4x30 Rock-A-Bye Power Rangers
+2
Green Rider
plousmike
6 απαντήσεις
Πως σας φάνηκε το 30ο επεισόδιο της σειράς Power Rangers Zeo??
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
4x30 Rock-A-Bye Power Rangers
Δευ Δεκ 19, 2011 10:10 pm
Oι Rangers είναι κουρασμένοι και κοιμούνται όρθιοι...
Ο Billy σίγουρα κάτι κρύβει...
Ο τενεκές στέλνει ένα τέρας που κάνει τον κόσμο να κοιμάται...
Πάλι ο χρυσός και μάλιστα μετά από μια εξαφάνιση του Billy...κάτι περίεργο συμβαίνει εδω πέρα...
Νύσταξα κι εγώ με το τραγούδι!
Πάντως στο τέλος λέει o Billy ότι δεν είναι ο gold ranger...
Είμαι σε τρελή αγωνία!!! Πάμε πάμε! Εξαιρετικό!!!
Ο Billy σίγουρα κάτι κρύβει...
Ο τενεκές στέλνει ένα τέρας που κάνει τον κόσμο να κοιμάται...
Πάλι ο χρυσός και μάλιστα μετά από μια εξαφάνιση του Billy...κάτι περίεργο συμβαίνει εδω πέρα...
Νύσταξα κι εγώ με το τραγούδι!
Πάντως στο τέλος λέει o Billy ότι δεν είναι ο gold ranger...
Είμαι σε τρελή αγωνία!!! Πάμε πάμε! Εξαιρετικό!!!
- chrysBanned
- Αριθμός μηνυμάτων : 2644
Ημερομηνία εγγραφής : 20/09/2010
Τόπος : Κύπρος
Απ: 4x30 Rock-A-Bye Power Rangers
Πεμ Ιουν 28, 2012 6:30 pm
Εξαιρετικο επεισοδιο.Μου φανηκε γνωριμο οταν το εβλεπα πρεπει να το εχω ξαναδει αλλα δεν θυμαμαι ποτε.Ειδικα την στιγμη που o Billy ειπε οτι δεν ειναι ο χρυσος ranger το θυμηθηκα.
- redrangerPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 335
Ημερομηνία εγγραφής : 03/01/2012
Τρι Ιουλ 23, 2013 10:18 pm
μου αρεσε πολυ! μου αρεσε που οι ρεηντζερς κοιμουνται ορθιοι! χαχα μονο ο τομμυ αντεχει, το προσεξατε; εκανε και μαθημα!
- Deadman BrandSuper Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 601
Ημερομηνία εγγραφής : 30/03/2016
Παρ Ιουλ 15, 2016 9:29 pm
Τους ψόφησε τους Rangers o Mondo αλλά ο Gold είναι εκεί τους σώζει και εξαφανίζεται όπως πάντα.
Οι υποψίες φυσικά πέφτουν πάνω στον Billy όμως αυτός το αρνείται.
Οι υποψίες φυσικά πέφτουν πάνω στον Billy όμως αυτός το αρνείται.
- redrangerPower Ranger
Παρ Ιουλ 29, 2016 5:41 pm
Εξηγείστε μου ρε παλικάρια ποιο το νόημα να μας κάνουννα πιστέψουμε τι ο Μπιλλυ ηταν ο χρυσος; 20 χρόνια το αναρρωτιέμαι αυτό. Βέβαια αποζημιωθήκαμε και με το παραπανω οταν ο αγαπημένος μας Τζέησον γύρισε πισω, αλλα ήταν μια παραπλάνηση χωρίς λόγο!
Συμφωνείτε;
Συμφωνείτε;
Τρι Αυγ 02, 2016 1:15 pm
Διαφωνώ,πιστεύω οτι ήταν καλύτερο που έκρυψαν την ταυτότητα του χρυσού και έριξαν αλλού τις υποψίες.Έτσι δημιούργησαν αγωνία και μυστήριο και για αυτό νομίζω πως αυτό το κομμάτι επεισοδίων μένει αξέχαστο ακόμα και 20 χρόνια μετά.
Τρι Αυγ 02, 2016 4:02 pm
redranger έγραψε:Εξηγείστε μου ρε παλικάρια ποιο το νόημα να μας κάνουννα πιστέψουμε τι ο Μπιλλυ ηταν ο χρυσος; 20 χρόνια το αναρρωτιέμαι αυτό. Βέβαια αποζημιωθήκαμε και με το παραπανω οταν ο αγαπημένος μας Τζέησον γύρισε πισω, αλλα ήταν μια παραπλάνηση χωρίς λόγο!
Συμφωνείτε;
Oχι δεν συμφωνώ πως ήταν μια παραπλάνηση χωρίς λόγο. Και επίσης δεν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για χρυσός. Ξεχνάς τον αδερφό του Τόμμυ. Επίσης ο Μπίλυ τα έσπασε στη τρίτη σεζόν, ειδικά στο 2ο μέρος της όντας ο μοναδικό ενήλικας και έσωσε τους rangers πολλές φορές. Ηταν λογικό να υποθέσουμε πως ίσως να γίνει χρυσός και να λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε στην αρχή και δεν μπορούσε να γίνει zeo ranger. Σαφώς και καλύτερα που ο Τζέισον εγινε ο χρυσός από τον Μπίλυ αλλά δεν θα με χάλαγε προσωπικά να δω τον Μπίλυ ή τον αδερφό του Τόμμυ χρυσό.
Τρι Αυγ 02, 2016 4:36 pm
Σωστός ο Green Rider.O Billy άνετα θα μπορούσε να είναι ο Gold για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν όμως προσωπικά προτιμώ την τελική τους απόφαση.Τώρα σχετικά με τον David δεν συμφωνώ,δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνει αυτός ο 6ος γιατί αναγκαστικά θα επικεντρώνονταν ακόμα περισσότερο στον Tommy και οι άλλοι θα έμεναν πάλι πίσω.Ουσιαστικά θα ήταν σαν να είχαμε 2 Tommy,μην ξεχνάτε πως έμοιαζαν και εξωτερικά.
Πεμ Αυγ 04, 2016 6:39 pm
ναι άλλα για σκέψου να έμενε και στις επόμενες σεζόν ο αδερφός. Οχι τίποτα άλλο. Ο κακομοίρης σκοτώθηκε μερικά χρόνια αργότερα οπότε ίσως άλλαζε η ζωή του
- redrangerPower Ranger
Σαβ Αυγ 13, 2016 3:32 pm
Ναι ισως να εχετε δικιο!
- dpapasPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 214
Ημερομηνία εγγραφής : 21/07/2018
Κυρ Αυγ 26, 2018 1:33 am
πολυ καλο
- Τι ωραία να δημιουργούνταν κάποτε μια νεα σειρα που να συνδύαζε όλα τα στοιχεία που αγαπήσαμε απο τους Power Rangers κ το Beverly Hills 90210 , κτλ, δηλαδη μια νέα, big budget κ επιτέλους κανονική σειρά ''Power Rangers'' !!!!!!!
- Θα θέλατε οι Power Rangers Samurai να γινόντουσαν Megaforce Rangers?
- Power Rangers MEGA Flash Mob at Power Morphicon!
- Review - Power Rangers Dino Charge/Power Rangers Dino Super Charge
- Power Rangers MMO
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης