- nolak95New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
Τόπος : Hellas
Γνωρίζει κανεις επεισόδεια χωρίς υπότιτλους ???
Παρ Σεπ 09, 2011 12:58 pm
Επειδή έκατσα και σκέφτηκα ότι το site για κατέβασμα δέν έχει σειρές kamen rider στα ελληνικά είπα να προσπαθήσω να μεταφράσω ξεκινώντας από το Den-O . Γι' αυτό σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ζητήσω την βοήθειά σας και αν μπορέσετε να μου πείτε που μπορώ να βρώ τα επεισόδεια Den-O χωρίς υπότιτλους , επίσης αν κάποιος μπορεί να μου πεί και προγράμματα / βασικές γνώσεις για μεταγλώτιση ακόμα καλύτερα !!! πιστεύω αν όλα πανε καλα να μεταφράσω όλους τους kamen rider από τον Den-O εώς και τώρα
Απ: Γνωρίζει κανεις επεισόδεια χωρίς υπότιτλους ???
Παρ Σεπ 09, 2011 1:42 pm
Νομίζω οπούδηποτε και αν ψάξεις,θα βρείς κάποιο raw.Βάλε στο google Kamen Rider ____ RAW και θα σου βγάλει κάτι.Καλύτηερ η πηγή που ξέρω είναι το tokyotosho.Τώρα,για την μετάφραση,η TV-Nihon είναι από τους καλύτερους ‘μπούσουλες‘ στην μετάφραση,αλλά ακόμα και αυτοί δεν έχουν μεταφράσει κάποια πράγματα που μεταφράζονται στα ελληνικά.
- nolak95New Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 61
Ημερομηνία εγγραφής : 22/08/2011
Τόπος : Hellas
Παρ Σεπ 09, 2011 1:56 pm
οκ ευχαριστώ για την βοήθεια. , μήπως γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα για subtitling?
Παρ Σεπ 09, 2011 5:30 pm
nolak95 έγραψε:οκ ευχαριστώ για την βοήθεια. , μήπως γνωρίζεις κάποιο πρόγραμμα για subtitling?
Δες αυτό το θέμα-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Οσόν αφορά για υπότιτλους το [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] πρόσφατα τελείωσε την μεταγλώττιση του OOO και μόλις άρχισε του Fourze. Είναι πολύ καλοί subbers όσο και το TV-Nihon όσο και οι Grown Up in Spandex. Λοιπόν στο Οver-Time έχει εκτός από τα επεισόδια με ενσωματωμένους υπότιτλους και Raw. Κατεβάζεις αυτό λοιπόν, κατεβάζεις και το script που έχει (υπότιτλοι) τους μεταφράζεις στα ελληνικά από το notepad, κατεβάζεις και το patch που έχει και αυτό τους ενσωματώνει κιόλας.
Αν πας πάλι από TV-Nihon που έχει όλους τους Hesei Riders με υπότιτλους σε όσες σεζόν έχουν HD θα προτιμήσεις να κατεβάσεις αυτές γιατί είναι βίντεο μορφής .mkv
Το γιατί? Δες αυτό-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αυτοί οι 2 τρόποι που σου είπα δεν θες καν άλλο πρόγραμμα. Με το notepad επιτόπου
Raw θα βρεις τα πάντα σε αυτό το φόρουμ-> [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης