6x04 Shell Shocked
+3
chrys
Green Rider
plousmike
7 απαντήσεις
Πως σας φάνηκε το 4ο επεισόδιο της σειράς Power Rangers In Space??
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
6x04 Shell Shocked
Κυρ Δεκ 25, 2011 6:42 pm
Η αστρόνεμα κάνει κακούς τα χελωνονιντζάκια...
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω...τα χελωνονιντζάκια...και ποιά είναι η κοπέλα χελωνονίντζα?
Πολύ άκυρο επεισόδιο.
Διασκεδαστικό επεισόδιο, αλλά πραγματικά πάρα πολύ άκυρο. Θα το βαθμολογήσω με καλό, γιατί ήταν αρκετά διαφορετικό, αλλά και το εντελώς "εκτός του κανονικού" που είχε δεν με ενθουσίασε.
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω...τα χελωνονιντζάκια...και ποιά είναι η κοπέλα χελωνονίντζα?
Πολύ άκυρο επεισόδιο.
Διασκεδαστικό επεισόδιο, αλλά πραγματικά πάρα πολύ άκυρο. Θα το βαθμολογήσω με καλό, γιατί ήταν αρκετά διαφορετικό, αλλά και το εντελώς "εκτός του κανονικού" που είχε δεν με ενθουσίασε.
Απ: 6x04 Shell Shocked
Κυρ Δεκ 25, 2011 8:01 pm
Σοκαριστικό, ψηφίζω εξαιρετικό!
Οι ήρωες από το αγαπημένο μου cartoon στην αγαπημένη μου σειρά. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα κάτι τέτοιο
Οι ήρωες από το αγαπημένο μου cartoon στην αγαπημένη μου σειρά. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα κάτι τέτοιο
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Παρ Ιουλ 20, 2012 1:16 pm
Απλα καλο σαν επεισοδιο.Τα χελωνονιτζακια γινονται κακοι απο την Αστρονεμα.Λιγο ακυρο και δεν μπορω να το πιστεψω.Καταρχην τα χελωνονιτζακια ειναι 4 και δεν υπαρχει κοπελα αναμεσα τους.Ωραιο επεισοδιο.Αρκετα διαφορετικο.Δεν ενθουσιαστηκα με το επεισοδιο.
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Παρ Ιουλ 20, 2012 1:23 pm
το επεισόδιο έγινε για να προμοτάρουν την σειρά ninja turltes: next mutation που έκανε η Saban εκείνη τη χρονιά.
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Παρ Ιουλ 20, 2012 1:51 pm
ναι ομως υπηρχαν πολλα ακυρα πραγματα.Και ηταν για να διαφημισουν τα χελωνονιτζακια που εκαναν αυτο το επεισοδιο.
Κυρ Ιουλ 27, 2014 3:29 pm
Γενικότερα παρακολουθούσα φανατικά την original σειρά MMPR, αλλά στις μετέπειτα έχασα σταδιακά το ενδιαφέρον μου. Παρ' όλα αυτά θυμάμαι το συγκεκριμένο επεισόδιο και ψήφισα "πολύ καλό" μόνο και μόνο για τη παρουσία των λατρεμένων Νιντζοχελώνων!!
plousmike έγραψε:Η αστρόνεμα κάνει κακούς τα χελωνονιντζάκια...
Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω...τα χελωνονιντζάκια...και ποιά είναι η κοπέλα χελωνονίντζα?...
Για την ιστορία... η θηλυκή Χελώνα είναι η Βένους ντε Μάιλο. Υποτίθεται ότι καλύφτηκε με το μεταλλαξιογόνο μαζί με τις άλλες τέσσερις Χελώνες, αλλά τα νερά των υπονόμων την παρέσυραν στην Τσάινα Τάουν. Εκεί τη βρήκε ο Κινέζος δάσκαλος της μαγικής τέχνης του Σίνομπι, Τσουνγκ Άι. Ο Τσουνγκ την ονόμασε Μέι Πίε Τσι (Pieh στα κινεζικά σημαίνει χελώνα) και τη πήρε μαζί του στη Σαγκάη, όπου τη δίδαξε στη τέχνη του Σίνομπι για 18 χρόνια. Λίγο πριν πεθάνει της αποκάλυψε την αλήθεια για την καταγωγή της. Η Μέι ταξίδεψε τότε στη Νέα Υόρκη, όπου γνώρισε τις άλλες τέσσερις Χελώνες και απόκτησε το παρατσούκλι Βένους ντε Μάιλο, από το γνωστό άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου.
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Τρι Ιαν 17, 2017 8:08 pm
Δεν περίμενα ποτέ οτι θα έβλεπα αυτό το αναπάντεχο team-up.
Μπορώ να πω πως χάρηκα πολύ με αυτήν την συνεργασία μιας και τα TMNT είναι από τα αγαπημένα μου cartoon.
Βέβαια η προσθήκη της θηλυκής χελώνας δεν μου άρεσε γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα original χελωνονιντζάκια αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Μπορώ να πω πως χάρηκα πολύ με αυτήν την συνεργασία μιας και τα TMNT είναι από τα αγαπημένα μου cartoon.
Βέβαια η προσθήκη της θηλυκής χελώνας δεν μου άρεσε γιατί δεν έχει καμία σχέση με τα original χελωνονιντζάκια αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
- Greek MarinePower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 102
Ημερομηνία εγγραφής : 07/02/2021
Τρι Φεβ 09, 2021 8:57 pm
ωραίο
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης