Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
- MCygo13Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2028
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2011
Απ: House/Electro τα καλύτερα!
Πεμ Φεβ 09, 2012 6:55 pm
Εγώ πάλι έχω κολλήσει με Χόρεψε μωρό μου του Tus,μιλάμε αυτός ο συνδυασμός τσιφτετέλι και ραπ είναι και γαμώ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πεμ Φεβ 09, 2012 8:43 pm
Πεμ Φεβ 09, 2012 9:38 pm
τα σπάει και αυτό, από τους αγαπημένους μου παραγωγούς ο τύπος
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πεμ Φεβ 09, 2012 10:27 pm
Νοίζω πως βγηκε και 3 αλλα ορκο δν παίρνω
Πεμ Φεβ 09, 2012 11:19 pm
Jim μου χες δωσει παλια ενα τραγουδι που μια γκομενα στο ρεφρεμ λεει "move on baby".Ηταν dance κομματι και καμια φορα ενα τυπας ελεγε και κατι δικα του στο τραγουδι.Ειναι φοβερο το εχω αλλα θελω να δω ποια το λεει.Βοηθησα να θυμηθεις??
Παρ Φεβ 10, 2012 9:35 am
Mάλλο το remix που έχω κάνει στους Cappella λες. Eίχα ανεβάσει μια άλλη εκτέλεση στο youtube και την έσβησα. Πάρε αυτή του soundcloud και αν θες και την άλλη στη στέλνω
Μιας και ακούσαμε όλα τα levels ας ακούσουμε άλλα 2
Μιας και ακούσαμε όλα τα levels ας ακούσουμε άλλα 2
Παρ Φεβ 10, 2012 11:37 am
Oντως αυτο ειναι αλλα μου ειχες δωσει αλλη version.Αυτη δεν μου αρεσει τοσο γιατι εχεις παραμρφωσει πολυ τον ηχο της κοπελας, αλλα η μουσικη remix την εκανες αψογα.Εχεις και αλλη εκδοση??
Παρ Φεβ 10, 2012 11:43 am
την άλλη την έχω στο pc μου αμά πάω σπίτι θα στην στείλω. Μπορώ και στο 2ο ρεμίξ αν θες κάνω τη φωνή κανονική, να βγάλω τα εφέ
Παρ Φεβ 10, 2012 11:53 am
Nαι ναι καντο.Βγαλε απο την πανω εκδοση την παραμορφωση της φωνης αλλα να μεινει η ρεμιξ μουσικη.Και στειλε και την αλλη εκδοση
By the way ειδα το videoclip και ειναι μαπα οπως και η εκδοση του τραγουδιου του βιντεοκλιπ
By the way ειδα το videoclip και ειναι μαπα οπως και η εκδοση του τραγουδιου του βιντεοκλιπ
Παρ Φεβ 10, 2012 12:07 pm
Αυτό είδες? Tο κομμάτι είναι 90's
Υπάρχει και αυτό το ρεμίξ
Υπάρχει και αυτό το ρεμίξ
Παρ Φεβ 10, 2012 12:16 pm
MCygo13 έγραψε:Εγώ πάλι έχω κολλήσει με Χόρεψε μωρό μου του Tus,μιλάμε αυτός ο συνδυασμός τσιφτετέλι και ραπ είναι και γαμώ!
Eνώ το τραγούδι είναι ΟΚ αυτός ο καραγκιόζης τραγουδώντας σαν στρουμφάκι το χαλάει. Ας του κλείσει κάποιος το στόμα επιτέλους...
Παρ Φεβ 10, 2012 12:31 pm
μιλάμε για κομμάτι του 1994 έτσι,μην το ξεχνάμε αυτό. Το synth που είχε ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του. Γενικά οι Cappella ήταν πολύ μπροστά στην ηλεκτρονική μουσική, από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα
Είχα πρωτοακούσει το κομμάτι σε ένα λουνά παρκ τότε πιτσιρικάς και είχα πάθει την πλάκα μου
Κάνω ρεμίξ σε άλλο κομμάτι τους τώρα το "U got to let the music"
Aγαπημένο μου πάντως από αυτούς είναι αυτό
Είχα πρωτοακούσει το κομμάτι σε ένα λουνά παρκ τότε πιτσιρικάς και είχα πάθει την πλάκα μου
Κάνω ρεμίξ σε άλλο κομμάτι τους τώρα το "U got to let the music"
Aγαπημένο μου πάντως από αυτούς είναι αυτό
Σαβ Φεβ 11, 2012 4:50 pm
δεν τα είχα φτιάξει γι'αυτό. Αύριο θα στα ανεβάσω
Σελίδα 2 από 3 • 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης