Εξαιτίας του Decade ποιους Kamen Riders της Ηeisei περιόδου σκέφτεστε να δείτε και με ποια σειρά?
+2
Red Forever
Green Rider
6 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Εξαιτίας του Decade ποιους Kamen Riders της Ηeisei περιόδου σκέφτεστε να δείτε και με ποια σειρά?
Τρι Αυγ 30, 2011 5:22 pm
Εγώ θέλω να δω με την εξής σειρά τους
1. Den-O
2. Ryuki
3. Kabuto
4. Kiva
5. Blade
6. Faiz
7. Kuuga
8. Agito
9. Hibiki
Μπορεί να αλλάξω θέση μεταξύ Den-O & Ryuki δεν ξέρω ακόμα
1. Den-O
2. Ryuki
3. Kabuto
4. Kiva
5. Blade
6. Faiz
7. Kuuga
8. Agito
9. Hibiki
Μπορεί να αλλάξω θέση μεταξύ Den-O & Ryuki δεν ξέρω ακόμα
Απ: Εξαιτίας του Decade ποιους Kamen Riders της Ηeisei περιόδου σκέφτεστε να δείτε και με ποια σειρά?
Τρι Αυγ 30, 2011 6:33 pm
Προσωπικά,κανένα,μιας και τα είχα δεί ή τα είχα υπ’όψιν μου τουλάχιστον.
- gantonisLegendary Ranger
- Αριθμός μηνυμάτων : 4861
Ημερομηνία εγγραφής : 22/02/2010
Απ: Εξαιτίας του Decade ποιους Kamen Riders της Ηeisei περιόδου σκέφτεστε να δείτε και με ποια σειρά?
Δευ Σεπ 19, 2011 11:20 pm
Χάρη στον Ντικέιντο, κανέναν. Ίσως μόνο τον Κίβα, μα δεν ξέρω ακόμη, άλλη περίεργη σεζόν και εκείνη. Γι' αυτό θα ακολουθήσω τη συμβουλή του Σόλωνα, Κούγκα, Αγκτίτω και μετά Black και ύστερα v3, αν όχι dragon knight.
Κυρ Ιαν 01, 2012 9:31 pm
Μόλις όμως είδα την ταινία με τον W, μου άρεσε αρκετά το σύμπαν του W, οπότε θα δω αυτόν!
- lapoBoηθός Διαχειριστή
- Αριθμός μηνυμάτων : 1461
Ημερομηνία εγγραφής : 03/03/2010
Τόπος : Θεσσαλονικη
Κυρ Ιαν 01, 2012 9:35 pm
σκεφτομαι για kiva
Κυρ Ιαν 01, 2012 9:59 pm
εμένα με έχει πωρώσει ο Accel που έχει απίστευτη στολή και είναι ντυμένος σαν τον Dantegantonis έγραψε:Μόλις όμως είδα την ταινία με τον W, μου άρεσε αρκετά το σύμπαν του W, οπότε θα δω αυτόν!
Δευ Ιαν 02, 2012 12:02 am
Η στολή του δε με ενθουσιάζει πάντως...
- falconara90Boηθός Διαχειριστή
Αριθμός μηνυμάτων : 2456
Ημερομηνία εγγραφής : 23/11/2011
Τόπος : VG Universe
Δευ Ιαν 02, 2012 7:17 am
βασικά, σκέφτομαι να δω όλα τα kamen rider (heisei και showa) με τη σειρά που γυρίστηκαν.
Τρι Ιαν 03, 2012 3:13 pm
Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα όμως, αυτή είναι η σειρά με την οποία θέλω να τους δω:
1. W
2. Kabuto
3. 555
4. Den-O
5. Kiva
6. Ryuki
7. Blade
8. Hibiki
Αφήνω απ΄ έξω Κούγκα/Αγκίτω καθώς είχα ήδη ξεκινήσει να τα βλέπω .
1. W
2. Kabuto
3. 555
4. Den-O
5. Kiva
6. Ryuki
7. Blade
8. Hibiki
Αφήνω απ΄ έξω Κούγκα/Αγκίτω καθώς είχα ήδη ξεκινήσει να τα βλέπω .
Τρι Ιαν 03, 2012 3:30 pm
πιάσε δες και dragon knight πριν τον ryuki. Εγγύηση ποιότητας από μένα, τον Αντώνη και την Γιωργία
Από τις καλύτερες αμερικάνικες σειρές
Από τις καλύτερες αμερικάνικες σειρές
Τρι Ιαν 03, 2012 3:37 pm
Δεν ξέρω, δε με τραβάει τόσο... θα δείξει, αν και μάλλον θα τον δω τώρα μετά τον w και έπειτα από τον dragon knight τον ryuki. Αν πάντως δω ρυούκι μετά σίγουρα θα ακολουθήσει ο Ντεν-ο, να ξεπεράσω την κατάθλιψη. Και μετά μάλλον θα δω τον Καμπούτο. Σκεφτόμουν βέβαια να βλέπω παράλληλα τους showa (αυτούς θα τους δω με τη σειρά γιατί έχουν συνοχή μεταξύ τους, αν και σκόπευα να αρχίσω τον Άμαζον...).
Τρι Ιαν 03, 2012 3:59 pm
σοβαρά με dragon knight δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου, κάτι με αυτό που πάθαμε στους RPM
- bond tailΣυντονιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 1765
Ημερομηνία εγγραφής : 24/08/2012
Τόπος : gallifrey
Τρι Μάης 28, 2013 2:33 am
τον ryuki σιγουρα ηταν απλα badass
Τρι Μάης 28, 2013 11:54 am
και πολύ καλά θα κάνεις. Για μένα η καλύτερη kamen rider σειρά ever
Σαβ Ιουν 01, 2013 6:20 pm
gantonis έγραψε:Χάρη στον Ντικέιντο, κανέναν. Ίσως μόνο τον Κίβα, μα δεν ξέρω ακόμη, άλλη περίεργη σεζόν και εκείνη.
Εχεί πλάκα που λες τον Κίβα ενώ ο Κίβα που βλέπουμε στη σειρά δολοφονεί την κανονικό Κίβα. Καμία μα καμία σχέση.
Λογικό να πεις κανέναν επίσης. Μάθε πως πέρα από τον Den-O όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν καμία σχέση πάνω κάτω σε υπόθεση και κάστινγκ. Βλέπω τι έγραφα στο πρώτο ποστ και γελάω πλέον
Σελίδα 1 από 2 • 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης