Final Fantasy V Advance(GBA) Review
Δευ Δεκ 12, 2011 1:17 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Σενάριο 8 : H ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την προστασία κρυστάλων κάθε βασιλείου τα οποία ένα ένα αρχίζουν να καταστρέφονται από ανθρώπους ελεγχόμενους από τον Ex-Death. Στην πορεία θα δείτε πως όταν το είχαν κλείσει κάπου για πάντα (seal) οι κόσμοι είχαν χωριστεί στα 2 και μετά ξαναενώνονται όταν αυτός επανέρχεται με σκοπό να στείλει τους πάντες στο κενό (void).
Ηχος 8 : Oπώς πάντα η μουσική είναι εξαιρετική. Δεν ήταν και η κορυφαία που έχω ακούσει σε ff ωστόσο
Γραφικά 7 : Πραγματικά πολύ καλό remake του παλιού ισάξιο των Ι,ΙΙ,ΙV για PSP.
Ελεγχος 10 : Απλώς όπως σε όλα τα FF
Gameplay 10 : Aυτό που κάνει να ξεχωρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα άλλα FF είναι τα jobs και η δυνατότητα να έχεις 1 job και ένα ability από άλλο job σε κάθε χαρακτήρα. Κατά τ'άλλα όλα όσα αγαπήσαμε στα FF είναι εδώ. Summons,πόλεις,τυχαίες μάχες,ωραία boss fights κτλπ.
Αντοχή στο χρόνο 10 : Το έπαιξα τέλη 2011, αυτό λέει πολλά για την ανεξίτιλη του στο χρόνο αξία
Γενικά 8,8 : Κλασσικό ωραίο final fantasy. Παίξτε το οπωσδήποτε
Σενάριο 8 : H ιστορία επικεντρώνεται γύρω από την προστασία κρυστάλων κάθε βασιλείου τα οποία ένα ένα αρχίζουν να καταστρέφονται από ανθρώπους ελεγχόμενους από τον Ex-Death. Στην πορεία θα δείτε πως όταν το είχαν κλείσει κάπου για πάντα (seal) οι κόσμοι είχαν χωριστεί στα 2 και μετά ξαναενώνονται όταν αυτός επανέρχεται με σκοπό να στείλει τους πάντες στο κενό (void).
Ηχος 8 : Oπώς πάντα η μουσική είναι εξαιρετική. Δεν ήταν και η κορυφαία που έχω ακούσει σε ff ωστόσο
Γραφικά 7 : Πραγματικά πολύ καλό remake του παλιού ισάξιο των Ι,ΙΙ,ΙV για PSP.
Ελεγχος 10 : Απλώς όπως σε όλα τα FF
Gameplay 10 : Aυτό που κάνει να ξεχωρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι από τα άλλα FF είναι τα jobs και η δυνατότητα να έχεις 1 job και ένα ability από άλλο job σε κάθε χαρακτήρα. Κατά τ'άλλα όλα όσα αγαπήσαμε στα FF είναι εδώ. Summons,πόλεις,τυχαίες μάχες,ωραία boss fights κτλπ.
Αντοχή στο χρόνο 10 : Το έπαιξα τέλη 2011, αυτό λέει πολλά για την ανεξίτιλη του στο χρόνο αξία
Γενικά 8,8 : Κλασσικό ωραίο final fantasy. Παίξτε το οπωσδήποτε
Απ: Final Fantasy V Advance(GBA) Review
Δευ Δεκ 12, 2011 5:03 pm
ειχα παιξει παλια τα 4-6 στο gameboy advance κι οντως ειναι ωραια.Αλλα τα παρατησα αμεσως.Πρεπει να τα ξαναπιασω καποτε.Ωραιος review
Δευ Δεκ 12, 2011 5:07 pm
Xαίρομαι που σου άρεσε το review μου. Με διαφορά τα καλύτερα jobs είναι samurai & ninja
Δευ Δεκ 12, 2011 5:17 pm
Ειναι κριμα που ελαχιστα rpg εχω τερματισει, ενω εχω παιξει πολλα.Απορω πως τα τελειωνεις αμεσως εσυ.ποσες ωρες σου πηρε συνολικα;
Στο ff9 παντως εχω 20 ωρες και ειμαι στον 3ο δισκο.
Στο ff9 παντως εχω 20 ωρες και ειμαι στον 3ο δισκο.
Δευ Δεκ 12, 2011 5:24 pm
Δεν ξέρω γιατί είχα βάλει ένα cheat και μηδένιζε το ρολόι
Lv35 έφτασα στην τελική μάχη πάντως
Hastega έκανε ένας, Zenicade oι άλλοι τρεις στον Εx-Death και έφευγαν 30000 hp στον κάθε γύρο
Μετά που είχε και 4 μέλη ο Neo-Exdeath 30000 στο κάθε μέλος
Max gill να έχεις καθάρισες με το zenicade
Για τον neo-exdeath ενεργοποίησα το cheat για να πάνε όλοι lv99 πριν δεν χρειάζονταν
Lv35 έφτασα στην τελική μάχη πάντως
Hastega έκανε ένας, Zenicade oι άλλοι τρεις στον Εx-Death και έφευγαν 30000 hp στον κάθε γύρο
Μετά που είχε και 4 μέλη ο Neo-Exdeath 30000 στο κάθε μέλος
Max gill να έχεις καθάρισες με το zenicade
Για τον neo-exdeath ενεργοποίησα το cheat για να πάνε όλοι lv99 πριν δεν χρειάζονταν
Δευ Δεκ 12, 2011 5:40 pm
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης