Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

Power Rangers in Greece
Καλως ήρθες Ranger!

Το καλύτερο φόρουμ για Power Rangers στην Ελλάδα σε καλοσορίζει στην παρέα του!

Αν θέλεις και συ να γίνεις μέλος την παρέας μας κάνε εγγραφή (register).

Σε περιμένουμε!

^_^
Power Rangers in Greece
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
Obiwan88
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 156
Ημερομηνία εγγραφής : 13/12/2011

Ultimate Mortal Kombat Trilogy! - Σελίδα 2 Empty Απ: Ultimate Mortal Kombat Trilogy!

Πεμ Ιαν 19, 2012 9:28 pm
plousmike έγραψε:ναι, κρίμα που είναι για PS3 ρε γμτ...γιατί, ρωτάω γιατί, δεν βγάζουν αυτές τις παιχνιδάρες στο pc!?

επδ στο pc δν θα πουλουσε. πλεον το χουν γυρισει οι πιο πολλοι στις κονσολες (κ γω ο ιδιος)
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής
Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Ultimate Mortal Kombat Trilogy! - Σελίδα 2 Empty Απ: Ultimate Mortal Kombat Trilogy!

Πεμ Ιαν 19, 2012 9:34 pm
τίποτα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το PC όσα χρόνια και αν περάσουν, ότι κονσόλα και να βγεί, ποτέ δεν πρόκειται να είναι καλύτερη από το PC κατά τη γνώμη μου...
Obiwan88
Obiwan88
Power Ranger
Power Ranger

Πεμ Ιαν 19, 2012 9:38 pm
plousmike έγραψε:τίποτα δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το PC όσα χρόνια και αν περάσουν, ότι κονσόλα και να βγεί, ποτέ δεν πρόκειται να είναι καλύτερη από το PC κατά τη γνώμη μου...
κοιτα, οντως καμια κονσολα δν θα ναι καλυτερη απο το pc, απο αποψη χαρακτηριστικων. τα θετικα τις κονσολας ομως ειναι αλλα. αραζεις πχ στ πολυθρονα σ κ παιζεις. δν πρεπι να σαι "στριμογμενος" στ καρεκλα του γραφειου. επεισης δν υπαρχει περιπτωση να μν σου παιζει το παιχνιδι επδ κολλαει, κ δν το σηκωνει το pc σ. ΠΑΝΤΑ θα παιζει το game σε μια κονσολα. εε κ πολλα αλλα π βραιεμαι να τα γραφω. τουλαχιστον, εγω γ αυτο παρατησα τα pc Smile
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Ιαν 19, 2012 9:53 pm
κοίτα από την εμπειρία μου μέχρι τώρα στα PC έχω συνειδητοποιήσει ένα πράγμα...το PC είναι πάαααααρα πολύ ακριβό άθλημα....γι αυτό και ισχύει και εδώ ο γνωστός κανόνας..."Ότι πληρώνεις...παίρνεις!" εγώ μια χαρά άνετος είμαι στον καναπέ μου, παίζω ΟΛΑ τα παιχνίδια και ΤΕΛΕΙΑ σε θέμα γραφικών, χωρίς κολλήματα, χωρίς τίποτα...
ΑΛΛΑ...
έχω δώσει ΠΟΛΛΑ λεφτά για το PC μου, και αυτή τη στιγμή είναι απλά ένα καλό PC την στιγμή που διέθεσα πέρσι τα χριστούγεννα πάνω από 3.000 ευρώ συνολικά για το σύστημά μου.
Βέβαια το απολαμβάνω όσο 100 playstation3 μαζί...
Και για να σου αποδείξω ότι όλα όσα μου είπες καταρίπτονται, σου λέω ότι έχω Full HD Samsung 32'' για οθόνη-τηλεόραση (400 ευρώ), μίνι ασύρματο πληκτρολόγιο logitech (120 ευρώ), ποντίκι με τεχνολογία darkfield που πιάνει σε ΟΛΕΣ τις επιφάνειες (90 ευρώ), κάρτα γραφικών GTX480 (450 ευρώ) και είμαι το ίδιο άνετος με την περιγραφή σου...(ο καναπές υπήρχε lol! αλλά έχω δώσει 100 ευρώ για διευθυντική καρέκλα!)
Obiwan88
Obiwan88
Power Ranger
Power Ranger

Πεμ Ιαν 19, 2012 9:59 pm
plousmike έγραψε:έχω δώσει ΠΟΛΛΑ λεφτά για το PC μου, και αυτή τη στιγμή είναι απλά ένα καλό PC την στιγμή που διέθεσα πέρσι τα χριστούγεννα πάνω από 3.000 ευρώ συνολικά για το σύστημά μου.
δν χρειαζεται να πω τπτ αλλο. το μεγαλυτερο αρνητικο, το ανεφερες απο μονος σου. οντως, αν ο αλλος εχει να διαθεσει τοσα λεφτα, οκ, ισως να το σκεφτει κ το Pc... αλλα επδ ο μεσος ανθρωπος δν τα δινει ετσι τα 3000, περνει το ps3 του με 250 κ ολα καλα... τα ιδια ακριβως ισχυουν γ μενα toylaxiston Wink
plousmike
plousmike
Συντονιστής
Συντονιστής

Πεμ Ιαν 19, 2012 10:01 pm
σίγουρα. είδες, το είπα και μόνος μου ότι είναι πολύ ακριβό άθλημα...αλλά δεν συγκρίνεται με καμία παιχνιδομηχανή....
Green Rider
Green Rider
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Αριθμός μηνυμάτων : 30133
Ημερομηνία εγγραφής : 14/02/2010
Τόπος : Mirror World
http://maagr.forumgreek.com/

Παρ Ιαν 20, 2012 1:22 pm
back on topic δοκιμάσετε τη χακαρισμένη έκδοση που βρήκα? Razz
XameR_GT
XameR_GT
Boηθός Διαχειριστή
Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 11220
Ημερομηνία εγγραφής : 10/08/2010
Τόπος : Aθηνα.
https://www.youtube.com/user/xoulisgt?feature=mhee

Παρ Ιαν 20, 2012 3:39 pm
Μπα δεν με αφορα.Τα old school mk δεν με συγκινουν
Joker
Joker
Power Ranger
Power Ranger
Αριθμός μηνυμάτων : 114
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2011
Τόπος : Thessaloniki

Τετ Φεβ 17, 2016 1:55 pm
πολυ ενδιαφερον project,αλλα εχει γραφικα της snes εκδοσης του umk3....ενω το trilogy που το ειχα στον υπολογιστη ειχε πολυ πιο κομψα γραφικα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης