Το 13ο επεισόδιο μου φάνηκε...
Πως σας φάνηκε το 13ο επεισόδιο?
Δευ Δεκ 05, 2011 9:02 pm
Ο Gentaro αποφασίζει να βοηθήσει όσους είχαν γίνει τέρατα να τους κάνει να γυρίσουν στο σχολείο και γενικότερα στη ζωή. Πρώτος είναι ο Μιούρα σε αυτή τη λιστα. Αμ έλα που έχει πάθει εξάρτηση από τα switches και δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του και φοβάται να γυρίσει στο σχολείο...
Σοκαριστικό που η δασκάλα είναι ο Σκορπιός και εντυπωσιακή η μάχη του Gentaro με του νίντζα
Σοκαριστικό που η δασκάλα είναι ο Σκορπιός και εντυπωσιακή η μάχη του Gentaro με του νίντζα
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Απ: Πως σας φάνηκε το 13ο επεισόδιο?
Δευ Δεκ 05, 2011 10:33 pm
δεν το ειδα ακομα αλλα δεν το πιστευω οτι ο σκορπιος ηταν η δασκαλα.
Δευ Δεκ 05, 2011 11:06 pm
Ε ντάξει,όχι και σοκαριστικό...άντε λίγο απρόσμενο.Στο προηγούμενο επεισόδιο που υπήρξε εκείνη η σκηνή μεταξύ της δασκάλας και του υπεύθυνου του σχολίου,μόνο που δεν το κράξαν.Τρελό επεισόδιο πάντως,για άλλη μια φορά και ενδιφέρον το στοιχείο με τα switches...ίσως τώρα πια ο Gentaro πρέπει να καταστρέφει τους εχθρούς του πριν καν φτάσουν στο Last one...
Είμαι ο μόνος που σκέφτεται οτι μόνο ο Oosugi[ο "Τυρράντας"] δεν θα είναι μέλος των 12 Zodiarts αλλά όλοι οι άλλοι δάσκαλοι θα είναι;
Είμαι ο μόνος που σκέφτεται οτι μόνο ο Oosugi[ο "Τυρράντας"] δεν θα είναι μέλος των 12 Zodiarts αλλά όλοι οι άλλοι δάσκαλοι θα είναι;
Τρι Δεκ 06, 2011 10:03 am
Ηξερά ότι η δασκάλα είναι, αλλά όχι να είναι και ο σκορπιός. Αυτός ήταν που με σόκαρε. Συμφωνώ για τον τιραντάκια.Στάνταρ...
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Παρ Ιαν 06, 2012 11:43 pm
Εγώ πάντως δεν το περίμενα με τίποτα!! Δεν το πίστευα ότι είναι η δασκάλα! Πολύ σοκαρίστικο μπορώ να πω!
Κυρ Μαρ 25, 2012 5:03 pm
Kαταλαβα απο προηγουμενο επεισοδιο οτι η δασκαλα ειναι Ζοντιαρτ αλλα οχι ο σκορπιος οπως ειπε ο jim,μιας και το επεισοδιο μας "φωτογραφιζε" το μοντελο διευθυντη οτι ηταν.Του βαζω μετριο γιατι μου την εσπασε ο κλαψιαρης Μιουρα και η χαζογκομενα του.Δεν το βαρεθηκα αλλα αυτοι οι δυο το χαλασαν καπως.Επισης ο Γκενταρο τι περιεργος τυπος(you can drink me??).Παιζει να μην υπαρχει τετοιος ανθρωπος ή αν υπαρχει να ειναι ιαπωνας
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης