5x04 Shadow Rangers
+3
antonito91
Green Rider
plousmike
7 απαντήσεις
Πως σας φάνηκε το 4ο επεισόδιο της σειράς Power Rangers Turbo??
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
5x04 Shadow Rangers
Τετ Δεκ 21, 2011 1:02 pm
To τέρας της Ντίβα (έτσι θα την λέω από δω και πέρα!) ζωντανεύει τις σκιές των Rangers οι οποίες παίρνουν και τις δυνάμεις τους!
Oι Shadow Rangers χάνονται όταν πάνε σε σκοτεινά σημεία...
Ο Stones γίνεται ο καινούργιος μάνατζερ στη θέση του Ernie (ο οποίος φεύγει επειγόντως για να βοηθήσει σε μια γέφυρα στον Αμαζόνιο?lol)
Καλούτσικο επεισόδιο, δεν εντυπωσιάστηκα...αποτυχημένη η προσπάθεια του μικρού να γίνει ο νέος Billy...
μου φαίνεται θα κάνω αρκετά copy paste από wiki στα επόμενα επεισόδια γιατί δεν έχει και κάτι ενδιαφέρον να σχολιάσω...αρκετά βαρετή σεζόν πράγματι και είμαι ακόμα στην αρχή... περιμένω να τελειώσει...
Oι Shadow Rangers χάνονται όταν πάνε σε σκοτεινά σημεία...
Ο Stones γίνεται ο καινούργιος μάνατζερ στη θέση του Ernie (ο οποίος φεύγει επειγόντως για να βοηθήσει σε μια γέφυρα στον Αμαζόνιο?lol)
Καλούτσικο επεισόδιο, δεν εντυπωσιάστηκα...αποτυχημένη η προσπάθεια του μικρού να γίνει ο νέος Billy...
μου φαίνεται θα κάνω αρκετά copy paste από wiki στα επόμενα επεισόδια γιατί δεν έχει και κάτι ενδιαφέρον να σχολιάσω...αρκετά βαρετή σεζόν πράγματι και είμαι ακόμα στην αρχή... περιμένω να τελειώσει...
Αρέσει στον χρήστη Sakispower
Απ: 5x04 Shadow Rangers
Τετ Δεκ 21, 2011 4:00 pm
αστά να πάνε. Από το passing the torch και πέρα κάτι λέει...
Πεμ Δεκ 22, 2011 11:32 pm
Mιας και θα θυμάσαι να μας πεις, πες μου την άποψη σου γι'αυτο
I'm watching episode four of Turbo, entitled Shadow Rangers. In the beginning of the episode, something weird happens. Divatox and Porto are talking about their next sinister plot and are interrupted by Elgar and the insanely flamboyant Chromite waltzing into the bridge, arms linked, the Chromite holding a bouquet, and minions throwing rice and flowers on them. Then, suddenly, Divatox and Porto have microphones and are color commentating on how lovely a couple they are.
WTF?
Who knew Haim Saban was a proponent of gay marriage? ^_^
But seriously, the joke doesn't make sense to me. I'm sure there's no good answer, but I hope someone reads this post, hops on Netflix, and makes the same confused face that I did. If you do, report back here and let us commiserate.
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Παρ Δεκ 23, 2011 12:22 am
πραγματικα μετα το Pasing the torch εχει ζουμι η σεζον πιο πριν κλαφτα Χαραλαμπε... οσο για αυτο π λες Τζιμ δν το ειχα προεσεξει καν..
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Δεκ 23, 2011 1:44 am
ναι ισχύει. αλλά δεν έδωσα σημασία. βασικά υποτίθεται ότι γίνεται για πλάκα και καλά για να παρουσιάσει το νέο τέρας στην Divatox.
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Παρ Ιουλ 06, 2012 1:25 am
Απλα χαλια.Δεν εχω δει κατι πιο απαισιο.Δεν μου αρεσε καθολου.Δεν ξερω ποιο να πρωτο πω.Ολα χαλια.Η ιδεα των shadow rangers καλη αλλα αποτυχια το επεισοδιο.Το πρωτο ασχημο επεισοδιο του Justin ειναι αυτο για μενα.Βασικα ειναι το πρωτο χαλια επεισοδιο της σεζον.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τετ Αυγ 21, 2013 7:05 pm
Οι shadow rangers παντος μου αρεσαν αρκετα το επισοδιο δεν τρελαθηκα αλλα οκ
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Δευ Σεπ 19, 2016 4:20 pm
Ο Ernie έφυγε και ο Stone αναλαμβάνει πλέον το bar.
Γάμος για τον Elgar με τον Chromite (αυτοί δεν έδιωξαν τον David Yost επειδή ήταν gay).
Γενικά ήταν καλό επεισόδιο εξαιτίας των Shadow Rangers.
Γάμος για τον Elgar με τον Chromite (αυτοί δεν έδιωξαν τον David Yost επειδή ήταν gay).
Γενικά ήταν καλό επεισόδιο εξαιτίας των Shadow Rangers.
- dpapasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2018
Κυρ Αυγ 26, 2018 1:44 am
πολυ καλο
- LikeprgrPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 20/11/2021
Πεμ Ιαν 06, 2022 3:26 pm
Καλο