Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
+2
Red Forever
Green Rider
6 απαντήσεις
Το 1ο επεισόδιο ήταν...
Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
Δευ Σεπ 05, 2011 4:21 pm
Μου άρεσε πολύ το πρώτο επεισόδιο. Ειδικά επειδή διακωμώδησε τα αμερικάνικα σχολεία, όπου οι μαθητές είναι χωρισμένοι σε ομάδες. Πολύ τρελοκομείο ο νέος Rider. Ανυπομονώ να μάθω για το παρελθόν του, πως οι άλλοι βρήκαν τις δυνάμεις του Fourze, πως έκαναν αυτή τη μυστική βάση και προπάντων ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης και γιατί
Απ: Πως σας φάνηκε το 1ο επεισόδιο?
Δευ Σεπ 19, 2011 5:43 pm
Το λάτρεψα.Είχε μια παιδκότητα και ωραία αύρα σχολείου,μαζί με ένα νοσταλγικό αίσθημα που μας αγκίζει εμάς τους ‘παλιούς‘ μιας και,όπως ο W έχει την αύρα μιας ξεχασμένης εποχής.
Πολλύ θεός ο Gentaro,αποδίδει δικαιοσύνη στην εικόνα των "Banchou" με τέλειο τρόπο.Θα έχει φάση η σειρά.
Πολλύ θεός ο Gentaro,αποδίδει δικαιοσύνη στην εικόνα των "Banchou" με τέλειο τρόπο.Θα έχει φάση η σειρά.
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Παρ Σεπ 30, 2011 2:39 pm
τελικα η σειρα φαινεται πολυ καλη. μαλλον θα πρεπει να δω μαλλον και τις αλλες σειρες για να καταλαβω καλυτερα την σειρα kamen rider γενικως. Υποτιτλος σχεδον ετοιμος, τελειωνω θα κανω την ενσωματωση και το στελνω πακετο.
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κυρ Οκτ 02, 2011 1:14 am
εσταλη ο υποτιτλος του 1ου επεισοδιου
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Κυρ Δεκ 25, 2011 5:49 pm
Μόλις το είδα...δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Ίσως φταίει που δεν έχω δεί άλλους Riders, αλλά εντάξει καλό αλλά μέχρι εκεί, δεν είχε κάτι το καταπληκτικό που να με ενθουσιάσει...Προς το παρόν το αφήνω, ίσως σκεφτώ να ξαναπιάσω πάλι το Masked Rider το αμερικάνικο μπας και μου αρέσει και μπώ λίγο στο κλίμα και την φιλοσοφία των Riders.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Κυρ Δεκ 25, 2011 6:04 pm
Εγώ δεν το εω δει ακόμη για να εκφράσω άποψη, πάντως ο Φόρζε είναι κάπως... παιδικός; Δοκίμασε να δεις τον Κούγκα. Υπάρχουν και γι' αυτόν ελληνικοί υπότιτλοι. Τις ταινίες The First/Next τις είδες;
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Δεκ 25, 2011 6:19 pm
όχι. έτσι τυχαία το κατέβασα το επεισόδιο, και είπα να το δω.αλλά πραγματικά δεν με ενθουσίασε.
Κυρ Δεκ 25, 2011 7:21 pm
Δοκίμασε πρώτα αυτά που σου είπα.
- plousmikeΣυντονιστής
Κυρ Δεκ 25, 2011 7:25 pm
τις κατεβάζω τώρα, κάποια στιγμή θα τις δώ.
Δευ Δεκ 26, 2011 12:04 am
ok
Δευ Δεκ 26, 2011 8:39 pm
Και ναι! Επιτέλους το είδα!!!
Ψηφίζω πολύ καλό!!! Συμφωνώ με Δημήτρη και Σόλωνα. Επίσης, δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Κένγκο μου θύμησε το δικό μου χαρακτήρα!!!
Γέλασα σε αρκετά σημεία, μα πιο πολύ εκεί με τη Βασίλισσα του σχολείου! Πόσο πραγματική ήταν όμως η σκηνή με τους ψευτόμαγκες που χτυπούσαν τον Γκεντάρο! Δήθεν είναι οι πιο δυνατοί και κουλ, μα όταν ενφανίζεται ένα αληθινό τέρας, μια πραγματική απειλή, αυτοί αποδεικνύονται άνανδροι και όταν κάποιος «ταπεινός» ξεπεράσει αυτήν την απειλή/δυσκολία, αυτοί συνεχίζουν να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια στάση απένταντί του σα να μην έγινε τίποτα... Πραγματικά ελεεινοί άνθρωποι και δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές εμφανίζονται όλο και περισσότερο και φανερώνουν την άσχημη πλευρά του ανθρώπου...
Πάντως πολύ ωραίο να το βλέπεις για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους!
Ψηφίζω πολύ καλό!!! Συμφωνώ με Δημήτρη και Σόλωνα. Επίσης, δεν ξέρω γιατί, αλλά ο Κένγκο μου θύμησε το δικό μου χαρακτήρα!!!
Γέλασα σε αρκετά σημεία, μα πιο πολύ εκεί με τη Βασίλισσα του σχολείου! Πόσο πραγματική ήταν όμως η σκηνή με τους ψευτόμαγκες που χτυπούσαν τον Γκεντάρο! Δήθεν είναι οι πιο δυνατοί και κουλ, μα όταν ενφανίζεται ένα αληθινό τέρας, μια πραγματική απειλή, αυτοί αποδεικνύονται άνανδροι και όταν κάποιος «ταπεινός» ξεπεράσει αυτήν την απειλή/δυσκολία, αυτοί συνεχίζουν να έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και την ίδια στάση απένταντί του σα να μην έγινε τίποτα... Πραγματικά ελεεινοί άνθρωποι και δυστυχώς τέτοιες συμπεριφορές εμφανίζονται όλο και περισσότερο και φανερώνουν την άσχημη πλευρά του ανθρώπου...
Πάντως πολύ ωραίο να το βλέπεις για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους!
- plousmikeΣυντονιστής
Τρι Δεκ 27, 2011 10:19 am
Είδα τις ταινίες. The First, The Next. Πολύ ωραίες. Αν και να πώ την αλήθεια η πρώτη μου άρεσε περισσότερο. Η δεύτερη νόμιζα ότι έβλεπα θριλεράκι. Πάντως δεν έχουν καμία σχέση με Dex και Masked Rider...
Τρι Δεκ 27, 2011 12:07 pm
Ε, λογικό να μην έχουν σχέση!
Δευ Μαρ 12, 2012 11:00 pm
Mετα απο μηνα σχεδον ξαναεπιασα σειρα τοκου!Λοιπον το πρωτο το βρηκα πολυ καλο.Δεν εξηγουνται πολλα αλλα στην πορεια λογικα θα μας τα πουν.Ο πρωταγωνιστης καπως ενοχλητικος στην αρχη με την συμπεριφορα "θα σας κανω φιλους ολους" και τετοια.Δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα η συμπεριφορα του, κανεις δεν ειναι τοσο εγκαρδιως.Παραταυτα οι μαχες ηταν αψογες τρομερα αληθοφανεις!Η στολη του μου αρεσε οπως και τα μαραφετια της
Ο πυραυλος στο χερι για να πετα πολυ εξυπνη ιδεα.Θα το συνεχισω να σας φτασω.
Ο πυραυλος στο χερι για να πετα πολυ εξυπνη ιδεα.Θα το συνεχισω να σας φτασω.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης