...δεν περιγράφω άλλο...φέρτε το επόμενο ρε!!!!!!!!!!!!
- shogohanzPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 110
Ημερομηνία εγγραφής : 21/12/2011
Τόπος : Namek ( looking for DragonBalls )
Απ: Πως σας φάνηκε το 37ο επεισόδιο?
Δευ Δεκ 26, 2011 2:21 am
Δεν έχει τελειώσει σειρά ή δεν έχουν ανέβει όλα ως τώρα πάνω.. ;;
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Δευ Δεκ 26, 2011 11:43 am
Η σειρά έχει τελειώσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, απλά δεν έχει οκοκληρωθεί ακόμη ο υποτιτλισμός της.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Παρ Μάης 11, 2012 11:54 pm
Τερααααστιο επεισοδιο, παλι καλα που τα εβλεπα μαζεμενα Jim πραγματικα δν ξερω πως αντεξες τοσο καιρο με τη σειρα ανολοκληρωτη, φοβερο!
Σαβ Μάης 12, 2012 12:15 am
ασέ τώρα έχω πάθει τα ίδια με megarangers και προσεχώς με gingaman. Α ναι και zyuranger αλλά εκεί ντάξει ξέρω τι έχει γίνει
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης