το επεισοδιο ηταν
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πως σας φανηκε το 49ο επεισοδιο (τελος της σειρας)
Τρι Δεκ 20, 2011 3:48 pm
Η τελικη μαχη πλησιαζει και πλεον μιας και βρισκονται ολοι μαζι ενωμενοι θα αντιμετοπισουν τον Gaja η μηπως οχι? H ωρα της κρισης εφτασε
- antonito91Συντονιστής
Απ: Πως σας φανηκε το 49ο επεισοδιο (τελος της σειρας)
Τρι Δεκ 20, 2011 3:49 pm
Πολυ καλο αλλα το τελος με ξενερωσε οσο δν παει...τι εννοεις διαστημα αν ειναι δυνατον και οκ ασε το ειδυλιο αλλα γιατι μ δινεις ακομα μια ελπιδα πως ισως σουμε κατι ξεκαθαρο.....φφφφφ
Τετ Δεκ 21, 2011 3:26 pm
Οτι να'ναι αυτή η Σακουρα. Τελικά τον Ακασι γούσταρε και όχι τον Ειτζι? Λαμβάνοντας υπόψη τους Gokaiger, αυτοί γύρισαν στη γη. Αλλά αν τελικά παντρεύτηκαν άγνωστο. Εχει ραντεβού και με τον Αι Βασίλη μην το ξεχνάμε
Ουσιαστικά δεν ήταν τέλος ακριβώς. Οι περιπέτειες συνεχίζονται. Δεν με τρέλανε γενικώς το τέλος, απλώς αναμενόμενη η τελική μάχη
Ουσιαστικά δεν ήταν τέλος ακριβώς. Οι περιπέτειες συνεχίζονται. Δεν με τρέλανε γενικώς το τέλος, απλώς αναμενόμενη η τελική μάχη
- antonito91Συντονιστής
Τετ Δεκ 21, 2011 5:13 pm
Ετσι ακριβως ενιωσα λι εγω και ξερεις ε αυτο ριχνει πολυ την βαθμολογια της σειρας στο γενικο review
- evagelia_sentaiPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 250
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2012
Τόπος : Πετρούπολη
Κυρ Νοε 04, 2012 8:40 am
Εμένα μου άρεσε αυτό το επεισόδιο. Παιδιά πρέπει κάποιος να ρωτήσει στο RangerCrew να δούμε ποιον γούσταρε η Σακουρα και αν αυτοί οι 2(Ακασι-Σακουρα) παντρεύτηκαν. Έχω πολύ αγωνία!
- PaulinaYellowRangerNew Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4
Ημερομηνία εγγραφής : 30/06/2014
Δευ Ιουν 30, 2014 7:21 pm
Μου άρεσε το ραντεβού με τον Άγιο Βασίλη. Δεν το έδειξε, απλώς μου άρεσε η ιδέα!
Αχ αυτή η Σάκουρα, πότε θα βγει με τον Σάτορου??? Μακάριι να έβγαιναν, παρόλο που μ'αρέσει λίγο πιο πολύ η Νatsuki...
Αχ αυτή η Σάκουρα, πότε θα βγει με τον Σάτορου??? Μακάριι να έβγαιναν, παρόλο που μ'αρέσει λίγο πιο πολύ η Νatsuki...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης