Το επεισοδιο ηταν
- antonito91Συντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 2182
Ημερομηνία εγγραφής : 16/10/2010
Τόπος : Αthens
Πως σας φανηκε το 1ο επεισοδιο?
Παρ Δεκ 02, 2011 12:07 am
Εισαγωγικο επεισοδιο με σκηνες που εχουμε δει αν θυμαμαι καλα στα πρωτα επεισοδια των overdrive, καθολου ασχημη αρχη αναπαντεχο θα λεγαμε τελος στο επεισοδιο...
Απ: Πως σας φανηκε το 1ο επεισοδιο?
Τρι Δεκ 06, 2011 10:01 am
Πολύ δυνατό ξεκίνημα. Με σόκαρε το φινάλε
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Τρι Δεκ 06, 2011 12:54 pm
Μου είχε αρέσει που το είχα δει. Ένα ακόμη ωραίο είναι πως, σε αντίθεση με τους ΟΟ, μπάινει κατευθείαν στη δράση χωρίς πολλά λόγια και εισαγωγές.
Τρι Δεκ 06, 2011 3:17 pm
Αυτό προσωπικά δεν μου άρεσε, αλλά παρακάτω θα πει περισσότερα, οπότε κρατάω πισινή γι'αυτό. Προσωπικά μου άρεσε η εισαγωγή των OO
Τρι Δεκ 06, 2011 4:22 pm
Εγώ τη βρήκα λίγο εξωπραγματική, αλλά μια από τις καλύτερες των PR. Στους Μπουκέντζα δεν είχα πάει παρακάτω από το τρίτο επεισόδιο και την ταινία δυστυχώς γιατί είχα πιαστεί με άλλη σεζόν.
Τρι Δεκ 06, 2011 4:32 pm
Πάντως έκανες τραγικό λάθος που παράτησες τους Magiranger τότε.
Τώρα όσον αφορά την αρχή των OO ήταν γαμάτο που ο πατέρας του Μακ ήταν σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς και που οι rangers πήραν δυνάμεις σαν τους X-Men
Γενικώς πολλές φορές μου έχει τύχει στους sentai να είναι βαρετή η αρχή και παθαίνω πλάκα μετά
Τώρα όσον αφορά την αρχή των OO ήταν γαμάτο που ο πατέρας του Μακ ήταν σαν τον Ιντιάνα Τζόουνς και που οι rangers πήραν δυνάμεις σαν τους X-Men
Γενικώς πολλές φορές μου έχει τύχει στους sentai να είναι βαρετή η αρχή και παθαίνω πλάκα μετά
Τρι Δεκ 06, 2011 4:47 pm
Λες για τους Ματζιρέντζα, ε; Καλά, δεν πειράζει. Πού ξέρεις, στο μέλλον μπορεί να μου έρθει να κάτσω να τα δω όλα!
Τρι Δεκ 06, 2011 5:04 pm
25 επεισόδια σε 3 μέρες είδα φαντάσου
Μακάρι να είναι το ίδιο καλοί οι Boukenger. Σε όλες τις σεζόν θες λίγο χρόνο να ξεχάσεις τους Power Rangers, ειδικά αν έχουν κάνει εγκλήματα...
Μακάρι να είναι το ίδιο καλοί οι Boukenger. Σε όλες τις σεζόν θες λίγο χρόνο να ξεχάσεις τους Power Rangers, ειδικά αν έχουν κάνει εγκλήματα...
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης