Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Πως σας φάνηκε η ταινία Κamen Rider W & Decade: Movie War 2010?
- plousmikeΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 6311
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2011
Απ: Κamen Rider W & Decade: Movie War 2010
Τρι Ιαν 10, 2012 7:39 pm
shinkenger φοβεροί...
gokaiger τελείωσες? πως ήταν?
gokaiger τελείωσες? πως ήταν?
Τρι Ιαν 10, 2012 7:53 pm
gokaiger είναι στο 45 ακόμα. Αν εννοείς για τους Go-Onger έχω 3 να δω ακόμα. Προσωπικά είναι η χειρότερη σειρά που έχω δει από sentai...χίλιες φορές καλύτεροι οι RPM. Δεν ξέρω τι έφταιγε αλλά με κούρασε από ένα σημείο και έπειτα. Πολλά ανούσια επεισόδια. αξίζει να την δεις πάντως για τους Go-on Red, Go-on Gold & Go-on Silver που τα σπάνε άγρια.
- plousmikeΣυντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Ιαν 10, 2012 8:00 pm
το φαντάστηκα για τους go-ongers αυτό που λες. Οι RPM είναι στα ίδια κυβικά και αυτοί? Gokaiger μέχρι στιγμής πως σου φαίνονται?(λέω να τους ξεκινήσω, ή αυτούς ή τους goseiger...θα δούμε...)
Τρι Ιαν 10, 2012 8:16 pm
καμία σχέση οι RPM ούτε από υπόθεση, ούτε από χαρακτήρες και κυρίως από ύφος. To σενάριο τους τα σπάει και είναι η πιο σοβαρή Power Rangers σειρά ever, σε βαθμό να νομίζεις ότι βλέπεις κάτι άλλο για ενήλικες. Οι Gokaiger είναι αριστούργημα, η χαρά των sentai fans. Ειδικά εγώ που έχω δει και πολλές δεν φαντάζεσαι πως νιώθω να βλέπω τους guest stars. Ακόμα και χωρίς αυτούς όμως η σειρά τα σπάει. Φοβεροί χαρακτήρες,στολές,megazords και οι πιο imba δυνάμεις ever. Πως ήταν ο Decade? Παρόμοια. Απλά εδώ μεταμορφώνονται σε όποιον sentai θέλουν αντί για rider. εξαιτίας τους έλιωσα τόσες σειρές πέρυσι
- plousmikeΣυντονιστής
Τόπος : ΗΡΑΚΛΕΙΟ!
Τρι Ιαν 10, 2012 8:24 pm
μμμμμ....κάτι μου λέει ότι θα τους ξεκολ...εεε θα τους ξεκινήσω σύντομα!
Τρι Ιουν 11, 2013 1:58 pm
ξαναείδα την ταινία. Χωρίς το κομμάτι της ταινίας του W όμως γιατί βαριόμουν. Πάρα πολύ ωραίο φινάλε για τη σειρά το θεώρησα και πάλι. Το συμπέρασμα που βγάζεις για όλη τη σειρά είναι πως σε αυτό το παράλληλο σύμπαν που υπάρχει ο Decade μπορεί να ταξιδεύει σε παράλληλα σύμπαντα που υπάρχουν άλλοι riders και να αποτρέπει τα σχέδια της Shocker. Βέβαια στο τέλος είδαμε το κουλό να καταστρέψει όλους τους riders, να τον σκοτώσουν και μετά να επανέλθει στη ζωή ξανά για να σταματήσει η συγχώνευση των κόσμων. Τώρα που μπορεί πάλι να ταξιδέψει αναρωτιέμαι πάλι μπάχαλο θα γίνουν όλα στους νέους κόσμους που θα πάει? Δεν εξηγήθηκε ποτέ επίσης στη σειρά ούτε σε αυτή την ταινία ποιος είναι ο πραγματικός του κόσμος, που βρήκε τις δυνάμεις, ο Diend επίσης που βρήκε τις δυνάμεις, η Kivalla ήταν τελικά δημιούργημα της Shocker ή ο πραγματικός Kiva την έστειλε? Πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν θα πάρουμε ποτέ απάντηση. Αλλά αυτό δεν αλλάζει πως η σειρά είναι σούπερ απολαυστική να την βλέπεις ξανά και ξανά και πως ήταν μια φανταστική ιδέα, με φοβερούς ηθοποιούς που σαφώς θα μπορούσε να εκτελεστεί καλύτερα. Το γεγονός ότι την είδα πρωτού άλλους kamen riders και γούσταρα τρελά και την ξαναείδα μετά αφού είχα δει όλους τους riders και μου άρεσε ακόμα πιο πολύ αν και ήταν άλλοι οι κόσμοι με άλλους πρωταγωνιστές λέει πολλά.
Σελίδα 2 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης