Ποιο manga διαβάσατε τελευταία?
+6
just reaper
Red Forever
XameR_GT
ninetales
BnsGoldRanger
Green Rider
10 απαντήσεις
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
- CostascssΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Απ: Ποιο manga διαβάσατε τελευταία?
Τρι Δεκ 27, 2011 3:01 am
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Επιτέλους τελείωσα το πρώτο manga που άρχισα να διαβάζω , είναι το πρώτο που τελειώνω (επειδή τα άλλα είναι ongoing).
Ντρέπομαι που το λέω αλλά είμαι λίγο ρατσιστής στο θέμα Gay (είναι από τα χαραχτηριστικά μου που δεν μου αρέσουν αλλά μου βγαίνει χωρίς να το θέλω), αλλά αυτό το manga που έχει λίγα στοιχεία ομοφυλοφιλίας είναι τέλειο. Μάλιστα το προτείνω σε όλους (άνω των 16 γιατί έχει πολλές ecchi σκηνές ).
Επιτέλους τελείωσα το πρώτο manga που άρχισα να διαβάζω , είναι το πρώτο που τελειώνω (επειδή τα άλλα είναι ongoing).
Ντρέπομαι που το λέω αλλά είμαι λίγο ρατσιστής στο θέμα Gay (είναι από τα χαραχτηριστικά μου που δεν μου αρέσουν αλλά μου βγαίνει χωρίς να το θέλω), αλλά αυτό το manga που έχει λίγα στοιχεία ομοφυλοφιλίας είναι τέλειο. Μάλιστα το προτείνω σε όλους (άνω των 16 γιατί έχει πολλές ecchi σκηνές ).
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Τρι Δεκ 27, 2011 3:31 am
Warcraft: The Sunwell Trilogy Deluxe edition. τα λόγια είναι περιττά. πολύ καλή έκδοση σε Hardcover. είναι λες και έχω ένα Grimoire στη βιβλιοθήκη μου!!!
- CostascssΣυντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 3818
Ημερομηνία εγγραφής : 28/09/2010
Τόπος : Αθήνα
Κυρ Ιουλ 07, 2013 11:52 pm
Romance Dawn, Δεν βαθμολογείται γιατί είναι πρώτη ιδέα. Πάντως μου άρεσε πολύ και έτσι και σαν anime.
- GravekeeperPower Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 200
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2014
Τρι Ιαν 06, 2015 4:07 pm
One piece
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Τρι Φεβ 23, 2016 8:10 pm
Moυ έδωσε ένας φίλος το πρώτο τεύχος του one punch man, αρκετά καλό, αλλά το προτιμώ σαν ανιμε.
- ΕπισκέπτηςΕπισκέπτης
Παρ Αυγ 18, 2017 6:55 pm
Green Rider έγραψε:Εγώ διάβασα τον 4ο και τελευταίο τόμο του Kingdom Hearts [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και γώ το διαβάζω απλα το 1ο
Ωραίο φαίνεται
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης